ikimizde istekliyiz ve bunu biliyoruz niye böyle çekimser davranıyor ben ona öyle davranmazken anlamıyorum benden pas alamayıncada bozuk atıyo kafayı yiycem
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendine güven konusunda belki çekincemesi vardır.
016 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum
Soran+1 yılsahaya çıkan yok ama napayım
Soran+1 yılsahaya çıkmayı teklif ediyorum ama gelen giden yok
Soran+1 yılistesem elimi sallasam ellisi zaten ama kıymet bilen yok. sen olsan napardın? görüşmek istemez miydin?
Soran+1 yılbegeniyorsun diyelim. amacın sadece fk olsa bile görüşmeye değer görür müydün?
Soran+1 yılyaramıyo ya inanmıyor heralde başkalarıyla görüştüğüme
Soran+1 yılbaşkalarıyla da görüşüyor olabilir. zaten bu en kötüsü olurdu. hayatında biri varken benimle olmaya çalışması... veya bi başkası da vardır olmaya çalıştığı bak onu da bilmiylorum. bir dolaplar çebiriyo olabilir öünkü hep benim ona yaklaşmamı istiyo. birilerinden korkuyor da olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu olaydan anlarim aynisi banada olmustu siz de sohbet muhabbet var mı konusuyormusunuz?
019 Yorumla
Soran+1 yılkonusamıyoruz ve birbirimize sinir olmakla geçiyor zaman. ben kapımı açmışım daha napayım?
Cevap sahibi+1 yılKonusamiyoruz derken yani sevgili falan degilmisiniz biseyin olmuyormu onu sormustum knk?
Soran+1 yılyok yhaa ne sevgilisi yanaşmıyor ki. fk badi arıyo kendine ama ona da cesareti yok. cesaretlendirsem de yok. cins ya
Cevap sahibi+1 yılVay be uzun zamandirmi boyle kac sene yani
Soran+1 yıl1 sne falan
Soran+1 yılee ne anladın?
Cevap sahibi+1 yılCozdum biraz aslinda onla. konustunmu hic sen knk?
Soran+1 yılkonustum tabiki bilirsin ilk zamanlar hep güzel gider sonra bozulur. anlamıyorum.. bir araya gelmek bu kadar zor olamazzzz
Cevap sahibi+1 yılE ne tepki verdi bisey demedimi
Soran+1 yılsürekli zoru oynuyor benide zor duruma sokuyor
Soran+1 yılnet değil yani
Soran+1 yılama benim net olmamı bekliyor bence ben gayet netim
Cevap sahibi+1 yılKosturmaya calissaja onu pesinden surundurmek icin knk?
Cevap sahibi+1 yılCalissana
Soran+1 yılçalıştım knk sallamıyor bile sevgililik gibi bir derdi olmadığından mıdır nedir...
Cevap sahibi+1 yılAlakasi yok ilgi verio cekio kosturman laizm knk cocuk nasil sana karsi crkingenmi yoksa tam tersimi?
Soran+1 yılben çekindiğini düşünüyorum yani karşıma gelse bi bk yapamaz o cinslerden. o yüzden bana bırakıyo naparsan yap diyo yapmayıncada işler bka sarıyo. ama ben napabilrim ki net değil yani ben açıkca konusuyorum o saçma span hareketler yapıyo. napayım gidip saldıriimmi napim? sanki bunu istiyo hahahahaha
Cevap sahibi+1 yılGüldürdün ya saldiriyimmi 😂😂🤣 acikca konusuyon o konusmuyomu karsilik vermiyomu
Soran+1 yılyok hep üstü kapalı konusuyo. anlamıyorum çogu zaman. anladığım zamanda tekrar konusmaya çalışıyorum bu sefer şantaj yapıyo sjsjsjsjsj
istendiğinin vurgulanması hojuna gidiyodur belki
05 Yorumla
Soran+1 yılama ben fazlasıyla mesajı verdiğimi düşünüyorum hatta mesajdan öte söylüyorum diyebilirim daha napabilirim ki
Soran+1 yılsormadımmı sanıyosun
Soran+1 yılkaçıyo benden bekliyo rahatsız ediyo vs
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen pas vermiyor musun ki
09 Yorumla
Soran+1 yılveriyorum ya kim demiş onu
Soran+1 yılbilmiyorum ki. ben onun yanında olmak istiyorum ona dokunmak sarılmak kokusunu içime çekmek... üstelik bunu biliyorda... bana birisi böyle yaklaşsa ben yerimde duramazdım. istediğini biliyorum çünkü rahat bırakmıyor beni. rahatsız ediyor. yaptırım uyguluyor resmen. bunlara gerek olmayacak kadar yakın davrandığımı düşünüyorum
Soran+1 yılkovalıyorum ama nereye kadar kovalayacağım ya hem niye kovalyayım ki yani kavuşsak daha mantıklı
Soran+1 yılçekindiğine şüphem yok ama o böyleyken benimde elimden bişey gelmiyor.
Soran+1 yılonun sorunu kendiyle gibi...
Neye istekliyiz jsjs
01 Yorumla
Soran+1 yılbil bakalım neye
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem