- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle anlayabilirsin
- Öpüşürken böyle hani sadece öpmek değilde içini çeke çeke öpüyorsa böyle öpüşürken sana o tutkuyu o ateşe hissettiriyorsa birazdan olabileceklerine de fragmanını sana öpüşürken gösterebiliyorsa.
- Daha sonrasında dokunurken bu parmaklarının ucunda o ateşi hissediyorsan sana dokunduğunda onun içindeki enerjiyi hissedebiliyorsan
- Tabiri yerindeyse adamın üstünden adeta testesteron kokusu kalkıyorsa böyle gözlerinin içine derin derin bakıyorsa böyle bir anda dudaklarına yapışacakmış gibi hissediyorsan
- Ya da mesela cinsel ilişkide yani penetrasyon sırasında senin de isteklerine önem veriyorsa sana oral yapıyorsa uzun uzun bir şekilde senin zevk almanı kendisinden daha ön plana koyuyosa
- İlişki yaparken aşırı ciddi değil bir taraftan da seni eğlendirmeye çalışıyorsa
Kısacası yani aslında erkek ya da kadını yok bunun eğer bir insan gerçekten seviyorsa cinsel ilişki sırasında sevgiyi saklayamaz hani hep diyorlar ya işte cinsel ilişki sırasında sevgi gösterilmesi vs sadece tutku olur aslında göre değil aslında sevgiyi en çok seks yaparken gösterirsin çünkü seks yapmak aslında tamamen sevginin başka bir yoludur.
🌺🌺🌺🌺20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam Ece. Erkekler tıpkı kadınlar gibi fabrika üretimi değildirler. Yazılımı olan varlıklar değildirler. Dolayısıyla kadın erkek farketmeksizin insan davranışları için her zaman 2x2=4 diyemeyiz. Her insanın tutum ve davranışları senin profilinde yazdığın gibi bi nedene bağlıdır. Bu da hislerini ifade etme şekillerinde farklılıklara neden olur. Kaldı ki bu aynı zamanda karşındaki kişinin neyi nasıl talep ettiği ve anlamaya çalıştığıyla da ilgilidir. Birine sevdiğini basitçe “seni seviyorum” diyerek ifade edebilirken, bi başkası bununla tatmin olmayıp çok daha fazlasını görmek isteyebilir. Taraflardan biri ne kadar iyi ifade ediyosa, karşısındakinin de o kadar iyi anlayabilmesi önemli.
Kendimden yola çıkarsam… karşımdakine olan bakışımdan, iyi niyetimden, kurduğum hayallerden, onunla ilgili yaptığım ya da yapmaya çalıştığım planlardan anlayamıyosa mesela ne yapsam anlayamaz ona olan sevgimi.
Sorunun tam cevabına gelicek olursam. Sevişirken kendimden çok onun mutluluğu için çaba sarfederek göstermeye çalışıyorum. Romantik bi ortam veya karakterse partnerim göz temasını asla koparmam. Onu incitmekten kaçınırım. Meşrebine göre daha fantezi veya fetiş boyutu olan bi ilişki içindeysem beklentilerine karşılık verir ona kediymiş gibi davranmam. Daha sert olurum mesela. Bu tamamen karşı tarafla olan frekansa göre belirlenir. O yüzden ben şöyleyim böyleyim, şöyle sevişirim böyle sevişirim söylemleri bana göre sevişememekten kaynaklanıyor.
Öte yandan eylemin adı zaten sevişmek.. sevmediğim ya da ilgi duymadığım biriyle s*KS yapmak m*stürbasyondan farksız benim için. Yani sevişiyorsam seviyorumdur zaten. sadece seks yapıyosak, karşılıklı tatmin için birlikteyizdir. Ama demin dediğim gibi karşı tarafın bunu nasıl anladığı çok önemli.
Umarım soruna cevap bulabilmişsindir.12 Yorumla- +1 yıl
Kelamına sağlık
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim. 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar. Bence bunu sevişmeden anlamak daha makul.. Yani sevişmeden önce zaten bizi seven ve sevdiğimiz bir erkekle sevişmek bana daha doğru geliyor.. Fakat sevişme esnasında beden diline yansıyan unsurlara gelecek olursak, en önemlisi göz temasıdır, dokunuşlarını her an göz teması kurarak yapmaya gayret eder, hislerinizi, heyecanınızı izlemekten keyif alır, bakarken göz bebeklerinin içindeki ifadeyi görürseniz bunu zaten hissedersiniz.. Ne kadar şehvetle sevişirse sevişsin sevgiyle sarar ruhunuzu.. İsteklerinize önem verir, sizi mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapmak ister.. Sadece bedenen haz almak değildir mesele ve bunu o an açığa çıkan çekimden ve enerjiden hissedersiniz.. Keyifli geceler..
45 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık, keyifli geceler
- +1 yıl
Teşekkür ederim.. 😊💕
- +1 yıl
🌷💜
- +1 yıl
Teşekkürler 😊🖤🥂
- +1 yıl
Rica ederim ♡
+1 yılKendinden çok kadını düşünmesinden
Nelerden zevk aldığını sorup ona göre tatmin etmeye çalışmasından
Seksten sonra uyumak yerine sıkıca sarılmasından
Sadece seks yapacakken değil başın sıkıştığında da yanında olmasından
Sevişirken hayal kurdurmasından , örneğin balayımızda şunu vs vs yaparız demesinden gelecek düşünmesinden..60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bunu anlamak için müneccim olmak gerekiyor. Çünkü yatakta bir erkek karda yürüyen sinek gibi olur. Hiçbir şekilde renk vermez.10 Yorumla Seven erkek ilişki sırasında kadının vücuduna sürekli öpücükler kondurur hayvanı değil masum özlemle hasretle vücudundaki her zerresini öper koklar kadınıni kendine bastırır içine sokmak ister doyamaz ellerini sevhetle her yerinde gezdirir santim santim milim milim tüm vücudunu ezberler ve elinde olmadan bazen kadın gibi inleye bilir
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadının canı yandığında, seksi zevkin en güzel yerinde bırakabiliyorsa seviyordur..
Sevişirken gözlerinin içine bakıyorsa seviyordur.
Ona dokunmak bile mutlu ediyorsa seviyordur.
Seksten sonra sırtını dönmeyip, ona sarılmayı tercih ediyorsa seviyordur.20 Yorumla Sevgilimle harika bir ten uyumumuz vardı 6’ya kadar atış yapardık sevişirken bile beni sevdiğini söyler sarılır öperdi, hatta toplanıp çıktıktan sonra bile bana sarılarak yürürdü , benden ayrıldıktan 1 hafta sonra eski sevgilisiyle barıştı , yani kimseye kendi hayatımdan pay biçemem ama bazı insanlar çok güzel rol yaparken kimsenin seni sevdiğinden emin olamazsın üzgünüm
20 Yorumla
+1 yılBunu belki kelimelerle anlatamam ancak kesinlikle hissedersin. En başta dokunmasından ve gözlerinden 😍 Bir kadında ise sevişirken gösterdiği şefkatinden hissedersin. Sonuçta birlikte olunan herhangi biri değil sevdiğin kişidir. Hem onunla olmak haz almak hemde onun canını yakmadan mutlu olmak ve onunda bu andan çok mutlu olmasını istersin. Dokunurken bile vücudunun ateşli hali farklı bir haz verir😊🥰😍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıl- Göz teması
- Dokunuş hissi
- Tutkulu öpücükler
- Kulağa haşin ama bir o kadar da romantik sözler
- Tensel elektrik
- Hızlı yakabilme ve yanabilme
- Söz dinlemesi
- Fikirlere açık olup hep kendine bir şey istememesi yani bencil olmaması
- Sevdiği kişinin mutluluğunu düşünmesi
- Sevişirken ifade özgürlüğü
- Jest ve mimiklerde sevgi nişaneleri
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu konu biraz karmaşık olabilir ama öpmesi, dokunması her kadına olduğu gibi olmaz. Mesela ben sadece cinsellik için yanaştığım birine çok fazla detaylandırmadan sevişsem de bana yeter. Sevdiğim biri ise dokunmam, öpmem hepsi daha içten ve farklı olur. Canım hep çeker onu varlığında yokluğunda ağzımın suyu akar resmen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSekste aşkını değil zevklerimizii hissetmek isterim bana göre sekste aşk aranmamalı seks yaparken tamamen haz şehvet duyguları ön planda olmalı. Adam sekste sevgisini gösteremiyorsa ne yapacak :)
Sevişmek; benliğinden arınmaktır, o an sadece arzuların şehvetin esiri olmaktır.
Sevdiğim adamla sevişiyorumdur zaten.
Sekte, bunun ispatını arayacağım en son yer olur :)30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece bedenimizden ibaret değiliz izlemini bize veriyorsa bedenimizle beraber güzel sözler romantizm vb. ruhumuzu da tatmin etmeye çalışıyorsa
81 Yorumla
+1 yılHayatım acımıyor dimi hızlı geldiyse söyle durayım saçların bugün çok güzel olmuş
Izin verirsen bacaklarını omzuma alayim ama rahatsız olursan söyle hemen indiririm seni çok seviyorum vs vs14 Yorumla- +1 yıl
Müsadenle şu tarafa geçiyorum iznin olursa bunu da deneyeceğim rica ederim önce siz 🤦♀️
- +1 yıl
Tutmak istersin diye çarşafları yeni yıkadım yumos kokusunu beğendin mi? Ahahahahajaha
- +1 yıl
Bknz: Her gün baş ağrısına neden olacak adam 😄
- +1 yıl
Bakınız ilgi karşısında ayarları bozulan kadın haha
+1 yılSevmeyen erkekte seks yapar yeter ki bedenini beğenip birazda çekim olsun onlar için.. Boşyere ümit etme sevmeyende sevişir hemde deli gibi, çünkü bu aç susus bir insanın durumu gibidir, sekste ihtiyaçtır..
40 Yorumla
+1 yılBana göre duygusal yani kalbi hisler dışarda kalır cinsellik varsa işin içinde..
Hiç güzelleme yapamam bu konuda.. Çünkü o an kan farklı dolaşır damarda.. Her zamankinden başka yerlerde gezinir.. Tutku vardır artık aşkın yerinde.. Bununla beraber arzu ve ihtirastır hakim duygu.. Söz isteklerimizdedir.. Acı çekmek de var ürpermek de.. Normalde öpüp koklanan o saçlar, o esnada koparırcasına tutmak için vardır..10 Yorumla
+1 yılSevişmeden de bi erkeğin sevip sevmediğini hissetmek mümkün olabilir aslında.. Kötü olan ise sizin sevdiğiniz biri ile sevişirken onun da sizi gerçekten sevdiğini zannetmeniz olur. Zira siz onu sevdiğiniz için dokunduğu her yer , her öpüşü ya da her hareketi sizi büyüler ve onun da sizi sevdiğini sanarsınız.
00 Yorumla
+1 yılAklıma çok güzel bir şey geldi de demicem hahah.
Bence tamamen bencil davranmıyorsa seviyordur13 Yorumla- +1 yıl
Söylesene 🙄
- +1 yıl
Ayıp ayıp cinnah 😬
- +1 yıl
Çok güzel dedin merak ettik sen üslubunu bilirsin söyle söyle söyle 😄
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gözlerinde inanılmaz bir hayranlık vardır..Öperken okşarken son derce nazik ve saygılıdır.. Kırılacak nadide antika bir vazoyu tutar gibi okşar sevdiğini.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGülümsemek bence. Her an saniye dakika olmasada gülümsüyor, arada yüzünü seviyor, yüzünü dudağını öpüyorsa seviyordur. Ben sevmedigim birinin ağzına yüzüne tahammül edemem.
50 Yorumla
+1 yılBöyle gözlerinin içine bakar deli gibi 😂😍😍 hissedersin işte 💕
53 Yorumla- +1 yıl
Biri var galiba :)
- +1 yıl
@kardanadam28 yes
- +1 yıl
Dunyanin en sansli erkegi mi o
- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılBakışlarında ihtiras ve aşk varsa, koklayarak öpüyorsa, uzun uzun seviyorsa, okşuyorsa seviyordur bence
30 Yorumla
+1 yılDoyumsuzluğundan
En sert anlarda bile sırta boyuna kondurulan öpücüklerden
Sevişirken elele olmanızdan
Bakışlarından30 YorumlaTutku ve hevesle sevişiyorsa. Kendini sakınmıyorsa, Gözlerinin içine baka baka sevgiyle yaklaşıyorsa gibi gibi gibi
20 Yorumla
+1 yılİçine çekerek öper içten öper yani gözlerine bakarak sevişir ve en önemlisi zaten çekim gücü denen şey kılavuz olur adeta.
20 Yorumla
+1 yılEmin canım bunu en iyi bitince anlarsın.. arkasını dönüp yatmıyor sana sımsıkı sarılıp seni sevdiğini söylüyorsa tut bırakma 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen seksten sonra kucağıma alıp boynunu anlını öpüp koklamıştımm dudaklarından öpüp kendisinii sevdiğimii doyamadığımıı harika olduğunu söyleyiip son. Seksimizi yapardık vajinasından öpüp ayrılırdık 🤭🤭
10 Yorumla
+1 yılKendini düşünmez. Kadını mutlu etmek için parçalar kendini seks sırasında. İş bitince kucağına alır. Öpüp koklar. İltifat eder.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeger verdigini saygı duydugunu senin mutlulugun için kendi degerlerinden vaz gecip fedekarlığıyla hissettirerek
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek sevdiği kadının gözlerinden, sesinden, tepkilerinden ve isteklerinden kopmadan sevişir. Çünkü tek amacı sevdiği kadını mutlu etmek olur.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Ben sevdiğim kadına karşı daha tutkulu olurum. Hissettiririm bunu zaten. Ayrıca oraya gelene kadar anlar zaten 😂😂
10 YorumlaKadınına dokunduğunda ruhunu almalı...
10 Yorumla
+1 yılRuhunu kullanarak şehvetten çok aşk duygusuyla muhteşem sözler fısıldayıp mükemmel ön sevişme ile kadının vücudunda dilinin değmediği yer bırakmaz ve kadına kadınlığını yaşatırken aşktan aldığı güç sayesinde asla ve asla yorulmaz
10 YorumlaBoşaldıktan sonra halen seven gözlerle bakıyorsa seviyor demektir
20 Yorumla
+1 yılTutkulu hissederek ve dokunusundaki o sıcaklık tüylerini ürpertir
20 Yorumla
+1 yılAnlayamazsın. Çünkü sadece seksi sevdiği için de tutkulu sevişebilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevisirken yanlışlıkla başkasının adını söylemiyorsa seviyordur 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBazen. bir nefes
Bazen bir dokunuş
Bazen bir bakis
Her zaman hisler10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviştikten sonra başını gögsüne dayayıp saclarını okşayıp kokunu içine çekiyorsa o adam seni seviyodur
Seni sevmeyen ölsün be😉😊10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seven erkek cinsellikte bencil olmaz bence. Kadınını ihmal etmez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılBakışlarından, gözlerinden. sevişirken nazik davranır
10 Yorumla İyi olduğunda argolu veya normal bir şekilde iyi olduğuna ona söyler veyahut hissettirim.
10 Yorumla
+1 yılBen aşka inanmam insan olarakta bütün partnerlerimi severim
10 YorumlaKadına olan davranışından hareketlerinden anlaşılabilir diye düşünüyorum 😊🤔
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevende istekli olanda aynidir yani arada fark yoktur seveni birinin opmesiyse ya da iliskideki performansina gore degilde kalbinin sana nasil attigini aklinla cozmekle anlarsin
00 Yorumla Seks esnasında aşık bir romantik olmam. Tüm benliğim ve ihtirasım ile beceririm. Sırılsıklam aşık bile olsam, insani duyguları kenara atarım. Sonrası önemli.
00 Yorumla
+1 yılNefes alışı, dokunuşu ve kalp atışını rit mi yüksekse sevgisi derin olduğunu gosterir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken anlaşılmaz aga boş boş şeylerde sevgi arıyosunuz sevgi zor günde belli olur dostluk gibidir
00 Yorumla Ben oral yaparken vahsilesmissem. sevmjsjmdr seni yarr..
02 Yorumla- +1 yıl
O cümlenin sonu ne?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoft ilişki romantizm gibi oluyor hiç güzel değil. aslan gibi bir erkek isterim her zaman
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin sevdiğini sevişmesinde arıyorsanız vah halinize.
10 Yorumla
+1 yılbakışları o masum beklenmedik öpüşleri ve can yakmadan tamamen kadına odaklı dokunuşlarıyla
10 Yorumla
+1 yılKendinden çok senin haz almanı ister, dokunuşları öpüşleri bakışları sana çok şey anlatır aslında. ( ben öyleyim )☺️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevişmesinden sonuna kadar o hazzı karşıyaa yansıtır ve yaşamak ister
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer sevüşürken "yaaa helga yaaah ich bin cooomme yaaah ayne fickk arszch" diyorsa çok seviyordur.
10 Yorumla
+1 yılSeviştikten sonra sevdiği kadına sarsılıyor kokusunu içine derince çekiyorsa bilki seviyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli anal istiyor, yapiyorsa anlaki seni seviyor!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sevişirken kimsenin sevdiğini anlayamazsın
12 Yorumla- +1 yıl
Bence belli olur ya
+1 yılBittikten sonraki davranışlarından anlaşılır
20 Yorumlaerkek eğer sevişiyorsa zaten sevmiş demektir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılTiksinmez işini görüp kenara çekilmez
10 Yorumla
+1 yılKoklayararak, öperek, severek cima eylemesi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılİş bittikten sonra arkasını dönmüyorsa anlarsın 😏
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkontrolü sende tutmasından
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Keynesyen ama öyle. seven sevdigine her konuda nazik. sabırlıdır. zorla bişey yapmaz. o isterse yapar
- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar