Terk edilen erkek nasıl tepki verir?

Benim sadece üstü kapalı hafif cinsellik gibi bişey yaşadığım kuzenim vardı, benden yaşça biraz genç ama ondan başka kimseye güvenemediğim için onunla oldum. Nasılsa kuzenim ve benden küçük bana ne zararı olabilir ki diye düşündüm. Tabi ki bana herhangi bi zarar vermedi bana istemediğim hiç bişey yapmadı zaten kıyafetlerimiz hep giyinikti, ama benimle hiç öpüşmüyodu neymiş de sadece sevdiği kızı öpermiș, benim canımı çok yaktı hep onun peşinden koştum. Hep beni engelliyodu, sonra engeli kaldırdı biraz normal yazıștık sonra beni tekrardan engelleyince bende onu engelledim. Bide bana hiç iyi davranmıyodu ne öpüşme ne başka bişey vardı, hep bana kaba davranıyodu bende galiba ondan hoşlandığım için ve etrafımda güvenebileceğim kimse olmadığı için herșeyi görmezden geldim. Bide bu yaşadığım yerde hiç mutlu değilim yapıcak hiç bi eğlencem arkadaşım yok ve çok sıkılıyodum, sadece biraz mutlu olmak ve merakımı gidermek istedim. Neyse ben onu dün terk ettim artık öyle şeyler yapmak istemediğimi yazdım. Sonra bunları okuyacağımı mı düşünüyosun yazarak engelledi beni, sonra evden çıkarken ablasına bişey verdi ve morali çok bozuktu ve çok sinirliydi, evden giderken de kapıyı çarpıp çıktı neden acaba? Sonuçta ben hiç bir zaman onun umrunda olmadım, o kadar ona SMS yazıyodum ne kadar üzüldüğümü anlatıp durdum ama tek 1 mesaj dahi yazmamıştı, o kadar umrunda değildim.

Şimdi onunla artık bişey yapmak istemediğimi söyleyince, neden böyle bi tepki verdi ki? Çok sinirli ve morali bozuktu, kapıyı da çarpıp çıktı üzüldü mu acaba?

NOT: bu arada o benim ilk bişey yaptığım çocuktu, ve son. Yani önüme gelenle bişey yapan biri değilim. Zaten önüme gelenle bişey yapan biri olsaydım o olmazdı hayatımda. (Gerçi o da hiç hayatımda değildi de neyse)