1 yillik evliyiz ve her gün istiyorum ama esim hergün tabikide benimle birlikte olmuyor Ozaman Bende Vibratör kullaniyorum
Adetim olsa bile bir gün duramiyorum
En az 45 En fazla 65 dakika filan sürüyor demişsin yalnız farkında mısın bu çok iyi yani bulunmaz bir nimet insanlar bunun için adam tutuyorlar neredeyse ne güzel işte sadece bir kere boşalıyor tamamda bu onun sorunu senin değil seni yapıyor muş 45 dakika boyunca tamam daha ne istiyorsun ve çok güzel bir şey bu
Benim sanirim baska sorunum var 😔 yani hastalik gibi
20-25 dakikayı gören kadın hazine bulmuş gibi mutlu oluyor.
45-65 dakika diyorsun, notmal bir erkek 3-4 postada bu süreyi ancak görebiliyor. Bu kadar uzun düt adamdan ikinci postayı alırsın ama en az 2 saat dinlenmeden yapamaz. Kalp ve damar sağlığı kaldırmaz adamın.
Önemli olan sayıdan çok maksimum hazzı almaktır. Spermlerimiz kıymetli. Gereksiz israfa giriyor sürekli boşalmak.
Bir kere boşalır ama uzun sürdüğü için daha çok zevk alır. Sende denemelisin. Gecikmeye çalış ve göreceksin ki haz çok daha fazla artmış olacak.
cok az devamlı ıkıncı ucuncuyu yapması lazım
sende degıl sorun kocan da kocan ısteksız cok sanssızsın emın ol
☹️☹️
Cevap
38Cevap
1 2 3 4 5 i bulabilir ama bu her gün olmaz tabiki seni ilk önce doyuma ulaştırması lazım seni o konuya hazır etmesi lazım ki sende öyle kalma yoksa bu durumdan sıkılacaksın başka arayışların olacak ister istemez ama yazık sana üzüldüm
Senden başka var mı bende onu alayım
Bir defa boşalmak yetiyor olabilir ya da ikinciyi yapacak performansı olmayabilir bu sorunun cevabı için daha fazla bilgi lazim mesela kaç yıllık evlisiniz ve kaç günde bir seks yapıyosunuz yaslarınız kaç gibi
Bir kez boşalıyosa ideal bir süre ama devamını istiyosan 15 dk sonra enerjisini toplayabilmesi gerekiyo spor yapmaya teşvik et
Normal aslında ama bu kişinin bünyesine göre değişiklik gösterir konuyu bana özelden kısaca yaz burada yaygara yapma
sizde ara vererek yapın yani bir kere boşaldıktan sonra dinlenin 15-20 dk sonra tekrar becersin seni
Uzunluk normal ve zaten bir kere bosalmasi da normal bir durum yeniden sperm uretimi daha uzun surer
O süre boyunca 1 kere boşalıyorsa hem iyi hem de kötü. Uzun süren birleşme iyidir. Az boşalması sağlık sorunu olduğunu gösterir.
yok devam edebilir normalde
Iste etmıyor ettıremıyorum
65dk buldun öp başına koy. sen zaten boşalıyormuşsun sorun nerede
gecede bi posta ise az bence dinlenerek 2 ve 3 e gidebilir
Erkek performans harcıyor kolay değil Bi de o bir kere boşalır sen 3 kere 4 kere üst üste daha ne istiyon. Sıkıyorsa o yatsın sen üstünde zıpla 1 saat
Ülke ortalamasının üzerinde bence. 10 saniye süren duydum çünkü
4 en fazla 5 kere boşalıyorum sizinki çok az
Dikkat edin hastalık kapmayin. Bı ara ben satıyordum ham maddesi yüzünden hasta olanlar var.
Cok sagol
Sormak istediğin şeyler var mı
Yok
Peki olursa çekinmeyin lütfen
Erkek bir ister kadin dort ister sevgili uye kadin herzaman daha cok azgindir 🌸😊
On sevişmeyi kısa mi tutuyor. Sizin orgazm olmanizi beklemeden kendisi mi hemen bosaliyor
4 5 dk ya razı kadınlar varken 45 i bulmuşsun.. gece sabah diye isteyebilirsin bence.
bu olay hastalık derecesine varmasın dikkat et
neye karar verdin
Seni doyurmalı
Degilmi
Kesinlikle senin bu kadar istekli olman ama kocada tin yoksa sende mejbur viprotor kullaniyorsan ne diyim
Çok az ben 4 5 saat te 5 6 defa boşalıyorum
Eşine yardımcı ol. Yoksa sana yardımcı olucaklar
Neden erkrn mi boşalıyor
Gec bosaliyor ve ikinciyi yapmiyormus
Ben 3 4 defa bosaliyorum yani
Süre çok uzun ama 1 defa yetmez 3 ideal
İçinde kaç dakika kalabiliyor?
Baya kalıyor bosalcagını hıs ettıgıne cıkıyor
İlk boşalmadan sonra ikinci boşalma için bir süre gerekli erkeklerde. Eğer ilkinde çok geç geliyorsa ikinciye boşalması zor kısa süre içinde.
adet gününde yapman iyi değil.
Duramiyorum
hormonn seviyen tavan sanırım. Normal zamanda her gün yapmak lazım seninle defalarca.
Aynen Bende bunu istiyorum ama kocam hergün ypamiyor
sonuçta doyurulmak en doğal hakkın. Benim eşim olsan günde kaç kez istersen yapardım.
hatta sana özel masaj yapıp önsevişmede özel teknikler uygulamak lazım zevkin doruklarına çıkman için.
1 saate az diyorsan senin tedavi olman lazım
Neden 😞
Kardeşim ya trollsün ya da seks düşkünü
Bu çocukluğumdan Beri böyle ☹️
Seni sperm banyosu yaptırırım 1 kez ne 😂
Maşallah sana tek eşlilik yetmiyor
tek atımlık canı var demekki :)
Sen ne kadar isterdin
Ben doyana kadar
Ne zaman doyarsın
Alla Alla normal değil mi
Kaç yıllık evlisiniz