Değişiyor bu mesela Bazası var o kadar aşırı dar kesim giyiyor ki hani sanki pantolonu hiç giymemiş gibi bütün vücut hatları ortada ve bu gerçekten kötü görünüyor tabii ki aşırı geniş bir pantolon giymekten ise böyle azıcık dar kesim bir şey giymek her zaman daha iyidir ama o kadar dar kesim giyiyolar ki bir de altına kısa bir ayakkabı giyiyolar yazlık çorapla birlikte kusuyorum berbat
Kesinlikle hoş bir görüntü değil.. Aşırı dar giyimi ne erkeklere ne de kadınlara yakıştıramıyorum.. Kadınlar belki farklı parçalarla kombinleyebilir dar giysileri ama erkeklerde inanılmaz kötü görünüyor. Keyifli günler..
Kişilik giyimle alakalı değildir insanları çoğunlukla giyimle yargılıyorlar dar giyen erkek erke mi gibi vs. Alakası yok herkes kendine yakışanı giysin erkekler bu konuda rahatlar kadınlar dikkat etmeli ama erkekler de bu giyim gayet normal.
Kapalı açık ayrımı yapmak istemiyorum ben tik tok kullanmıyorum ama kullanan insanlar da goruyorum ne kadar kapalı ama ama sadece kafası kapalı ahlak yok ne açıklar görüyorum ahlaki mükemmel kişilik çok farklı bir şey :) iyi günler 🌼