Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Bu konuda hak veriyorum. Fiziksel olarak zarının olup olmamasının bir önemi yok. İnsanlar buna göre hareket ediyor ama durum kafada bitiyor. Karakter ile ilgili tamamen. Bir kadın daha önce ilişki yaşadı diye o... damgası da vurulamaz ayrıca. Ben bunu hayatın bir ihtiyacı olarak da görüyorum. Ama tabii her önüne gelenle yapan kadınlar için geçerli değil bu söylediğim ve erkekler için de aynı tabii.
03 Yorumla
Soran+1 yılBakınız benim için de bu mühim değil sadece her şeyi yapıp bakireyim demek bilmiyorum bana saçma geliyor misal sadece zarda değildir ki bir erkeği çıplak görmek onun sana arzu ile dokunması tenini hissetmen bunların hepsini kapsar benim açımdan
Soran+1 yılKesinlikle
En İyi Cevaplar
+1 yılişte nokta atışı soru diye buna derim bekaret ruhta olmalı zihinde olmalı sadakat beyinde sevgide olmalı yoksa ne makire kızlar var arka daliğine giren çıkanın haddi hesabı yok mesele zihinler temiz olsun doğru olan içinde bulunduğun ilişkiye bakire olmak , içinde bulunduğun ilişkiye ait olmak ona ihanet etmemek
00 Yorumla
+1 yılruhta zaten buna şöyle örnek verebilirim bazı kadınların zarları esnek olabiliyor ya da hiç olmayabiliyor bu insanların zarları delinmeyebilir esnek olduğu için ya da hiç kan olmayabilir. Ama çağımızda o kadar çok ilişkiye girme yöntemi varki bence bakışlar bile bekaret ile ilgilidir
00 Yorumla
Her şeyi yaşamış birisi, zar ile kendisini garantiye alacağını sanıyor. Neler öğrendim bu sitede akla ziyan.
Bir tabir var, tokmak davulun her tarafına vurmuş sadece kasnak delinmemiş.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben de öyle dusunuyorum. Her seyı yapıp bır tek ılıskıye girmeyerek bakıre oldugunu soyleyen ya da bunu ısteyen ınsanların kafasında bı problem oldugunu dusunuyorum😅
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela ben buradan bir erkeğin penisini gördüm bir kere sanal yaptım onunla bakiremiyim emin olamıyorum reelde sevgilim olmadı falan ama ne bileyim sonuçta ruhların sevişmesi de bir bakıma his
Problem değil ben bedenimi kadınlarla 7/24 geçirtirim
İnsanın Kendi özgürlüğü zevk için yapar
Bana göre bakirelik zarda.
Ruhta değil00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormali ruhta ama bizimkiler ağzına alıyo arladan alıyo kucaktan kucağa geziyo zar sağlam diye bakire olduklarını düşünüyorlar
00 Yorumla
+1 yılElbette iki damla kanda degil oral anal meme arasi yap yala yalattir ama kanama olmadi bakireyim
00 Yorumla
+1 yılRuhta tabi ki bakirelik te deyil insanin kendi bedenine saygisi olmali.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu konu ne tam siyah ne tam beyaz bi konu kesin çizgiler çizmek mümkün değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen öyle davul patlamamış ama tokmagin degmedigi yer kalmamış sorsan bakireyim diyor
00 YorumlaBekaret kişinin kəndinə gerek şey o bir kalite mühümdür
00 Yorumlasadece geri kalmış ğlkelerin toplumların sorunu
00 Yorumla
+1 yılZarda arayan için zarda ruhta arayan için ruhtadır
00 YorumlaYa salın şu bakirelik mevzusunu artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem haklısın hem haksız
00 Yorumla
+1 yılBence bu işleri komple gecelim artık
00 Yorumlaruhen bakirelik onemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide ruhta bence
00 Yorumla
+1 yılBeyinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılRuhta.
00 Yorumla
+1 yılSoruya gelin :))
00 Yorumla
+1 yılHiç birinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZarda
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem