Cinsellik diyorsak benim için zerafet önemlidir. Fiziği güzel ama kişiliği bana uymuyorsa cinsel istek uyanmıyor. Kişiliğin yansıması bazen fiziğe bile bariz yansıyor. Ki kalça da önemlidir.
Eğer sevdiğim adam ise bu kişi ayriyeten bisey yapmasına gerek yok.. Zaten arzularım isterim onu.. Sevdiğim için dokunmak isterim.. Boş bir anımız dahi olmasın.. Zaten hayat yeterince kısa nazlanmaya ya da kendini geri çekmeye gerek yok.. Vaktimiz kıymetli ve bu vakti iyi kullanmalıyız..
Eğer bu kişi herhangi bir karşı cins ise neye güldüğü dahi etkiler beni.. Zeki biri olması ona karşı hayranlık duymama sebep olur..
Renklerden siyah kasvetini severim mesela.. Gizem , ağırbaşlılık , güç , kuvvet... Ona olan merak duygumun artması için yeterli bunlar.. Merak uyandıran birini gizliden gizliye arzulamaya başlamışımdır bile..
Ona daha yakın olmak , onu daha iyi gözlemlemek isterim.. Bu gözlemleme hareketlerimle onu uzaktan incelemek benim için önemli bisey.. Onun haberi olmadan ona hayran olmaya başlarım.. Tuhaftır ama öyle bu durum bende..
Ses tonu , bakışları... bunlar da önemli benim için..
Birini görmeden sadece sesinden etkilenebiliyorum ben.. Fazla yoğun duygularım..
Şimdilik bu kadar anlatabildim.. Umarım yeterince anlaşılır olmuştur.. Mutlu günler..
Bir insanı seviyorsam cinsel çekim duyarım.. Fikirleri, duyguları ve arzusunu dışa vurma biçimi, bazen gözlerini kısarak bakması, bazen parfümünün kokusu, bazen giydiği gömleği bile yakıştırması mühim olan.. Birini seviyorsanız güzelleşir ve arzularsınız zaten.. Keyifli geceler..