6 aydır birlikteyiz hiç ter kokusu almazdım ama bu hafta görüştüm 3 seferdir ter kokuyor rahatsız olmaya başladım zor duruyorum öpemez oldum sevglimi niye öpmüyorsun diyor diyemiyorum ki ter kokuyorsun diye niye böyle oldu en basta böyle bişey olsa bakımsız der görüşmezdim ama simdi ye kadar almadım ama 3 seferdir agır ter kokusu var napcam ben böyle sarılamıyorum öpemiyprım kırılıyor uzak durunca?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Söyle bunu. Umursamayip duş almadan gelmiş sana demek ki
Direk soyle bu seyler normal
Rencide ederim üzülür diye korkuyorum nw zor durum
Oyle ama rahatsiz oldugun bir seyi de soylemeyip durursa kusurlari daha artabilir
ıy ter kokusuna asla anlayışım olmaz ayrıl gitsin
Bnmde tahammülüm yok ter kokusuna ama bunun için de ayrılmam nasıl olur seviyorum
ben direk soğurdum yani böyle bi insanın kendine saygısı yoktur sana nasıl olsun
Hayır bide böyle seyler den iğrenen biri biri koktu mu ter kokuyor diye laf eder bakmıyor mu kendine diyen insan anlamdım bide ilk zamanlarda alsam devam etmezdim ama 6 ay oldu son 3 bulustugunızda sarılınca ter koktu
Kibarca uyar şakaya vurarak anlar o
Nasıl şakaya vurcam
deodorant al anlar herhalde
havalar ısınıyor ama direkt söylemen gerek
aşkın gözü kördür
Öyle olmuyor ter kokusuna tahammülüm yok ama seviyorum ayrılmam da saçma böyle devam ederse dw nasıl olur
artık eskisi gibi olamazsınız
Konuş onunla
Naısl konuscam
Açıkca söyle
Kırılmaz mı direk söylesem rencide etmiş olmaz mıyım
Uyarmazsan içinden çıkılmaz hâl olur.. Belki de bir rahatsızlığı var
Pf lf cok seviyorum onu nasıl söylicem böyle bişeyi
Sonrasında tiksinmenden iyidir
Nasıl uyaracaksın ki kırmadan
Ofd bilmiyorum herkes saçma sapan yorumlar yapmıs naısl kırmadan söylerm önceden kokmayan adam ki böyle seylere dikkat eder baskasında duyunca laf eder anlamaıdm bu hafta ter kokusundan adamın yanında duraasım gelmiyor cok kötü durum 😟
Bnce çaktırmadan uyar
Naısl işte bir fikir verin
Gelsene söylemeyecem
Söyleyeceğim
Geldim
Kurtlu peynir gibi kokuyorsun de
ayy çok kötü yaa
deodorant Hediye et
Direkt söyle
İğrençç hemen ayrıl
söyle direk
Ağır iş mi yapıyor
Hayır masa başında ofiste
Simdi ye kadar duymadım hiç 6 aydır ama 3 seferdir anlamadım hadi bugğn böyle terlemişdir dedim 2 seferdir yine aldım
Soyle vusulce
Söyleyince de düzelmezse ter kokusuna cok hassasım duramıyorum koku alınca ki hadi evlendik aynı yerde uyucam adam nasıl dururum kokudan cok kötü oldu 6 ay sonra böyle bişeyle karşılaşmam
Acaba bi hastalığı vs olabilir mi
anlamaıdm ki acaba vardı benmi duymadım dicem ama kokuya cok hassasım illaki alırdım herlade simdi ye kadar