Bunu partlerimle paylaşmak daha doğru olur.. Öyle uç fantazilerim yoktur.. Ama denizde seksi merak etmiyor değilim 🙂
Mesela grup, ne bileyim yeni çıkan değişik fantazilere karşıyım asla yapmam yaptırmam.. Günümüzde saçma sapan fantezi adı altında pis şeyler çıktı.. Uzak olsun.
Herkesin cinsel tercihlerine ve düşüncesine saygılı olmakla beraber, ben fantezi seven biri değilim. Kadınımla doğal olan her türlü seksi yaşamaktan yanayım.
Örneğin, ters ilişki, kadının vajinası dışında başka yer boşalmak, LGBT+, BDSM, grup, cuckold, hot wife, erkeğin kadın tarafından straponla becerilmesi gibi gibi konular benim için çok aşağılıkça birleşimler. Kendime ve kadınıma saygım var. Yapanlar saygısız demiyorum, benim için irrite edici.
Tek fantezim var; içimde bir seks düşkünü ayı var. Eğer kadın bunu ortaya çıkarabilirse, genellikle çıkarabiliyorlar, işye o zaman vahşi, parçalayıcı ve sert oluyorum. Saldırıyorum resmen avıma.
Gayet makul fantezilerim var, onun da hoşuna gidecek. O yüzden hiçbir zaman böyle bir problem yaşamadım. Gerçi zaten partnerimle hiçbir şeyi konuşmaya çekinmem, fantezilerimi onunla paylaşmayacağım da kiminle paylaşacağım bakkalla mı.
Hayır ben açık sözlü bir insanım.. Hayatımda biri varsa düşüncelerimi onunla paylaşırım.. Zaten bu olması gereken değil mi? Hayatımızdaki insanla her şeyi oturup etraflıca konuşamayacaksak neden hayatımızda ki zaten.. Keyifli günler..