AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yurtdışında kadinlar ilk cinsel iliskilerine 11-12 yasinda basliyor ki ben direk sordum benim hala bakir olmama cok sasirdi
Yani kültür olarak onlar bizim gibi adetlere sahip olmadıkları için daha rahatlar o konuda. Önemsemiyorlar yani bizim kadar.
Valla senin malindir nerde ne zaman bozduracagina sen karar verirsin istersen bende bozabilirim
Hass*ktir ordan
Onlar icin zerre onemi yok da artık burada da önemsiz.
Burada önemsiz olduğunu sanmıyorum
Sen oyle san millet catir catir seks yapiyor artık sonucta seks vajinalden ibaret degil atesli sevismeler anal ve oral sekle de muhteşem zevkler yaşarsın. Hem de zaten artik önemseyen yok bekareti olsa da ne farkeder ki diktirme denen bir sey var yarim saatte dikiyorlar ve tekrar bakiresin. Gecti o devirler rahat ol sen.
Ya çok @ptalsınız. Bi kere özgür olsak diktirme diye bir çözüm olur mu? Kadın bir zardan kandan ibaret görülür mü? Özgür olsak kadınlar anala ihtiyaç duyar mı? Bunları yaşayan kadınlara saçma yakıştırmalar yapılır mı? Sözlerinizin içinde cevaplar gizli
Evet anala ihtiyac duyar cunku analin zevki baska oralin zevki baska vajinalin zevki baska. Tamam yaa sen p*rno izle seyini oksa anca kezo yaa
Geriz*kalı anala ihtiyaç duymak başka tercih etmek başka. Zevk için tercih ederler ama zar bozulmasın diye ihtiyaç duyuyorlarsa özgür değiliz demektir
Sen ve senin gibi ezikler olmayabilir ama artik turkiyenin geneli ozgur hadi eyvallah
Kişiden kişiye göre değişir, genel olarak rahatlar biraz
Bilmiyorum
Türkiye 'de de önemsiz
Yabancılar da öyle bir durum yok diye biliyorum
yurtiçinde de o kadar önemli değildir
ne apppptalsınız ya kendinize çıkar arıyorsunuz
Çıkar aradığımı kim söyledi? Bu sorudan bu sonucu çıkardıysan sen @ptalsın
Evet
Evet
onemsiz cunku kadinlar degersiz orada
Kadınların tecavüze uğradığı, şiddet gördüğü, zorla evlendirildiği, çocuk yaşta evlendirildiği, işe girmelerine izin verilmediği ve kadınlara tüm kötülükleri yapanların takım elbise giyip ceza almadıkları az ceza aldıkları ve bu olayların o laf attığın Amerika gibi ülkelere göre en çok yaşandığı ülke Türkiye. Sence kadılar orada mı değersiz burada mı? Ayrıca bir zar peşine düşüp kan gelmedi diye evire çevire dövülmek bi kan yüzünden sokağa atılmak mı değer? Komiksiniz.
rica ediyorum google'ye dunya ulkeleri tecavuz oranlari yaz sonra gel. bu saydiklarin eskide kalan ve nadir gorulen seylerdi. sen yurtdisinda yasa dedigimi anlarsin turkiyede size kralice gibi davraniyorlar haberiniz yok
Ya bi git ya... Senin dünyadan haberin yok. Milletle b*k yetiştireceğine otur da sorunların düzelmesi için bi tepki göster. Yüzüne kezzap yiyenler mi dersin tecavüze uğrayanlar mı kesilen doğranan varile tıkılan mı? Sen yaşadığın ülkeyi hiç mi bilmiyorsun be !! Bu mu kraliçelik? Bu olaylar eskiden çoktu değil eskiye göre kat kat arttı bana diyorsun ama senin haberin yok git araştır cahil
ne igrenc bi insansin tatli tatli konusmaktan bile acizsin tek bildigin kadinlar eziliyor kadinlara haksizlik ediliyor sen bu kafayla devam et seni kim ne yapsin
Asıl sen ve senin gibiler iğrenç. Artık o kadar bıktım ki her akşam kadın cinayeti haberi görmekten bir de bunları görmezden geliyorsunuz hâlâ bir şey yok gibi takılıyorsunuz ya körsünüz
ya sen o kadar bos bir insansinki turkiyede islenen cinayetlerde ölen 4 kisiden 3 u erkek ama biz sizin gibi aglamiyoruz erkekler olmesin diye biz İNSANLAR olmesin diyoruz siz ise KADİNLAR olmesin diyorsunuz sizin gibi feminaziler hic bir zaman bu ulkeye katkida bulunmadi bulunmayacak. siz aslinda kendi topugunuza * sizin yuzunuzden kadinlardan nefret ediyor millet
Ya bi git erkekler ölmüyor demiyorum. Erkekler asker, meslek vb nedenlerden yaşamını yitirebiliyor Allah rahmet eylesin. Ama kadınların öldürülme çoğunlukla erkek şiddeti. Erkek eziyeti. Biz buna dur diyoruz. Ve sizin gibiler bunu görmezden geliyor. Benim tepkim buna. Görmezden gelinecek bir şey değil bu.
Erkekler ölsün yaşasın kadınlar diyen yok. Eşitlik istiyoruz
Bir erkek gece vakti dışarı çıkıp öldürülmeyi tecavüze uğramayı aklından daha az geçiriyorsa kadın da daha az geçirsin istiyoruz. Elinde biber gazı ile korkuyla gezmesin istiyoruz
Kalın kafalısınız görmüyorsunuz
erkekler ölmüyor demiyorsun ama erkekler ölmesin de demiyorsun. nasil bi esitlik anlayisi bu? medyanin maymunu olmussunuz ne zamanki kadinlar ölmesin söylemini birakip insanlar ölmesin'i slogan yaparsaniz o zaman belki bi halta yararsiniz. hem kadini öldüren erkek diyorsun senin canini namusunu koruyan sinirda nobet tutanda erkek. bu cinsiyetçi kafadan cikin artik. bende bilirim senin gibilere bakip " kadinlar sadece kendini dusunen bencil yaratiklar kullanin atin bunlara deger verilmez " diye bagirmayi
Ya m@nyak mısın konu erkekler olsa onu da derim konu şu an bu mu? Kadınlardan bshsediyoruz. Yeminle cahille konuşulmuyor ya. Asker ülkesini korumalı tabi. Her ülke için bu böyle. Tabi minnet edilir sevilir. Ben düşman değilim erkeklere. Ben ak diyorum sen b*k anlıyorsun gerçekten cahille tartışılmıyor
Sen bu ülkede kadınlar değerli diyorsun ben de değer verilmediğini söylüyorum. Kadın ölümlerinin çoğu erkeklerin eziyeti yüzünden diyorum. Erkekler ölmüyor ya da erkekler ölsün kadınlar yaşasın demiyorum. Kadına şiddeti normalleştirmeyin diyorum. Tabi hiçbir insan şiddet görmesin ama konu şu an kadına şiddet. O konu açılsa o zaman savaşlar olmasına kadar büyür bu konu. Sen o kadar cahilsin ki işine gelen yerlere çekiyorsun
ya bak kim cahil kim degil belli iki lafindan biri beni cahillikle itham etmenden anlasiliyor :)).. ayrica diyorumki konu hep kadinlarin olmesi konu hic erkeklerin olumu olmuyor neyse uzatma bu feminazi kafasiyla daha cok nefret arttirin kadinlara karsi bana ne ya ne yaparsaniz kendinize
Of yazma git çok boşsun hâlâ anlamıyorsun karşındakini