Flortum aramızda cinsellik olsun istiyordu ben istemediğimi söyleyince konuşmayı kesmek istediğini ve bidaha yazmamami söyledi ama ben çok üzülüyorum böyle bisi için ağlamak normal mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendini kullandırcaksan koş kollarına zaten bir mütdet kullanıp gene bırakacak
Yok dün gece düşündüm de saçma geldi bana da
Sence bu kafa yapısı değişir mi
Şeyi kalktıgı şürece degişmez kalkmazada senle işi olmaz zaten
Değmez , o senin vücudunu istiyordu
Değişmez mi bunun kafa
Yok , eğer istemediğini kabul edip devam etseydi ciddi olurdu , ama bu ya cinsellik ya da yok demiş.
niye ağlıyosun ki
Istemiyor benu
sana sadece cinseelik için yanaşan biri için üzülme. sana değer vermiyor demekki baksana flört bile olmak istememiş
Hayatında ilişki istemiyormuş ama cinsellik istiyor garip adam anlamadım
niye istemiyomuş acaba sordun mu?
Sordum böyle gerekiyor dedi
ciddi düşündüğü bşakası var demek ki... aşık değilsen yorma kafanı
Kiz anlamıyorsun ahhaaha hayatında ilişki istemiyor adam kimseyi de istemiyor ama cinsel anlamda arkadaşlık istiyor issiz adam filmini izlediysen eger ordaki alper gibi düşün
anlıyorumdaa sana yalan söylemiş olabilir. öyle olması gerekiyor demiş ya, sanki hayatında biri varmış gibi bi izlenim veriyo bu cevap. seni daha fazla kırmamak için kimseyle ciddi istemiyomus imajı yaratmış olabilir veya seni yokluyordur bakalım ciddiyetsiz llişkiye de açıkmısın değilmisin. birde ilgnç olan senle neden cnsl düşünüyo sen öyle biri misin ki? değilsin... konusmamak ne demek? vermek zorunda mısın? ayrıca ciddi ilişkiniz olsaydı ne olacağı belli miydi? bazı şeyler konuşulmıyor. kendinizi akışına bıraksaydınız kim bilir neler olacaktı
Yanı akisina birakmamakla hata mi ettim nen
Benn
Hayatında kimse yoktu ya ona eminim
konusmayı sen kesmemişsin ki... onun için diyorum, flörte devam etseydi.. ne olacağı belli miydi? ergen mi bu ya istediğini alamayınca kestirip atıyor? ayrıca ikna edememişse sucu kendinde arasın bnceee
Hayır konuşmayı ben kestim cinsellik varsa yokum dedim sonra bidaha yazdım dayanamadım o da yazma bana uzatmayalim dedi
peki sen niye okadar kesin konustun isterdin belki? hoş.. haketmiyor seni ama...
Istemezdim kullanıp atıcak cunki ilişki istemiyorum hayatimda dedi bilmiyorum ya geberiyorum sanki kafa yapısı değişir de döner mi acaba
uzatma diyen adam dönmez yaa ama sende yanıksın adama hanii. beni düşündüren şeyy senden hoşlanmasa flörtte etmezdi. niyetini en baştan söylerdi? ne kadar sürdü flört?
Ahshhs 2 gün kadar ama ben yazmıştım ya
bende 1 ay falan diyeceksin sandım boş ver ozaman 2 günde yani en başından derdini net olarak dile getirmiş sana.
Yok kız ahshshs 2. gun dedi hemen zaten haberin olsun geliyorsan öyle gel diye
nettenmi tanıştın bunla
Yess
şaşırmadım. yaşı kaç bunun
22 .
daha seni görmeden cinselliğe mi karar vermiş çok komik
Instagram iste
sende görmediğin biri için ağlama ben ce takma kafana
neden istemiyordun?
Ciddî ilişki istemiyordu ondan
dürüst davranmış seni oyalamamış. neden üzülüyorsun?
Onu istiyorum onu sevmek korumak kollamak beraber uyumak istiyorum ama farklı düşünüyoruz
anladım :) boşa üzme kendini. daha gençsin.
Doner mi acaba
istediğini verirsen elbette döner.
Hayır yani kafa yapısı değişmez mi bunun
değişmez :)
Emin misin ya belki değişir ciddi ister bigün
onu bilmiyorum. bunu denemek için hayatında olmaya ikna etmeliydin. o da pek mümkün görünmüyor
Dil döktüm ama olmaz dedi
dil dökerek olmaz
Ya naoucam
Napicam
vazgeçeceksin