Evli biriyle ilişkim var. 40 yaşlarında ben de 22 yaşındayım. Düzenli olarak ilişkiye giriyoruz. Ondan bir beklentim yok. Sırf cinsel ihticanımı gidermek için onunla yatıyorum. Bekar erkekler genel olarak hayvan gibi davranıyorlar. O yüzden evli erkekler daha nazik davranıyor bana göre. Özellikle benim tanıdığım kişi. Sizin açınızdan bu durum hoş görünmeyebilir ama ben yuva bozmuyorum. Aksine o yuvayı ayakta tutuyorum. Adam karısının üzerinde yapamadıklarını benim üzerimde yapıyo. Kötü bir şey yapmıyorum dimi? Böyle düşünerek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hatta siz iyilik meleğisiniz, adam da Özgecan misali.
Hep o evli kadının suçu, hem kocasını size gönderiyor farketmeden, hem de eşim beni aldatıyor diye seviniyor.
Ya gidin işinize. Bu kadar cinsellik arzusu varsa bir kadına yakışır şekilde gidin nikahlanacak birini bulun.
Yaptığınız metreslik evet.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. İlk ilişkini bu adam ilemi yaşadın. Bekaretini bumu aldı? Karısı bu kadar sık buluşmanızdan iyi şüphelenmemiş
00 Yorumla
+1 yılhayır yapmıyorsun, evli olması onun problemi.. tavsiyeler veririm
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani adam sana elbette iyi davranır 22 yasındasın cıtırsın herseye de acıksan daha ne
00 Yorumlaıste aynen tebrıkler zaten doyumu yaklasak bızde acılmayız dısarıya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYardımseverlikte bu hamfendi gibi olunuz. Evlenince haberleşiriz miyiz :))
02 Yorumla
Soran+1 yılYardımsever mi? Adam zengin neyine yardımsever?
Cevap sahibi+1 yılİroni yapmıştım aslında ama hadi cevap veriyim soru işaretlerine... Adamın zengin olup olmaması ile ilgilenmediğini "sadece cinsel ihtiyaç" giderdiğini "bir beklentin olmadığını" yazmışsın... Yuvayı kurtardığını düşünmenden dolayı senin gibi "yardımsever" olmaları konusunda ironi yaptım... Şimdi sen söyle zenginlik ile ne alaka?
+1 yılBunun tabiri metres değil aslında herneyse ama şunu asla unutma bu dünyada insanlar yaşatmadığını yaşamadan asla ölmez bir gün evlenir yuva sahibi olur isen aynısı sanada olur bu kaçınılmaz son.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. alan razı veren razı kimsenin eleştirmeye hakkı yokki :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeykelin dikilmeli. Muhteşem ötesi bir kum torbasısın:)))
00 YorumlaYok canım ne kötüsü iyi yapiosun!
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılE karisi nolacak onun uzerinde kim yapacak
00 Yorumla
+1 yıliki tarafta durumdan memnunsa hiçbi sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnapıyo meselada bukadar olumlu yaklaştın olaya?
07 Yorumla
Soran+1 yılYani en güzel yerlerde tatil yapıyoruz. Eğleniyoruz. En güzel kıyafetleri alıyo. Sonrasında ise muhteşem bir seks yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yılne boş beleş insanlarsınız yaa seksiniz batsın
Soran+1 yılÖylr deme. Seks çok güzel bir şey
Cevap sahibi+1 yılbekar ve sevdigim biriyle mutlaka güzel. asla araya girmem başka erkekmi yok allasen
Soran+1 yılBen de İlklerde istemedim.. Ama önüme gerçekten iyi biri çıkmadı. Ayrıca gerçekten bana karşı çok nazik ve iyi biri. Çok ta zengin. Kim olsa kaçırmak istemez.
Cevap sahibi+1 yılkaçsın bence yaa gencecik kızsın ne acelen var bulurdun birini
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeles o... pusun yani guzel
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki tarafta memnun sonuçta.
00 YorumlaBaya ücretsiz olarak akort gibisin
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılTesekkur ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılzevkin dibine vur kimseye zorla bişi yapmıyorsun
00 Yorumla Çoğu erkek senin gibisini ister
00 Yorumla😱 aman tanrım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem