28 yaşındayım hayatımda 3 tane ciddi ilişkim oldu bi şekilde olmadı. Hala bakireyim ben hep evlenince olsun istedim. Benim için önemliydi. Artık evlenebileceğimi düşünmüyorum umudum yok. Bir ömür böyle durmakta istemiyorum. Bir yanım ver kurtul diyo bir yanım eşine sakla. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bence eşine saklamalısın. 28'e kadar dayanmışsın zaten. Bu sefer seni yıllardır oo onunla bununla yatıp kalkmıştır diye düşünebilir öyle olmasa da. Hiç bu kadar ümidini de kaybetme. Hayatta hiç beklemediğin zaman güzel şeyler gerçekleşiyor. Bende hiç evlenebileceğime inanmazdım. Adayın adayı bile yoktu. Hiç beklemediğim bir anda girdi biri hayatıma, iki senedir de devam ediyor.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl33 yaşındayım hep gerçekten seveceğim sadık olup sevginin her türlü halini görüp aşka doğru içten bir yoluculuğa çıkacağım bir ruh eşimi aradım ve nerde düzgün sevdiysem az ama öz olarak iki defa aldatıldım. şimdi diyorum bunlar ve bu yaşadıklarım için mi bakir kaldım? bazen diyorum sen de yaşa kurtul bazen evlensen de nasıl güveneceksin. gözlerine bakıp huzur bulabileceğim bir gül tanesi var mı diyorum. sonra yalnızlığıma dönüyorum ve ben sustukça o konuşuyor. şimdi ne yapılmalı sen söyle lütfen bir kadın olarak? hangimiz haklı diye veya erkekler kadınlar şöyle olumsuz demek için yazmadım anlamak için yazdım bir kadını.. burcun nedir bu arada
19 Yorumla
Soran+1 yılTerazi burcuyum bende aldatılmıştım 2. İlişkimde karakter meselesi senlik bişey değil. Ruhu doymuyo bazı insanların.
Cevap sahibi+1 yılruhtan başka bir şey ya bu inan yani insan karşısındaki insanı kırmaktan incitmekten zevk alır olmuş. yani egolarını beslemekten karakterlerini aç bırakmış insanlar var malsesef. hele bir tanesi bir yıl konuştuk ettik ileriye dönük planlar kurduk başkası ile oturmuş tanşmış niye yaptın diyorum sana olan sevgimden emin olmak istedim diyor. gelde güven artık şimdi yeni bir ilişkiye başladığında. aynısı bir kız için de gereçli güven olayı sadakat olayı sıkıntı. iş güç nedirbu arada sizin
Soran+1 yılÖğretmenim özel okulda atama olmadı
Cevap sahibi+1 yılhımm meslektaş olmamıza sevindim. branş ne peki?
Soran+1 yılEdebiyat sizin
Cevap sahibi+1 yılaaa ne güzel hep okumak istemişimdir ama sonradan keşfettim sözele olan ilgimi. bilgisayar benim de. özel derken kolej mi yoksa sınavlara hazırlık kursunda mısınız
Cevap sahibi+1 yılkendini eşine saklama olayını ilk ve özelim olsun diye mi yoksa dini boyutu olduğu içinde mi sabrettin. edebiyata ilgin nasıl hangi yazarlar ne tür kitaplar seni etkiler. seni gerçekten etkileyen şahıslar kitaplar oldu mu tarihteki?
Cevap sahibi+1 yılkayıplara karıştın sanırım iş güç hayat meşguliyeti yoğun iyisinizdir umarım bir sorun yoktur
Cevap sahibi+1 yılbi bot bile sitem ediyor sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşındayım evlenene kadar bir şey yaşamayı düşünmüyorum
51 Yorumla
Soran+1 yıl30 a yaklaştıkça ve ilişkilerde tökezledikçe farklı düşünüyor insan
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorsan ver kurtul ama evlilik hayallerin varsa eşine sakla.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayallerim var sadece inancım yok
- +1 yıl
Hayallerine inanırsan gerçekleşir belkide bu kadar beklemişsin biraz daha bekle.
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamana birak, kafani bu konuda sartlandirma derim. Hayatin ne cikaracagi bilinmez. Sen guzel iliskiler kadinisjn. Ciddi iliskilerin olmus demek ki, gunluk takilacak biri degilsin. Yani seks icin yapacagin arkadaslik seni yorar..
Nerdensin sen?17 Yorumla
Soran+1 yılEge bölgesi
Soran+1 yılSiz nerdensiniz
Cevap sahibi+1 yılKocaeli ben ama hayatimj buralarda degil daha medeni, daha insanlari guzel dogasi cennet vatana gidecegim. Bana yazmanjzi beklyorum, soruyu begenmistim
Soran+1 yılKocaeli güzel bi yer aslında
Soran+1 yılBen burada özelden konuşmuyorum kusura bakmayın siz çok naziksiniz
Cevap sahibi+1 yılSizinle sohbet istyorum, mumkunse yazar misiniz
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim. Saygi duyuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. belli olmaz. çıkar karşına birisi ve evlenme kararı alırsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılKısmet
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen saklasın kendini ama ben çok önem vermiyorum bekarete açıkçası
10 Yorumla Ver kurtul derken ağırlık mı yapmaya başladı? Ben de bakirim. 30 yaşındayım iyi böyle boş ver. Hak edecek biri çıkar elbet.
00 YorumlaYaşıtların koca kucağında sen nerdeyse kuruyacaksın, zor karar şimdi bakirelik gidince biri çıkar karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızlık zarı olarak bakarsan rahat ol öyle bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılver kurtul garip bi yaklaşım. vermiş olmak için verme bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana tavsiyem bu psikolojik takıntıdan kurtul ve ver gitsin. Hayat durmaksızın akıp geçiyor.
00 Yorumla Keşke herkes senin gibi dusunse dogru olani yapiyorsun
10 Yorumla
+1 yılUmudunu kaybetme bence her an biri çıkabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok ikilemde kalınacak bi durum
10 YorumlaEşinize saklayın. Değerli bir tercih olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için hangisi ağır basıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEş ile tabi ki ama olmuyor umutta yok
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek mi istiyorsun
Hayat boş pompala coş mu diyorsun
10 Yorumla
+1 yılEşine sakla
10 Yorumlasen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir düşünce
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOpusme sevişme de mi yaşamadın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine sakla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Öyle olmalıdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence sakla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 29 yaşımdayım ama o umudu hiç kaybetmedim
00 Yorumla
+1 yılKurtulalım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence verme esine sakla sonra pişman olursun canım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvermeyi dusunuyonmu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz