Sadece seks değil bence öpüşmek aslında daha çok duygusal bir şey böyle karşı tarafa olan aşka bir şekilde itiraf etme biçimi şahsen öpüşmek deyince benim aklıma seksten cinsellikten daha çok böyle çok büyük bir aşk geliyor
Ben öpüşmeye daha duygusal gözle bakıyorum sanırım. Duyguların ifade biçimi bile olabilir. Ama herkeste aynı etkiyi bırakmıyor tabi. Bence öpüşmek cinsellikten çok daha derin ve güzel.. 🥰
Aynı zamanda sosyalist dayamışma yani kardeşlik öpücüğüymüş. Sanırım arada kardeşlik bağının olduğunu simgeliyormuş. Tabii bizde ki geleneği seksüel, yoksa durduk yere niye öpeyim dudaktan..
Evet doğrudur. 1930’lardan 70lerin sonuna kadar sovyetler birliğinde böyle bir adet vardı. Komünistler erkek olsun kadın olsun birbirine devrim kardeşliği öpücüğü verirdi. Hatta Stalin, Kruşçev ve Brejnev’in böyle erkek erkeğe öpüştüğü çok video kaydı vatdır
Öpüşmeye bağlı aslında, masum öpücük de var ateşli öpücük de jdjd
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Öpüşmek Riskli Öpüşmemin Geneli Cinsel İlişkiye Götürüyor Çünkü Şehvet Oluşuyor öpüşünce Evlenmeden Öpüşmek Haram dir cinsellik Zaten büyük haram müslüman olan yapmaz Bunu akli varsa