Kisa ve kalin mi? Uzun ve ince mi?
Kisa ve kalin
Uzun ve ince
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çok doğru belki de bilmeden aslında kendi fizyolojinle ilgili bir keşif yapmışsındır , kadınların fizyolojik genotiplerine baktığımızda aslında vajina yan duvarlarından zorlanarak ve sıkışarak uyarılır yani boyunun uzun olması kafa kısmının bir boşluk içerisinde yana hareket etmeden git gel yapacağından çok da farketmez , lakin kalınlık öyle değildir dışarıya doğru vajinayı zorlayacağı için fazlasıyla zevk ve zorlanma hissiyle birlikte damarları daha çok hissetmen ve çok fazla zevk alman anlamına gelir o yüzden kalın penis her zaman için daha zevk vericidir kadınlar için
bacım ,
tr ortalaması 12- 15 cm ,
vajende 10 cm bile dogru kullanılırsa harikalar yaratır.
kalınlık olarak haklısın doldursun diyorsun katılıyorum.
işin ehli deneyimli profesyonel bir hard silkeleyici ile çalışırsan penetrasyon haz konularından memnuniyetini artırabilirsin.
Cevap
11Cevap
Ben kullanmıyorum. Oy kullanıp kamuoyunu yanlış yönlendirmek istemem.
Daracık, sıcacık, mmm mis gibi ıslak o değilim tüm ıslaklığa rağmen zorlaya zorlaya germemiz deli ediyor çünkü sizi...
Deliği*
Yalandan acıyor diye nazlı nazlı inlemeniz yok mu bir de...
Kalın ya da ince, uzun ya da kısa
İşlev önemli demişler
Kalın ve uzun olsa, içine girer girmez boşalsa neye yarar?
uzun olunca illa ince olacak diye bir kaide yok. iri uzun olması uygundur
kalın büyük başı daha belirgin 30 dk den de fazla seks yapan olsa
kadına en çok başı zevk verir değil mi içinde sürtündüğünü girip çıktığını hissettirecek olması
Kalın tatmin edici çünkü
Ben hiçbirisini tercih etmiyorum 😀🤣😂
15 cm ve kalın güzel bence
Denedin mi ikisini de
Benim kalın bide kaymak gibi sever misin
Mantikli
Dogru yoldasin
Hiçbiri şuanlık
Evlenince ne çıkarsa artık
Bir arkadaşımın baya küçüktü pipisi şu an eşii ile boşanmış daha doğrusu kız bunu aldatmış nedeni küçük olması mı sizce baya küçüktü 7 cm anca
@Mayakovski19 ne yapiyim nasip bunun için de aldatmam sonuçta sadece cinsellik için evlenmiyoruz
Orası öyle tabi yani sonuçta Bi ömür geçircen insan doymak ister ama nasip dediğin gibi
@Mayakovski19 öyle olsa bile başka şekilde de tatmin edebilir mesela güzel sevişir illa onun büyük olmasına gerek yok
Aynen ya ben mesela kendimden çok eşimi düşünürüm oral bile yaparım yeter ki eşim mutlu olsun yüzünde o rahatlamayı görsem zaten dünyalar benim olur en başta kadınımı düşünürüm
@Mayakovski19 👍👍
Bi kaç şey danışcam takip eder misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?