Eşimle 1 yıldır evliyiz. Haftada 2 ya da 3 kez sevişiyoruz. Ama yatağa geçmeyi bekliyor resmen ve öpüşürsek falan bazen devam ettirip sevişiyoruz. Onun dışında seni özledim seni istiyorum bugün vs. Gibi şeyler söylemiyor. Böyle şeyler bekliyorum. Söyledim de. Yer mekan önemli değil daha yeni evliyiz başlatması gerekmiyor mu? Çok nadiren salonda falan başlıyor. Ama yine bir şey demiyor. İnsan özledim vs. Der herhalde. Bu kadar sessiz sedasız sevişen var mı başka? İsteksiz mi eşim biraz napmam gerek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu isteksizlik ilişkiyi başlatma konusundaysa sadece bunu eşinizle sağlıklı bir diyalog kurarak çözebilirsiniz. İlişki sürecinde de bir isteksizlik gözlemliyorsanız, sertleşme ya da erken boşalma gibi sorunlar da buna eşlik ediyorsa o zaman diyalog çözüm olmayacaktır. Böyle bir durumda cinsel terapi desteği almak tek çözüm yoludur. Aksi taktirde sorunlar çözülmez aksine ilerleyen zamanlarda artarak devam eder ve evliliklerde cinsel sorunlar genellikle başka sorunların tetikleyicileri olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma vs. Yok sma nasıl anlıcam isteksiz olduğunu ki oluyor işte birşeyler 😂
- +1 yıl
sanırım ilk cinsel ilişkinizi eşinizle yaşadınız değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
yenı evlısınız normaldır cekınıyoe herhal ergen arizona kertenkelesi senden . konusmalı dirtytalklı bir durum anca yavas yavas alışacak.
libidosal sorun oldugunu sanmıyorum , velev ki epimedyumlu macun yedir pompadan yarım saat once pancar motoru gıbı calısacaktır , tesekkur edersın bana00 Yorumla Sessiz derken ne yapıyor? Daha hırçın olmasını mı istiyorsun? Beklentilerini söylemelisin öyleyse.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Böyle bir kadın bulmuş değer bilmiyor yaa. Benim eşim böyle olsa, mutfak banyo koridor heryerde imzamızı bırakırdım.
00 Yorumla
+1 yılyine kadını anlamayan Seksi boşalmak için yapan kadının mutlu olamsı tatmin olması duygusal tatminliğini vs vs görmezden gelen yanlış erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerif evire çevire skiiyor mu
Orgazm edip doyuruyor mu
Gerisini boş ver
Yok istiyorum diyecekmiş de, özledimmdesinmiş de bilmem ne06 Yorumla
Soran+1 yılAma bunlar istediğini belli eder. Ben daha istekli olurum. Şimdi sanki görevmiş gibi geliyo
Cevap sahibi+1 yılSen skiişten sonra doyuyor musun doymuyor musun?
Soran+1 yılDoyuyorum ama ruhsal bi eksiklik kalıyor :D
Cevap sahibi+1 yılDaha vahşi daha ateşli olalım diyosun
Evire çevire yetmez hoplata zıplata siiksin diyosun
Sularını yalasın içsin
Konuşarak sevişsin, biraz da sert davransın istyorsun
Cevap sahibi+1 yılKız zilli, şimdi bunları anlatırken bile ıslandın di mi?
Soran+1 yılKafayı yemişsin
+1 yılülkemizde böyle ateşli kadın var mı harun abiii
<:DDDDDD00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOkuduğum kadarıyla bu konulara biraz yabancı olursa olur olmazsa sıkıntı yok der gibi duygularını içinde yaşıyor sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacemilik yaşıyordur daha. profesyonel olunca sen bile şaşırırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak hafta da 1 2 kez yaparak
Cevap sahibi+1 yılnormali haftada 2 zaten. ne bekliyorsunuz günlük 3 postamı. ona dayanacak adammı var memlekette.
+1 yılikisi de olabilir evde sadece ikiniz yaşıyorsunuz, salonda mutfakta her yerde istiyorum diyebilir ve o an orada heyecanla yapılır.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yani hele son zamanlarda istiyorum lafı zaten hiç yok yanaşırsa anca ordan anlıyorum. Onuda ısrarla değil yani yanaşıyo işte. Gereklilik gibi
- +1 yıl
öyle olmaz ama bu konuda bir şey de diyemezsin her yanaştığında yapmayın, düzelir
+1 yılEşin seks anlayışı farklı
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil bi anlayış
- +1 yıl
Sana iltifat etmeyi cinsellik başlangıcı olarak görüyor ve her o davranıştan sonrası seks olarak devam edecek diye düşünüyor bence
Eşinin bu işten hiç anladığı yok net.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayan biri nasıl olur
İsteksiz galiba veya sende mi bi sorun var
04 Yorumla
Soran+1 yılBir sorunum yok
Soran+1 yılNooooo çok bakımlıyım kendiside gelince çok güzelsin diyip duruyor ama yatakta demiyor
Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Çok garip:) yeni evlisiniz bir de
02 Yorumla
Soran+1 yılGarip olan neresi mesela
+1 yılBazi adamlar oyledir canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cuckold ve swinger tarzı ilişkiler bunun için var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhep sen mi davet ediyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
görev olarak yapıyor herhalde
+1 yılsenın lıbıdon yuksekmı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMesir macunu yedir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçekingen biri mi
00 Yorumla
+1 yılSaçma ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında