Nişanı atmak istiyorum, ne yapmalıyım?

Benimle nişanlanan kişi beni sevdiginden, karakterimi vs sevdiginden degil cinsellik icin, arkami biri toplasin, annem gibi baksın diye evleniyormus (kulak misafiri oldum) gercekten o kadar üzgünüm ki. Duygu yok, sevgi yok. Ne karakterim onemli ne gönlümun güzelliği, ne baska bir sey. Hizmetci ve... sey icin istiyor.

Yakin kiz arkadaşıma anlattim durumu beni biraz teselli etti ama gercegi de konusmak gerek bu ülkede erkekler ne icin evleniyor ki zaten, en buyuk evlenme sebepleri bunlar, gercekten sevip deger veren, aralarinda duygu oldugu icin evlenen nadir ciftler var bu ülkede. Bundan ayrılsan bir sonrakinin kafası, düşüncesi farkli olmayacak ki dedi.

Erkekler duygusallik aramiyor bazi seylerde tamam ama kadin boyle degil ki. Hadi olayi cinsiyet boyutuna indirmeyecegim. Bir insan sevip sevilmek istemez mi? Evlilik kurumunu boyle şeylerle aşağıya cekmek adice degil mi? Ben kendisiyle karakteri, huyu suyu iyi diye nişanlıydım. Cok soğudum. Bir sekilde nişanı atmak istiyorum. Kendi aileme derim sıkıntı olmaz bir iki laf ederler susarlar sonra ama karsi tarafi bilmiyorum.
Nişanı atmak istiyorum, ne yapmalıyım?