Varsa veya yoksa nedir?
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aynen şu şekilde ilk önce yavaş yavaş yakınlaşmak lazım öyle birden dudaklara geçmeyeceksin daha sonra mesela boyundan başlayacaksın aslında önce boynunu öperek daha sonra dudaklara geçeceksin ilk önce ufak alt dudaktan daha sonra üst dudaktan öpeceksin ama önemli olan hissederek öpmek yavaş yavaş dili devreye artık koyabilirsin ama asla yangın hortumu gibi birden içeri sallama yok bu çok büyük bir hatadır karşı tarafın kusmasından refleksini tetikler bu gerek yok dili yavaş yavaş koyacaksın karşı tarafın dilini emerek başlayabilirsin daha sonrasını akışına bırak tutkular zaten ortaya mükemmel bir öpüşme mükemmel bir seks çıkartacaktır
başta acele etme, tadını çıkar, alt dudağa da üst dudağa da ayrı ayrı ilgi göster kendi dudağınla okşa, sonra yavaşça dilinle dudaklarını hafif hafif gezdir, ağzınızı gittikçe daha çok yaşınlaştıri eller boş durmasın yanaklarında saçlarında omuzlarında kollarında belinde gezinsin, dilinizle birbirinizin dilini okşayın masaj yapın, ilerledikçe artık bir birinizin dillerinizin etrafında dönün tercih ederseniz birbirinizin dillerini emin, sadece dudakları değil yanakları çeneyi, kulakları arkasını boynu ve gerdanı da öpün, yalayın emin dişleyin (vampirleşmeyin) bitişte partnerinizin dudağını tutup çekin dudaklarınız veya bastırıp acıtmamak suretiyle dişlerinizle.
Ateşli bir şekilde öpüşmenin taktiği olmaz. Bu iki tarafın birbirine olan arzusu, tutkusu, aşkı ve isteği ile alakalı bir durum. Bazen herşeyden çok seviyorum dersin ama öpüştüğünde o sevgiyi hissedemezsin. Bazen de anlık gelişen öpüşmeler dudaklarında ve zihninde iz bırakan cinsten olur.
Bazen sinirli olduğumda karşımdakine daha tutkulu oluyorum. Sıkıca tutup kendime çekip o dudaklarının tadına bakıyorum ve sert oluyor bu. Ellerim vücudunda ve kalçarında gezer iyice ve sıkarım. Sonrası gider böyle
Cevap
49Cevap
herkes yok demis yok olur mu opusmeyi bilmelisin tabikide basta ask tutku gelir yoksa zaten opemezsin ben oyleyim en azindan ama opusmeyi bilmeyen bi partnerse de hazini alamazsin, hem onun opmesine izin vereceksin hem sen ope eksin, dille opuseceksin ama kendini birakarak tabi ,
Kanka bence böyle bir şey yok yani bu doğal gelişen bir şey ama seni burada önemli olan dili güzel kullanmak her zaman söylerler
Her iki tarafda kafasını sağa yatık halde tutup ağzını iyice açarak öpüşmeye başlıcak en az 10 dakika sürcek kadın ellerini erkeğin omzunda erkekde elini kadının kalçalarında tutucak okşucak avuçlucak arada biraz sıkcak bi yandan her iki tarafda birbirine önden sürtücek
Partnere olan tutku şart
Gerisi kendiliğinden gelir
Partnerinin üst dudağının alt kısmıyla senin alt dudağının üst kısmı ve onun alt dudağının üst kısmıyla senin üst dudağının alt kısmı koordine bi şekilde birleşirken, dillerin de sıklıkla birbiriyle temas etmesi.. En güzel öpüşme şekli bu bence
Var tabi oda arzu kisiler birbirini arzuluyosa zaten gerisi geliyo
Tutku, gözlerin kitlenmesi, önce nefeslerin birbirine karışması sonra da dudakların birbirine kavuşması.. Sonrası muamma 😏 Keyifli geceler..
Odun değilse karşı taraf en iyi çözüm bir de aradaki heyecan çekim gücü vsler işte hepimiz bildiği şeyler
Bu planla ya da taktik ile olacak bir şey değil ki.
Arzu, tutku gerektirir.
İstersin karşı koyamayacak hale gelirsin ateş çıkar büyür yangın olur.
Sonuç; sen de o da yanar tutuşur...
Kadının dudakları iyice ıslak olacak ve öpüşürken ağzını hafif açarak erkeğe bırakacak aradan dilini çıkarıp erkeğin yalamasina bırakacak. Göz göze olup tutkulu davranilacak..
Var. Tüm her şeyi unutup o ana odaklanmak ve yeteri kadar arzuya sahip olmak.
Hangi durumda çok arzulu olursun peki ne yapılırsa çok arzulu olursun
O an kafamdakileri bir kenara bırakıp dudaklarıma hakim olmak , taktik odaklanmak , kendimi ona bırakmak, en güzeli ise tutkuyla öpmek sarmalamak
Kucak kucağa olmak ve dudak dudağa degerkrn dillerin de birbirine sarmaş dolaş temas etmesi en tutkulu öpüşmelerin zirvesidir bence
Dilini iyi kullanmak, o esnada elleri doğru şekilde doğru yerlerde gezdirmek, nefes alışı ritmini düzgün tutmak vb.
Gelisine yapiliyor yapmacik olmadigi surece sorun yok
Hafif ısırıklar, dil hareketleri... French kiss mantığı
Karşındaki kişiyi özlemiş olmak arzulamak arada tutku olması ve yükseleninin boğa burcu olması falan
Bence yok...
Zaten arzu istek sehvet varda duygularin ve arzularin seni alir götürür ve tum vucudun neyi nasil kullanacagini bilir hale gelir. Opusmede arada cekim arzu istek ve en onemlisi sevgi varsa en ust seviyede zevkli olur
Var olmaz mı uygulamalı eğitim veriyorum isteyene :))))
Duygulara sınır koymadan öpüşmeye başlayınca. Her saniye geçtikçe ateşlenir zaten
Ateşli öpüşmenin tarifi yoktur, tecrübeli bir insan işi bilmesi lazim
Yok , çünkü O anı aurayı yükselten hislerimizidir..
Sonunda ilişki yaşayacaksan Eğer ön sevişme Tabii ki önemlidir ve uzun sürmelidir.
Arada heyecan ve karsılıklı his varsa her şey mümkün
Dudak nemli olmalı
Ama ruh daha önemli
Aşkın teninde yarattığı hissiyatı bedenin anlamli hale gelmek ister
Dil peki
Var tabi ki neden olmasın dümdüz öpüşme mi olurmuş 🤦
Var Kavga çıkarıp bağıra bağıra tartışırken duvara yaslayıp saçlarından hafifçe çekip dudaklara yapışmak 😉
Isıtmayı seviyorum ve dilimi çok kullanıyorum. Bundan bazıları hoslanmiyor
Çok acılı Urfa biberini ağızlarına sürerlerse yanar dağlardan daha da ateşli olur.
Yavaş yavaş saçlarına dokunarak ellerini aşağıya doğru vücudunda gezdirirsin ve dilini iyi kullanmalısın.
En önemlisi tutku, istek gerisi kendiliğinden akar zaten
Ateşli bir öpüşmenin yolu sadece kalpten geçer. Sadece dudaklarınla değil duygularınla da öpmen lazım...
İki tarafın da birbirini arzulaması
Libidon yüksekse ateşli öpüşürsün.
Varsa da ben hic opusmedim bilmiyorum
İğrenç sabah sabah midem kalktı:((((((((((
Her şeyin formulu vardır 😏😏
Ten uyumu varsa, her türlü ateşli olur o 😀
taktik maktik yok bam bam bam
sevgiyle tutkuyla olacak bu işler
İçinden gelip ateşli ve arzulu bir sekilde öpüşmek
Arzu tutku şehvet önemli birde istek
İcerdeki atesi harlamak
Çekim gücü olmalı bence. O tutku ateşli yapar 🙂
Arzulamak ve tutku yeterli.
Öyle bişey yok
Çünkü ne kadar temiz olursa olsun ağzı kokar insanın
Benzin döküp çakmağı çalacaksn
Var, sana göstermekten şeref duyarım:)
Bir birini istersen kıvılcım bile çıkar
Partnerinizle alakalı
Olmaz mı İş bilenin kılıç kuşananındır
Tabiki de var. Ama burada ne derece cvp verilirki.
Var.. dilini iyi kullan😂
evet var: tutkulu olmak...
İçten ve ateşli uzun uzun olmalı bırakmadan
Bademcik ameliyatı
Varsa biri beni öpsün.
french iyidir.
Yok bence
tecrübe 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?