Eski flortum 5 saniyede bosalmisti on sevisme yapmadan dusunun bi de 4 santim falandi bu nasil olabilir ya erkekler hic boyle bi durumla karsilastiniz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Bi arkadaşım üniversitede sevdigi kiz kendisini öpünce boşalmıştı... Yani daha dokunulmadan.. Bu erkegin o an yaşadığı psikolojik bi durum.. Kendini tutamaz ve boşalır bi anda.. Ereksiyon hali ise saniyesinde son bulur ve küçülür penis.. Onun inik hali 4 cm civarındadır... Bence..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKediyle mi ilişkiye girdin 4 cm 5 saniye nedir flörtünde değil suç sende dünyada arasan 5 saniyede boşalan 4c mikropenis insanı bulamazsın artık sana ne yalanlar söylediyse ilişkiye girmişsiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl4 cm'i sallamışsın bu çok bellide.. ön sevişme olmadan erken boşalma olmuşsa, büyük ihtimalle aşırı heyecan yapmıştır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHic basima gelmedi cunku ne sevgilim oldu ne de iliskim oldu ama 4 santim degil iyi ki kim gorse buyuk kalin damarli diye ovguler yardiriyor o yonden sorun yok ama erken bosalma konusunda bende soz veremem ilk olacaginda belki bende de olabilir ama umarim olmaz ya
00 Yorumla Sana girdiginde anlamadin h bekliyordun degil mi dogruyu soyle hahahahahabhaha
11 Yorumla
Soran+1 yılHic hossetmedim dbdjd
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 yaşında mısınız. O ne öyle 4 cm. Ayrıca litaretur dışı. Ereksiyon olmamış halı 4 cm olabilir. Kan penisine sahiptir diyelim. Ama ereksiyon halinde minimum 12 cm olması kadar genişliği de 2 parmak olması lazım ki zevk al. Yoksa parmaklasin daha iyi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim hiç böyle olmadı ya inanmıyorum da 5 saniyede boşalma olayına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok şanssızmışsın ya 😅 Tüm erkekleri bĺyle düşünme sakın mikro penis diye bir şey var ondaki öyledir. Vajinana girdiğinde zevk bile alamazsın ondan zaten.
00 Yorumla
+1 yılPardon da biz niye karsilasiyooruz sana giren bir eylemin benzerini
00 Yorumla
+1 yılİlk olduğu için ve çok sık mastürbasyon yaptığı için
10 Yorumla
+1 yılOha 5 saniye ne 4 cm ne 😂😂 neyse ki fazla tecrubeliyim boyle seylerim yok..
00 Yorumla4 santim yaprak mı olur awk
03 Yorumla
Soran+1 yılMaksimum valla ne hissettim ne gordum bdbdbdhx
Soran+1 yıl6 7 olsa anlardim kalkmis 4 zaten snndjxnx
Erkekler neden karşılaşsın kızlar karşılaşır xd
02 Yorumla
Soran+1 yılKendilerinde yani shdjd hemcinslerime sormadim bile ymarim yoktur karsilasan
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılÇok mastürbasyon. yapıyordur.
10 Yorumla Rekor kırmış benden erken gelebilen varmis :dddd
00 YorumlaAdam aş ve heyecan yapmış demek ki
00 YorumlaHahahaha böyle erkek mi olurr 🤦😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. 5 saniye rekordur bacım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlginç bir deneyim olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinciyi yapabildi mi :D
010 Yorumla
Soran+1 yılYok sagolsun prezervatifi duzgun takamadiginsan ya da cok kucuk oldugundan durmadigindan icime bosalmis gibi bisi oldu hap aldirdim
Cevap sahibi+1 yılAhahaha o ne kadar kötü bi cinsel deneyim olmuş öyle ya :D Önsevişmede yalayarak vücudunun hassas noktalarını delirtti mi seni dicem, onuda yaptığını sanmam, senin baya sinirlenmiş olman lazım, böyle yarım kalınca :))
Soran+1 yılYarim mi bisi hissetmedim ki opusme bile olmadi ne on sevismesj ehdbhdd
Cevap sahibi+1 yılAhhah peki o ne dedi bu olayın sonunda :D
Cevap sahibi+1 yılTekrar buluşmak istedi mi bide :D
Soran+1 yılBisi demedi nirmalmis gibi davrandi hic bisi demedi valla ben aksama iletisimi kestim bir suru saydi sovdu engelled
Cevap sahibi+1 yılAhahaha ulan ben öyle bişey yaşasam soramam bile :D Onun dışında gerçek bi seks daha önce yaşamıştın ama dimi :D
Soran+1 yılEvet de yine de travma oldu 2. Kisiydi cunku
Cevap sahibi+1 yılHadi ya bişeyler sorabilir miyim özelden benimde anlatmak istediklerim var
Cevap sahibi+1 yılCevap bekliyorum, ona göre gizliden çıkıcam
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılilk posta da olabiliyor böyle şeyler heyecan vs
00 Yorumla
+1 yılçok yazık sana ya
00 Yorumla
+1 yılŞans
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavşan mı bu awq
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi