Arkadaşlar sizin ya da partnerinizin boşaldıktan sonra direk iniyor mu penisi? Sosyal medya da da hep trolü yapılır 3 dk da bitmiştir falan diye bende niye yeni kondom takıp devam etmiyorlar diyordum. Benimki 4.5. Boşalmada ancak iniyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim de yıkılmiyor ama tam ayakta da degil :)
Bosaldiktan sonra partnerimin tatmin olmadigini sezersem zorlar devam ederim.
Bende de öyle oluyor hani tamam bak biraz gevşiyor ama ilk boyutuna da dönmüyor yeni kondom takıp devam ediyorduk biz
Adam be yürü be işte bu inşaat duvarı zuken hakiki erkek...
Pek inandırıcı gelmedi sanırım 😅
Yok be özendim sana duvardan duvara seni bırakan kadında kadın değildir
Arkadaşlar inanmamış bazıları ama gerçekten karşıdaki kıza göre aşırı güzelse 4. Postaya kadar inmiyor 😅
Daha önce cinsellik yaşayan kimsenin buna inanmadığını bilmeni isterim
Nasıl yani?
Sallıyorsun diyo
@Hatuuunnn tesekkür ederim. Ben muhatap olmak istemedim.
kimseyi inandırmaya mecbur değiliz nede olsa :)
Gençsin ondan normal.
Doğrudur 23 iken Di zaten bu
Şu an kaç yaşındasın ki.
Şu anda farklı değil 24 üm 😅 bazı arkadaşlar inanmamış da yorumlarda falan
Bende sevgilimin performansını buraya ne zaman yazsam kimse inanmıyor. Hayatımda ondan başkası olmadı tabi bilemiyorum ama burada gördüğüm kadarıyla erkeklerin genelinin performansı baya kötü ki uydurduğumu düşündüler hep. Benim bile değil ki sevgilimin performansını neden uydurma ihtiyacı duyayım burada çok saçma.
Bencede niye yalan söyleyelim ki, sanırım bazıları kendi sergileyrmeyince aynı performansı başkasının da yapamayacağını düşünüyor
Şimdi o konuda bir ayrım var, erkeklerin çoğu yalan söylemeye meyilli bu konuda. Yok ben şöyle geç boşalırım yok şöyle iyiyim böyle iyiyim benimki zaten çok büyük bilmem ne. Sonra bi bakıyorsun küçücük bir şey bir kere boşalıp yatan herif. Kişi kendi performansını abartabilir ama partnerinin abartmasının anlamı yok.
Bilmiyorum artık ya insan psikolojisi ne düşünürler de birileri bazı şeylere inanmayı yediremiyor her halde, neyse çok takılmamak lazım