Sevgilim aslan burcu ve aklı hep cinsellikte, burcu yüzünden mi böyle?

aslan burcu sevggilim var nisanda bi yıl olacak benden önce sözlenmiş ve kız bunu aldatmış ayrılmışlar ama o kızla tam birliktelik hariç kızla birlikte yatma kalkma kısaca ön sevişme yaşamış o sözlenme aile tanışması aşamasında. Biz bu cocukla başta arkadaştık sonrasında cinsel konuları benle konuşmak istedi ben başta istemedim ama hoşlanınca ona uydum ve seviyorumda oda beni seviyor ama testesteron hormonu cok yüksek olduğunu düşünüyorum çünkü geçmiştede alıştığı için sürekli bu konularda kafası benle konuşurken boşalıyor görüntülü memelerimi gördü bende gördüm onun penisini uzak mesafeyiz 6 7 kere görüştük öpüştük ve üstümü cıkarmadan göğüslerime dokundu evt güzel hoş ama ben kimseyle yaşamaıdm bunları ve çok ileri gitmek istemiyorum çünkü dini açıdan yanlış nefsime yenik düşüyorum herkes gibi ama sizce nişanlanırsak ön sevişme yaşayalım diyor her nişanlı bunları yaşar mı ben korkuyorum çünkü çok bu konulara düşkün dururum daha önceki ilişkimde durdum diyor ama şimdi bilmiyorum iş ciddiyete giderse bunlar olmalımı ve bana dediği kimle nişanlanırsan nişanlan bir erkek bunları ister doğrumu bu?
Sevgilim aslan burcu ve aklı hep cinsellikte, burcu yüzünden mi böyle?