Son zamanlarda vücudum, dudağıma vs. İltifat ediyor. Veya gece olunca "yanına uzanayim mi" falan diyor. Karşılık vermiyorum ama Beni arzuladığı çok belli oluyor. Beni sevdiğini biliyorum ama böyle yapınca kötü hissediyorum moralim bozuluyor. Önceden böyle biri değildi.. Sizce ne yapabilirim? Her erkek böyle mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılşimdi arzulamasını niye istemiyorsun güvenemediğinden mi çünkü öyle değilse niye arzulamasını istemezsin ki, bir de sadece erkekler böyle değil ki sen sevdiğini arzulamıyor musun, amacına gelirsek çocuğu tanımadığımdan ilişkinize dair bir şey de bilmediğimden niyetini bilemem o yüzden çocuğun niyeti içinde bir şey söyleyemem.
16 Yorumla
Soran+1 yılKimseye tam anlamıyla güvenemiyoruz ki.. ve benden cinsellik beklentisi olmasını istemem. Ama arzuladığını da hissediyorum. :(
- +1 yıl
canım evet beklenti güzel bir şey değil kabul ediyorum ve kimseye güvenememe mevzusunda sen yine birini bulmuşsun ben güvenmediğimden yanaşanları reddediyorum yani evet güvenin zor olduğu karanlık zamanlardayız, ama gerçekten güvenilir bi çocuksa ve seni yarı yolda bırakmayacaksa (her zaman emin olamazsın ama bazen belli eder öyle adamlar kendilerini) o zaman arzulaması güzel bir şeydir aslında sadece hazır olmadığın bir şey yapma ve bunu ona da söyle. iletişim en önemli şeydir ilişki de (bunu bir erkek söyleyince garip gelebilir ama cinsellikten bile)
Soran+1 yılÇok teşekkürler. 🙏✨ Evet ama ne kadar güvensem bile cinsellik hiç yaşamadım ve yaşamam da. Bu yüzden arzulayip beklentiye girmesi beni kötü hissettiriyor. Konuyu açsam da belki kabul etmez.. sen yanlış anlamışsın vs. Der. Ama hissediyorum
- +1 yıl
senden bir şey saklamamalı onu yargılamadan dinleyeceğini hissettir ve eğer gerçekten güvenilir biriyse illa cinsellik yaşa demiyorum (zira bu senin kendi tasarrufun) ama en azından seni öpmesine, koklamasına, dokunmasına izin ver çocuk ta zulüm çekmesin bari (bu dediğim gerçekten adamsa, güvenilir, karakterli biriyse geçerli emin olmadığın hiç bir şey yapma, sağlıksız olur (hem zihinsel hem cinsel açıdan)
Soran+1 yılÇok şey soruyorum kusura bakma çünkü sorcak başka birisi yok 🙏 öpüp koklamasina vs. İzin verince daha da isteklenmez mi? Daha zor olmaz mi yani onun için
- +1 yıl
tabi normalde öyle olur da hiç yoktan iyidir, birde o dokunuyorsa biraz sende dokun (hem yarın öbür gün evlenmeye kalkmadan önce bir fikrin olur arkadaşın durum ne alt tarafta) yok canım ne kusuru ben zaten bu siteye yardım isteyen kişilere elimden gelen yardımı yapmak için giriyorum bir kişinin bile mutluluğunda çorbada tuzum bulunsa bir kişiyi bile yanlış bir karar dan döndürsem hayatına netlik getirebilsem ne mutlu bana. senin mevzuya gelirsek çocuğa gerçekten güveniyorsan (ve bu güveni hak ediyorsa) çocuğu tek başına bırakma kendi kendine önce o kendi kendine yanında biraz kendine dokunabilir sonra ilerde rahat hissedersen sen yardım edersin ona.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki onun atesli olduğu zamanlara denk gelmissin gecmiste boyle degilse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnedne rahatsız oluyorsun ya yaşamamışsın işte adam seni arzuluyor ne güzel ciddiyseniz eğer
06 Yorumla
Soran+1 yılCiddi değil ki henüz
Cevap sahibi+1 yılhmm yaşlarınız kaç
Soran+1 yıl21-22
Cevap sahibi+1 yılo yaşta arzular tabi ergen daha ya normal
Soran+1 yılRahatsız oldum ama 😥
Cevap sahibi+1 yılsöyleme bir daha böyle söyleyeceksen konuşmam de bitir yani
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seni arzulamaması kötü olır
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor mu acaba diye düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılbelli belli çok seviyor
07 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar öyleydi
Cevap sahibi+1 yılseni arzulaması çok normal ve güzel bişey tabiki ama vücudundan bahsediyo olması sıkıntılı... sevse vücuda değinmez o
Soran+1 yılYa göğüs, kalça vs. Değil ama kilo hakkında mesela. Fiziğini beğeniyorum diyo
Cevap sahibi+1 yılhmm başka?
Soran+1 yılDudaklarin çok güzel demişti bi de
Cevap sahibi+1 yılhmm sapıkca sayılmaz. ben de bilemedim şimdi
Soran+1 yılEvet bence de. Ama hissediyorum arzuladığını falan 😒
+1 yılOnu sen bilicen
00 Yorumla
+1 yılSen bilicen onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılPüüüü ırz düşmanı
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama lütfen
05 Yorumla
Soran+1 yılNefen
Soran+1 yılNeden*
- +1 yıl
p*rno mu izlesin?
Fakrlı kadınlar mı arzulasn
Soran+1 yılYa ben cinsellik hiç yaşamadım. Evlenmeden istemem
- +1 yıl
Yapmazsın o zaman bnde 28 yaşındaym bakirim