Cinselliği nirvanaya taşıyacak ortamın özelliklerinde neler olmalıdır? Nasıl bir ortam mekan hayallerinizin nirvanasında neler var? 🤷♀️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılmesela ortamdan ziyade kişilerin zihinlerinde arzualrında ve tutkularındadır , tabiki ortam buna ek zevk ve arzu katar , öncelikle sessiz olmalı naif bir müzik eşlik edebilir belki bu sessizliğe, ardından gözleri çok yoracak renkler seçilmemeli mümkünse beyaz temalı bir oda ya da bir bölge daha çok çiftlerin birbirine odaklanmasına yardımcı olacaktır, bunun haricinde düz yerleşmeler olmamalı bölgede koltuk masa sandalye vs vs bir çok farklı pozisyona izin veren objeler olmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu gece romantizmin tadını çıkartmayan kalmayacak! Size cinselliğin de aşkın da nirvanasını yaşatacak öyle güzel öneriler hazırladım ki ba-yı-la-cak-sı-nız. 🤩Hazırsak hemen geçelim. 🎉
En güzel başlangıç: Müthiş bir akşam yemeği

Yemekle gecenize müthiş bir başlangıç yapın! Aşkı en derinlerinizde hissedeceğiniz bir geceye müthiş bir başlangıç yapmak istemez misiniz? Bence istersiniz. 😍Sevgilinize en sevdiği yemekleri yaparak hazırlayacağınız bu romantik akşam yemeği, gecenize harika bir başlangıç olacak. 🤩
Romantizmin olmazsa olmazı: Mum

Mumun enerjisinden faydalanın! Mum denilince aklına romantik bir ortam gelmeyen kimse yoktur herhalde. Ben, mumun tutkulu bir enerjisi olduğuna inananlardanım ve romantik gecenizi loş bir ortama çevirmenize yardımcı olacak bu mumların nirvanaya yolunda harika bir basamak olacağına eminim. 🤩
Müziksiz olur mu, asla!

Müziksiz assslaaa! Yemekler yendi, mumlar yakıldı, ee geriye eksik son bir şey kaldı. Ne mi? Tabii ki ortamı alevlendirecek bir müzik. 🤩 Gecenize renk katacak bir müzik listesi nirvana basamaklarını hızla çıkmanızı sağlayacak ve size unutamayacağınız bir gece yaşatacak. 😍
Tüm gerekenler yapıldıysa en önemli maddeye geçiyorum. 💫
OKEY Nirvana Sens ile hem gecenizi hem de cinselliği nirvanaya taşıyın!

OKEY Nirvana Sens Prezervatif Nirvanada yaşanacak bir geceyi OKEY Nirvana Sens Prezervatif olmadan düşünemiyorum. İçerisindeki soğutucu jeli ve ultra kabartmalı yapısı sayesinde hem kadınların orgazm olmasına ve hazzı doruklarda yaşamasına yardımcı oluyor hem de lateks içermeyen yapısı sayesinde gerçek tene en yakın hissi veriyor. Böylece kadınlarla birlikte erkeklerin de cinselliği nirvanada yaşamasını sağlıyor. 💜

OKEY Nirvana Sens Prezervatif Yukarıda bahsettiğim her şeyi uyguladıysanız ve gecenizi OKEY Nirvana Sens Prezervatif ile taçlandırmaya hazırsanız haz dolu bir gece sizi bekliyor demektir. 😍Bence bu gece, o gece olmalı ve cinselliği nirvanada yaşamalısınız. 🤩
21 Yorumla- +1 yıl
nasıl okey iyi para ödüyormu? yazının tamamı alıntı ve ne yazık ki sizde oydasınız, şimdi koşa koşa gidip beni şikayet edin üyeliği silsinler diye ama ben doğruları hep yazacağım
1-28 yaşında ne kadar cinsel tecrübeye sabitsin?2-evlisin tek kişi ile ne kadar deneyimlisin?3-yodalık size her şeyi çok biliyor hakkını veriyormu?4-yazdıklarınızın hiç birisi beni etkilemedi zira kulaktan dolma ve internet üzerinden alınıp bir kaç değişikle kendi fikriniz gibi yayınlıyor araya okey'in reklamını sokuyor para kazanıyorsunuz bu etik değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla karşı tarafa bağlı bdsm de olursa ona göre ortam yoksa bence gül yapraklarıyla dolu kadını iyice orada heyecanlandıracak mumlar ve afrodizyak koku olan tütsüler birde tül perdeli yatak olursa tadından yenmez. Tabi isteğe bağlı bebek yağı da olabilir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıluzak doğu tütüsüler tropikal kokulu mumlar loş kırmızı ışık ve mistik bir müzik papatya yağı ile partnerimi masaja hazırlarken bir yudum kırmızı şarap sanırım ortamı tamamlayacaktır gerisi erkeğin kabiliyetine kalmış
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
+1 yılBiraz ütopik gibi görünse de zaman zaman yakın ortamlar yaratabiliyorum... Deniz ya da göl kıyısı, ıssızlık, ay ışığı ve hafif bir rüzgar... Doğanın olağan sesleri dışında başka hiçbir ses yok, öyle ki partnerinin kalp atışı ve nefesini dahi hissedebiliyorsun. Bir de şarap var, dudaklarda bıraktığı lezzeti...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için ortam, zaman anlamını yitirir zaten arzuladığım kişi varsa karşımda.. Sakin, loş ışık bulunan, hafif müzik çalan ve gözlerden uzak olmalı kesinlikle.. Rahatsız edilme ihtimali olmamalı.. Keyifli akşamlar..
50 Yorumla
+1 yılYalnız o görseldeki fotoya daire çizerek benzin döküp yakarım kimseyi yaklaştırmam 😂 foto mükemmelize
13 Yorumla- +1 yıl
Duvar taplosu o😅
- +1 yıl
O kadın onun üstünde nasıl durmuş tartışılır kesin ip var 😂
- +1 yıl
Gayette rahat durulabilinir bence biraz esneklik ve denge gerek
Önemli olan ortam değil senin ve partnerinin bakış açısı.
120 Yorumla- +1 yıl
Ortam da önemlidir oysa
- +1 yıl
Klişe aşk şovlarından kopyala yapıştır sözler gibi oldu buda
- +1 yıl
Basit bir kurguydu sormak istediğim ama kimseden yaratıcı bir fikir çıkmadı
- +1 yıl
Sence ben bekler miyim:)
- +1 yıl
Beni iyi tanıyor gibisin:)
- +1 yıl
Öznelden nesnele...
peki kaçabilirsin o halde:) - +1 yıl
Söz konusu ehemmiyet değilki
ayrı dilleri konuşuyoruz demek istemiştim.
- +1 yıl
Ama kaçmadım:)
- +1 yıl
Merak etseydim sorardım
Bu daha farklı gibi - +1 yıl
İyi bazarlar size:)
Ortamda ışığımız loş başımız sarhoş olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılcinselligi nirvanaya tasiyacak beceri ve yeteneginiz varsa her ortam buna ornek olur
10 Yorumla Yine sen, yine kaldığın yerden devam. Yalnız kaldığım her ortam olur, bu soğukta bile.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOtel odasi kovaminda luks kimsenin duymayacagi ve gelmeyecegi bir sessizlikte karanlikta guzel olabilir
00 Yorumla
+1 yılmum ışıklarının aydınlattığı bir oda ve kaslı bir erkek uçurur beni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. loş ışık.. gecee... teras... yazz gecesi:D:D bana yeter
00 Yorumla
+1 yılKaranlık, şehir manzaralı ve ortamda hafif bir mavi ışık ve süslü bir ortam değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHem romantik hem de teknolojik açısından iyi bir yerde seks yapmak isterdim açıkçası. Arkada da güzel bir şarkı ohh mis
10 YorumlaAbla orada ne yapıyor tam olarak sjsjsn
15 Yorumla- +1 yıl
Ayı görmeye çalışıyordur büyük ihtimalle:)))
u +1 yılKarşısına başka bir şey çıkmasında:)))
- +1 yıl
Karşısına çıkarsa şükretsin:)))
u +1 yılUlan ahahahah😀😀
- +1 yıl
😅😅
+1 yılOrtamla olmuyor bu işler. Partnerle oluyor
10 Yorumlaloş ve komple camlı bir otel odası olabilir, perdeler açık..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Loş bir ortam olmalı
00 Yorumla
+1 yılSessiz sakin bir dağ evi
00 Yorumla
+1 yılDuvarlar yatak duş uzun saatler
00 Yorumla
+1 yılBence masaj salonu net
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizin giysilerini calmislar😀😀😀
10 Yorumla
+1 yılSessiz bi oda
00 YorumlaAaa kiz bidona Asik