Simdi bahce hortumu taşıyoruz her zaman p*rno gördüğün penisler gibi dimdik de gezmiyor. Bu arkadaslar gun icerisinde sakin ve normal kendi boyutlarindadirlar. Sıkıldıkça sola yatar saga yatar asagi salarlar. O gördüklerine selam verildiğini icin hazır ola geciyorlar hepsi her an oyle gezmez.
Tuvalette klozette otururken hafif geri oturmak zorunda bırakıyor. Yan yatarken t*şaklar sıkışıyor penis daha üstte olduğu için sıkışma yapmıyor pek sjdsk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Simdi bahce hortumu taşıyoruz her zaman p*rno gördüğün penisler gibi dimdik de gezmiyor. Bu arkadaslar gun icerisinde sakin ve normal kendi boyutlarindadirlar. Sıkıldıkça sola yatar saga yatar asagi salarlar. O gördüklerine selam verildiğini icin hazır ola geciyorlar hepsi her an oyle gezmez.
Düzeltme: bahçe hortumu taşımiyoruz her zaman
Tuvalette klozette otururken hafif geri oturmak zorunda bırakıyor. Yan yatarken t*şaklar sıkışıyor penis daha üstte olduğu için sıkışma yapmıyor pek sjdsk
Evet kaliyor hep kalkik degil ki inik zamanlari da oluyor yani devamli ayni boyda olsa baya hayatimiz zor olurdu
he bacaklarımın arasın da taşklarım ve malafatım sıkışıp kalıyor rahatsız oluyorum genel de sırtüstü yatarım ben
sen yüz üstü yatarken gögüslerin seni rahatsı etmiyormu
Çıkarıp cebime koyuyorum öyle durumlarda rahatsız etmesin diye😀😀
Sürekli kalkık değil ki normalde ufak o yuzden rahatsız etmiyor
bir yere sıkıştırmıyoruz ya öyle kendi halinde takılıyor :D
yan yatınca o da yan tarafa düşüyor
tuvalette de aşağı doğru sarkıyor garibim naapsın
Yan yatarken o da yan yatıyor şekerim.
Sadece erekte oldugunda yuz ustu yatarken pozisyonunu duzeltmen lazim yoksa eziliyor kobra
Sen niye merak ediyorsun kullanırken alacağın zevke odaklan taşımasını bize bırak biz uygun şekilde muhafaza edebiliyoruz 😂😂😂
Ayy sorma yaa özellikle sabahları çok Zor yapıyorum
Yorumlara haykırdım mk dalskkwsksk
Toka takıyoruz bacaklara sabitleyen
Öyle olsa kimse yuruyemezdi canım
Kemerin arasına sıkıştırıyorlar
Ya her zaman kalkıp olmuyor ki o O da uyuyor
yok bişey olmuyor merak etme
Kafanı bunlara yorma çılgın bakire
Evcilleştirdim ben onu.
Normal duruyor neden sıkışsın
ediyor zaten o yüzden elimiz seviim sürekli
bacak tam yatmıyor, boşluk kalıyor acıtmıyor