Bu gizli çekim ya da normal videoyu sadece ifsa olsun diye mi atıyorlar yoksa para mı kazanıyorlar siteye satıp?
Böyle bir durumdan nasıl haberdar olabiliriz
Böyle bir durumdan nasıl haberdar olabiliriz
Paralı atan da vardır ama genelde zevk için kendi istekleriyle ya da eski manitasına uyuzluk olsun diye kötülük yapmak için paylaşan vardır
Benim haberim olmadan çekilmiş bir videoyu attığında o da ifşa olmuyor mu
Benim ne kadar sürede haberim olur
Tabi ifşa olur, senin haberin olması için bi tanıdığın seni görüp sana diyecek anca öyle olur. Yalnız yapan kişiyi biliyorsan yasal hakkını kullanabilirsin.
Şu an sadece şüphe var bes alti sene geçti üzerinden bisey duymadım.
Olma ihtimali yüzde kaç
Bu o kişinin karakterine bağlı yüzde nasıl vereyim ki, seni tanıyan biri görse de herkes bunu söylemeyebilir üzülme diye. Bazısı Twitter da çok paylaşılıyor ifşa videoları, ben genelde izlerim. Henüz tanıdık birine dek gelmedim, seni tanıyor olsam görsem istiyorsan haber verirdim tabi. Ama tanımıyorum bu yuzden görsemde izler geçerim doğal olarak.
Peki devamli yorganı çeken bir insanım herhangi birsey gorunmuyor. site sahibi böyle bir videoyu bünyesine alır mı?
Bariz bir şekilde gizli çekim olduğu bir videoyu alır mı?
Bu işi para için yapanlar kendi veya benim yüzümü sansurler mı?
Birde bu kadar kolay mı ya cezası falan yok mu bunun?
seks yapmış herkes birgun videosunun çıkmasını mı beklemeli
Ben bilirkişi değilim sorularını genel cevaplayım. Site sahiplerinin önemsediği bişey yok çoğu amator site zaten veya sosyal medya yani açık yerlerinin görülmesi veya ilişkiye girmen izlenmesi için yeterli, yüzleri buzlamayla uğraşan kimse yok çünkü denetlenmiyor. Bi çok p*rno* sitesine zaten engel var ama sosyal medya için bişey yapılmıyor özellikle Twitter cok dolu bunla ilgili. Cezası tabi var, kişilik hakları sonuçta ama bunu yapan kişiden emin ve delillerle yasal hakkını arayabilirsin tabi videonun nerelere yüklendiğini vs de bilmen lazım, net olacak her şey öyle ceza alabilir.
Cevap
11Cevap
Twitterda denk gelenlerden anladigim kadariyla zevkine veriyorlar ama paylasmasini istedigi sayfalar para kazaniyor
Haberdar olmak icin sayfalarda dolanmak ya da birinin gorup haber vermesi lazim galiba
Ben p*rno Xhamster ve Xvideos a kendi videomu atıyorum bu işin içinde zevk için de yapabilirsin para kazanmak içinde...
Gizli xekim bir videomu atıyorsun
Arti attın diyelim kizin ne zamana haberi olur. ? benim olaydan bes alti sene geçti biri görse söyler miydi
Para kazanmak için kizin haberinin olmaması mı gerekiyor
Eski sevgilim bunun suç olduğunun bilincinde sadece ifsa için yapacağını sanmıyorum ama işin ucunda para varsa yapar m. gizli çekim bir videoyu satarsa para kazanır mı siteden?
p*rno Xhamster Xvideos ta
Videolarını ücretsiz sunarsan reklamlardan para kazanıyorsun video satarsan kullanıcılar sana para ödüyor
Yani eğer kolay yoldan para kazanmak istiyorum diyorsanız o ayrı yaparsınız
İlla video da yüzünüzün görünmesi önemli değil
Rahatsanız yüzünüzü gösterin
Kurgu her türlü şeyi yapın paraya para demezsiniz çünkü milletin hepsi izliyor
Mesela devamli yorgan var üzerimde bu şekilde olan videoyu site para karşılığı alır mı
Suç değil mi bu?
Diyelim ki eski sevgilim para için videoyu sattı benim seneler sonra haberim oldu cezası yok mu?
Arti o kisi illaki evlenecek vs çevresinden birinin görmesinden cekinebil7r
Eski sevgilin para için videoyu sattı derken video mu çekti anlamadım orada özgürlük var yani orada yavşamak bile serbest. Nasıl bir suç olacak anlamadım. İsteyen yapar yani insanların ne dediği falan umurunda olmaz isteyen ne istiyorsa yapar yok şu böyle demiş diye yok birisi yaptığın suç dedi diye suç olmaz
Bana geldi biri seni şikayet edecem dedi
Dedim burası+18 site nereye şikayet ediyorsun dedim istediğin yere et umurumda değil dedim
Gizli cekim suç arti bunu yaymasi ayrı bir suç. ozel hayatın gizliliği yok mu
Kimisi ayrıldı ya da aldattığı için intikam amaçlı videoları paylaşıyor kimisi zevk alıyor başkalarının izlemesi den vs vs
Bende öyle sanıyordum fakat para karşılığı bidonu satanlar varmış. bes alti sene geçti üzerinden tedirginim. umarim yoktur
Onlar ayrı satanlar var tabi ama sanmam canım paylassaydi zaten ifşa kategorilerinde mutlaka görürdün
Nasil göreceğim isim ve soyisimle mi ifsaliyor? Bilgin varsa yazarsan sevinirim
Gizli çekim vır videodan para kazanabilir mi
Türk ifşa adı altında paylaşım var ise zaten yazarak görsel aratıp bulursun ama sanmam herkes paylaşmıyor canım videolar çok tamam ama herkeste paylaşmıyor
siteye girince farkındaysan heryerde reklam olur site bundan para kazanır.. ama atan kişi bir şey kazanmaz
Eminmisiniz?
Gizli çekim bir videoyu yayınlamak paylaşmak çekmek suç.
Bir erkek buna cesaret edemez ancak intikam varsa gözünü karartıp insalar diyordum.
Fakat video uzer7nden para kazanabilecegini düşünüyorum.
Ücret karşılığı satilmayacagina eminmisiniz
evet ucret karsılıgı yükleyeegi siteler almaz:) bir sürü var öyle ama sana ait birşeyse siteye mail atıyosun videoe linkini felan kaldırıyorlar... çekmk ve yayınlamak suc tabiki de ama izliyoruz görüyoruz öyle gizli cekimler
Ifsa için cesaret etmezde ücret lafını duyunca suphelenmistim. umarim doğru biliyorsunuzdur.
Birde bes senede haberim olur muydu
hayır haberin olmazdı eger prno sitelerde takılmıyorsan gerci taklsan da yüzbinlerce video var yine denk gelmezsin
Hic izlemiyorum böyle birsey varsa nasıl ogrenicem. benim haberim olmayan birseyi akrabam arkadaşım komşum izlemiş olabilir. yarin birgun bana farklı yaklascak olabilir. bu cok korkunç birsey...
Ayrıca erkekler neden paylaşır bunu sonuçta amaç ne olursa olsun videoda kendiside gorunecek ve o kişide ilerde evlenebilir tesadüf karısı izleyebilir akra asi ieyebilir..
Cidden bir erkek bu ihtimalleri göze alıp atabilir mi
kendi görünüyorsa zaten atmaz atmak istemez:) peki 5 yıl sonra bu konuda nerden cıktı sende
Sitede bi kac soru gördüm ve korktum.
Kendini sansürleyip atsa site sahibinden para alamaz. sadece ifsa içinde uğraşır mi bilmiyorum
uğraşmaz hiç bir erkek uğraşsada belli bi süre daha seninle seks yapmak icin yapar ama oda olmadıysa demekki kayıt felan yok
Kayıt var diyelim. bes sene seninle seks yapmak için adım atmadiysa o videoyu silmiş olabilir mi
elbette ki video gitmiştir cok cok telefonundadır arada bakıp mastürbasyon yapıyodur
Düşünsene evlendikten sonra video ortaya çıkıyormuş,:(
yok yok cıkmaz rahat ol çıksa şimdiye kadar cıkardı
Ya eminmisiniz 10 sene sonra bile cikabilecegini soyl3yen insan var?
Adamın biri karısının görüntüsü 10 sene sonra çıktı diye karısını öldürmüş
Bu bahsettiklerin extrem şeyler çıkmaz merak etme zorla çekilen şeyler değildir.. her ayrıntı var mı da
Her ayrıntı kısmını anlamadım. fakat bu olaydan ilk suphelendigimde kendi ismimi googlada arattım ve p*rno sitesinde etiketli olduğumu gördüm. site sahibine yazdım. o da video olmadığını sadece birinin beni etiketledigjni söyledi. benjm istediğimle etiketi kaldırdı. ve olayın üzerinden en az 6 7 sene geçti.
Videoyla ilgili tehdit almadım ama para için bunu yapabilir diye düşünüyorum.
Kendimi uzerinde yorgan vardı yayinlarsa kendide görünür vs diye avutmaya çalışıyorum.
İşinden atılır hapse girer diyorum ama vpn var kendisini sansürlemis olma ihtimali var..
İnan birgun böyle bir video çıkar diye çok korkuyorum psikolojim bozuldu artık.
Aynı isimden çok kişi olabilir video yoksa yoktur
Yok aynı isimden maalesef tek ben varım. o zamanlar video yoktu ama etiket vardı sadece.
Sadece şunu yanitlarsan sevinirim. b
Bir jnsan suç olduğunu bile bile sırf para için bunu yapar mı?
Yaptı diyelim kendini sansurlese bile abartı paralar kazanır mı yani işini hayatını kaybetmesi pahas7na yapabilir mi
Suç yani bu değil mi
Hayır para da kazanamaz üstüne bide kendinize rezil eder
Bende öyle düşünmüştüm ama kendisini sansurleyip sırf para kazanmak adına ya da ufsa adına paylasabilecegini söyleyenler oldu.
Ceza kısmına gelince yürüdüğü sitesinde paylaşınca ben şikayetçi olamiyormusum ve videoyu kaldirtamiyormusum doğru mu
Videodaki sen olduğunu ispatlarsan mecbur site kaldırır ama yabancı kökenli site ise yine kalır
Anladim peki videodaki ben sem ama karsidaki kişi kendini sansirlediyse şikayetçi olabilirnmiyim
Evet olursun tabiki de dedim ya bu suç ciddi suç
Videoda kendini sansurlediyse olabilirnmiyim?
Sen varsan evet olursun karşıdaki kim olduğu önemli degil bu kişinin özgürlüğüne tecavuzdur yurt dışında bile ama işte ne zaman süre sonra olur bilemem bu zamana kadar denk gelmediysen gelmezsin ama şu da var sen p*rno izlemeuen biriysen nasıl denk gelicen
Evet izlemiyorum ama hani biri falan izlese sokakta beni tanısa ne olur peşime mi takılır tehdit mi eder. com korkuyorum dusundukce
Oralara kadar gitme izleyecek de biri ve o sana yakın bir yerde oturacak ve seni sokak da tanicak inan çok zor dm den yazarmisin
gizli çekim ifşadır. diğer türlüsü para kazanmak içindir
Bes alti sene oldu.
Var ise nasıl haberim olur..
Gizli çekimden para kazanamaz değil mi
Böyle bir videonun varlığından nasılsın haberdar olabilirim
Gizli çekimden para kazanabilirse yapar fakat diğer türlü ugrascagini sanmiyorum.
Bunun dışında ortalama ne kadar sürede haberim olur böyle bir durumda
Peki bir video olması durumunda bir tanıdığımız ne kadar sürede izler videoyu?
Her sevgilisiyle sevişen ömür boyu bu şüpheyle mi yaşayacak o zaman
Bak bu videolara insanlar ulaşmak için reklam izliyor reklam izleyince video öyle açılıyor o reklam gösterim başına para alıyorlar bedavaya kimse yapmıyor
Benim bes sene önceki sevgilim benden gizli bir video cekmis olabilir supheleniyorum.
Böyle bir videodan nasıl haberim olur
Birde erkekler bunu neden yapiyor ifsa için mi yoksa site sahibine para karşılığı mi satıyorlar
Senin araştırıp bulman gerekli ismini söylersen ben araştırıp bulabilirim böyle şeylerde isim vererek paylaşım yapıyorlar
Videoları kaldırması da zor değil artık kolay
Para karşılığı satan da var bunu sevgilisinden intikam için yapanda
Peki tamamen haberim olmadan çekilen birseyi satabilir mi? Site sahibi neden alsın suç yani
Satabilir site sahibinin yakalanması çok zor yurt dışı sunucuları kullanıyor onları yakalayamazlar
Peki bes senede haberim olur muydu?
Gerçekten sana yardımcı olmak istiyorum korkma yanindayim
Nasil yardımcı olabilirsin.
Videonu bulmaya çalışırım eğer varsa kesin bulurum siteleri biliyorum kaldırılmasına yardım ederim çok zor değil korkuyorlar hemen kaldiriyorlar
Nasil bulacaksın
tamam cik gizliden
p*rno sektörüne mi girdin ulan tokmaklattırıyorsun bari insan paralı yapar :D
Ayrıca video internet ortamına yüklendiyse ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz 10 yıl sonra bile bir tanıdığın rastgele izleyip seni fark edebilir
Ki geçenlerde adamın biri karısını p*rno videoda görüp öldürmüştü
Peki mesela ben yorganı devamli üstüme çeken bir insanım bunu satabilir mi birsey gorunmuyor yani p*rno sitesine düşme ihtimali ne?
Gercekten seneler sonra çıkabilir mi ya ciddi misin
İnternet ortamına giren şey silinmez birileri bir yerlerde tokmaklanmanı izliyor olabilir bebeğim
Bazıları para kazanmak için çekilen videolar.
Ama kızın haberinin olmadan çekilen video belli olur.
Site sahibi bunu anlar neden satın alsın ki
Arti internette o kadar video var neden para verip alsın site sahibi
Böyle bir videodan ortalama ne kadar sürede haberimiz olur
Bu tür videoların meraklısı çok.
Ne kadar sürede haberim olur nasıl haberim olur
Senin videon mu çekildi?
Bilgim dahilinde çekilen bir videom yok ancak eski sevgilim bu tarz konularla cok ilgiliydi.
Bes sened8r aklımda takılı kalmıştı bes sene geçti olsa çıkardı dedim ama
Olsa bile benim nereden haberim olacak
Umarım öyle bir şerefsizlik yapmamıştır.
Kimse kendisininde videoda gorelecegini bile bile ifsalamaz diye düşünüyorum. sence?
Öyle şerefsizler var ki hayret edersin, toplum erkeği değil kadını suçluyor.
Doğru haklısın ama üniversite okuyordu o zamanlar. boyle birseyi yapması onun suanki evlilik hayatını ve is hayatını sarsacaktir. zamaninda yaptıysa bile kaldırdığını düşünüyorum
Toplum öyle düşünmez, bulmuştur bir yollu sevişmiştir derler. Yaşadığımız ülkede toplum konu cinsellik olunca onlar için her zaman suçlu kadındır. Bir kaç atasözü örnek vereyim.
Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşinden gitmez.
Erkek dediğin çapkın olur.
Kız adın or*spuya çıkacak.
Evlendikten sonra böyle bir videonun ortaya çıkma ihtimali kac?
Yani genel olarak böyle bir videonun varlığından ne zaman haberdar olabiliyoruz?
Belli olmaz. Öyle bir video varsa ve ifşa olarak internet ortamına düşmüşse ancak seni tanıyan birinin o videoya denk gelmesi halinde haberin olur.
Ortalama bir süre verir misin
Belli olmaz, bence sen kendini üzme öyle bir şey olsaydı şimdiye kadar çıkardı.
Her site değil bazilari
Bence para dönuyodur içinde
Böyle bir videonun varlığından ne kadar sürede haberimiz olur
Soylemezse ne olcak ya da ortalama ne kadar sürede haberimiz olur
Peki videoda o kişide görünecek. onun eşi dostuda görecek bunu.
Herseyi geçtim şikayetçi olma hakkı doguryor
Bende öyle düşünüyordum lakin herkes internette gizli çekim videoların oldugunu söylüyor. dogru mu bu
Bu korkumdan dolayı gizli çekim videoları biraz inceledim. kadinin haberi var gibi çekilmiş videolar sanki
atan yok ki
Herkes internette birsuru gizli çekim olduğunu söylüyor
seni ürküten ne
Mesela bes sene önceki sevgilim böyle birsey yaptıysa benjm nasıl haberim olabilir?
sanırım buna benzer bişi var da türk prnolarını izle bak sende oradamısın
Buna benzer derken?
yani senin görüntülerinin olduğu birisi ve bunun neyini anlamadın
Bes sene boyunca haberim olmaz mıydı sizce?
Birde bu videoları para karşılığı mi satıyorlar siteye. videodan çıkarları ne
para karşılığı satanlarda var sırf eylencesine atanlarda var da anlarmıydın anlamazmıydın o sana bağlı çektiğini kamerayı telefonu etrafına zekice bakıp görebilirdin
İnternete yuklediyse bes senede haberim olur muydu?
bilmem senin tanıdığın birisi olsam söyleyebilirmiydim ya da düşün bir arkadaşının prnosunu izlesen diyebilirmiydin
bir sürü oral seks yapan seks yapan filmler var ama demekki ailenden birisi izlememiş
Peki cinsel iliskiye giren her insan ömür boyu bu şüphe ile mi yaşasın?
hayatında yanlış kişilerle yaşadıysa bu en güzel zamanda en kötüye gidebilir
Bide erkek ne amaçla olursa olsun videoyu attığında kendide ifsa olacak. onu da biri izleyebilir. akrabalari eşi dostu vs...
Yapanlar var mi cidden. videoda o kişide gorunuyor ve şikayetçi olma hakkı doguyor
yüzünü videoda sansürlerse
Sansürlese site sahibi neden ücret ödesin ki
prnoda yüz mü vajinayla penis mi önemli ve erkeğin yüzü ne işe yarar adı üstünde gizli çekim
Benim bilgim dahilinde çekilen birsey yok fakat eski sevgilim bunun şakasını yaptı buraya kamera getirip cekcem dedi bende hatir dedim. gizli kamerayla cekmis ilabilir
seni bu düşünceye neden ittii neden güvenilir ilişkiler kurmaz böyle ptal slklarla yaşarsınız hayatınıza seviye katsanız saçma sevgili hikayelerinde ne bulursunuz yalan dolan seks arkadaşlığı sevgili oldu
Gençken herkes hata yapabilir.
Bes senedir karşıma çıkmadı ama on sene sonra cikmayacaginin garantisi var mı
sen ne oldu da 5 yıl geriye gittin anlamadım ki ne duydun ne gördün bişiler oldu
Bilmiyorum aklıma takıldı. belki var ve benim haberim uok.
o kişiyle alakalı bişiler duymuş olmaz gerekiyor ki aklında bişiler uyandırdı
Hayir duymadım sadece aklıma takıldı. O zamanlar duphelenmistim ama bes sene geçti olsa ortaya çıkardı diye düşünmüştüm konuyu kapatmıştım ama düşününce
Oyle bir video olsa bile senin nerden haberin olcak diye kendime sordum.
Düşünceden çıkamıyorum
doğru ama senin nerden haberin olacak ki belki daha sonra karşına çıkar seni tehdit bile eder
Konu komşu akraba vs görürse ne olcak peki düşünebiliyor musun
Düşününce bile kendimi öldüresim geliyor
bende mi düşünmeliyim ne olacağını
Kendini benim akrabam ya da komşum yerine koy.
İzledin
Bana yaklaşımın nasıl olurdu
Asılırdin dimi yüz bulamasaydin adımı cikarirdin
akraba olsam kötü tepki olabilir belki ama komşu ya da seni tanıyan kötü fikirli olsam seni belki tehdit bile ederdim belli mi olur
Nasil tehdit ederdin
bilmem çok güzel çekici bir kızmısın bilmem ama belki benle yat derdim buradan mı devam edeceğiz böyle
Nerden devam etcez ya insan gibi soru soruyorum. ne biçim bi yaklasim bu
ne biçim yaklaştım her soruna içimden gelen en doğruları yazdım sanki yat dedim git işine
çoğu para için ;)
Böyle bir videodan ne zaman haberim olur?
ne yani seni mi ifşa edecek?
Supheleniyorum. alti yedi sene geçti olay üstünden. ifsa için uğraşmaz ama para için yapabilir. Nasıl haberim olur sence?
haberin olmaz bence yani zor
Oof ömür boyu bununla mı yasicam ya
Normal video anlıktı sadece ama gizli çekim olayına site sahibi para veriyorsa yapabilir
böyle birşeyi yayınlamak için şantaj yaması gerekir yapmıyor ise yayınlamaz. Kim bu neden böyle bir şey yapmak istiyor?
özelden yazarmısın birşeyler anlatıcam sana işine yarayacaktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?