Kadınlar erkekleri takip ediyor diye kötülendi mi hiç?
Ötekileştirici ve yaftalayıcı diliniz batsın. İnsanları yargılamak size düşmez. Paylaştığı sorudan tutun her konuda erkeklere bu kadar mobbing yapmayın yeter yahu
Abaza
Eskort sevdalısı
Bu kadar kadını takip etmek bla bla
Not: Bu soru cinsellik sorusu değil soruyu lütfen kaldırmayın
Ötekileştirici ve yaftalayıcı diliniz batsın. İnsanları yargılamak size düşmez. Paylaştığı sorudan tutun her konuda erkeklere bu kadar mobbing yapmayın yeter yahu
Abaza
Eskort sevdalısı
Bu kadar kadını takip etmek bla bla
Not: Bu soru cinsellik sorusu değil soruyu lütfen kaldırmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence takip edebilir istediği kadar isterse bin tane takip etsin öyle olmayan erkek aldatır bence kızları takip eden erkek aldatmaz
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, her takip edilen ile nit bir şeyler var zannediyorlar galiba böyle bir şey mümkün olabilir mi ya şaka gibi tepkiler sizin gibi mantıklı düşünenler iyi ki varlar
Benim sevgilim vardı şimdi ayrıldık da bir sürü kız takip ediyordu ben bir şey demiyordum bana da çok bağlıydı aldatma gibi durumu olmadı ama ailevi sebeplerden dolayı ayrıldım ama keşke ayrılmasaydım şu an çok pişmanım iş işten geçti maalesef
Tekrar bir şans vermez misiniz ilişkinize ailevi sebepler sizi mutsuz ettiyse bir şey diyemem elbette ilişki sonrası süreç kolay bir süreç değil güçlü olmalısın
Ama tarih atmıştı biyografisine sevgili olabilir bana inat yapmış olamaz demi çünkü çok ısrar etmişti ayrılmayalım diye
Ayrılıktan ne zaman sonrasının tarihini atmıştı
1 yıl falan sonra
O zaman ilişkidir bence sen de geleceğe odaklanmalısın yaşandı ve bitti demek lazım
Aynen yapacak bir şey yok ama şu an silmiş tarihi sence bu ne ifade ediyor yani ayrılmış mı yoksa tarihi mi silmiş sadce
Tanışma tarihini silmiş yeni tarihler için de olabilir ayrılmış da olabilir exten next olur mu sence
Olur bence o gelirse olur ben gidemem çünkü
Aramızda sorun yoktu benim yüzümden üni okumamıştım ben okudum ailem izin vermez diye ayrıldım
Yani o okumamıştı
Şimdi ailen izin verir mi
Bilmiyorum konuşmadım verebilir ben konuşmadan izin vermezler diye düşünmüştüm
O zaman şansını dene ama heyecan kaybolduysa toksik ilişkiye dönüşür kötü olur dikkatli ol lütfen
İşte o sorun beni eskisi gibi sever mi çünkü ben ayrıldım ondan
''üff snn be slk şey
benm klvyem benm kararm''