Ben onu reddettim diye yataktan çıktı şok oldum beni hatta evden çıkarken incinmiş bacağımla orrada bırakıp gitti ağlarken. Öperken 2 kez itti beni bende istemedim acemiyim ve iğrenmemde normal hala alışık olduğum bir durum değil zorla oraya yöneltirken denedim ama zevk sıvısı geliyordu ve istemediğim için dün evden o şekilde kavgalı çıktık ve numramı sildi birdaha yazarmıyım sanıyorsun dedi. Gerçekten oral önemli mi bu kadar? Ne istesem isteyeyim beni ona zorladı çünkü ve çok zoruma gitti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye zorunda olasın
Öyle bir dünya yok
Sevmiyorsan yapmazsın
Hoşuna gitmiyorsa yapmazsin
Oda aynı şekilde onunda hoşuna gitmeyen şeyler olabilir belki kucak sevmiyor belki ayakta sevmiyor
Onemseme engelle ulasamasin bile
Seni asagilayarak geri ulasmani yapman filan istemiş boş ver değer verse böyle olmaz değer vermese saygı duysa gene yeter27 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda dedi zaten öperken hayır diyince ben kalktım bekle 5 dakika diye oyaladı beni içeriye geçip sigarasını içti anahtarı bırakacakmış bilmem ne sonra kucağına oturdum bana sinirliyim gerçekten üzerime gelme kalkarmısın diyip yatağa uzandı yine reddetti sinirlenip üzerimi giydim kapının önünde beklerken bir ışık halen bir umut aslında bekledim dedi yolda da yürürken buraları bilmiyorsun dur seni gideceğin yere bırakayım uok nereye gidiyorsun falan dedi bende tersliyorum ona sinir olmuşum buda iyice küçümser tavırlarla sinirlendirince ağladım bana bak dedi dokunma diyip arkamı dönüncede sonra bir ara arkama bakıp şey yapınca gitmiş bu sakat bacakla bilmediğim halde bir sürü yol yürüdüm ağlayarak
Soran+1 yılİyiki en başında bir şey hissetmemiştim yoksa gerçekten dediğiniz gibi canım yanardı benim kadınlık gururum incindiği için sadece bu kadar hasar aldım bide buna aşık olsaydım sonucu düşünemiyorum bile , zaten 1 haftayada geçer bu çok derin bir yara değil
- +1 yıl
teşekkür @asya_saral
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler için oral çok önemli ancak zorlada güzellik olmaz istemediğin bir şey için sana saygı duymak zorundaydım kendini suçlu hissetme karşındaki öküzmüş
08 Yorumla
Soran+1 yılGaliba haklısınız
Cevap sahibi+1 yılAyağımda sorun var demişsin problem nedir
Soran+1 yıl2 gün önce araba çarptı ama yürümemde problem yok sadece topallıyo ve yavaş yürüyordum 10 cm topukla sızlayan bacağımla orada bırakıldım ve biliyordu da zaten onun için bide elimden geleni yapmam bile umurusunda değildi
Soran+1 yılKalçamdan dirseğe kadar yani ağrıyordu sağ taraf ama kırık olmadığı için üstüne basabildiğim için hastaneye gitmeye gerek duymadım
Cevap sahibi+1 yılÇok geçmiş olsun biz erkekler maalesef istediklerimizi alamayınca bu şekilde kadınları dışlıyoruz onun için ölesine bile birlikte olacaksan bir insanla karakterine çok önem ver
Soran+1 yılKesinlikle! Karakter olmasa hep birşeyler eksik kalıyor. İlk gün oturup kalkmamda az sıkıntı oldu teşekkür ederim ama geçiyor ya her şey elbet buda geçecek böyle pislik insanlar karşımıza keşke çıkmasa hiç ama önlemimi almış bulunmaktayım artık sıkıntı hissettiğim noktada engelliyo uzaklaşıyorum bu tiplerden ben kimsenin altında nefessiz kalavak kız değilim sevmiyor her kadına bu gözle bakan erkeğide değil kadınlık yapmak selam bile vermek istemiyorum
Soran+1 yılTamam seks normal bişey ama bunu sadece kendi isteklerini karşılamak ve hemen hep benim dediğim olsun diyen kişilerle bu anormalleşiyo ben onun doyacağı delik değilim burada ben aşağılandım dün, incindim. İstemediğim birşeyi yapmadığım için terk edildim ve gerçekten kırıldım
Cevap sahibi+1 yılBak benim de dört senedir görüştüğüm birisi var sevgili değiliz ama. Ama gerek sevgililer gününü gerekse kadınlar gününü her zaman kutlayıp çiçek göndermişimdir. Ayda bir defa da mutlaka görüşürüz. Yanyana olmadığımız zaman iyi bir dost oluyoruz yanyanayken iyi bir çift oluyoruz bu beden dilini yakalamak çok önemli zaten gerisi geliyor
öncelikle sana ve kararlarına saygısı yoksa onla birlikte olmanın anlamı yok zaten
ayrıca herkes oral yapmak zorunda değil iğrenme veya istememe çok normal
bunda kendini suçlama bırak yazmazsa yazmasın zaten bu yüzden demek ki seninle birlikteymiş boş ver yani takma20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten bünün için kavga eden biri seni sevdiğini düşünmüyorsun dimi seni sadece cinsellik için kullanıyor anlasana
04 Yorumla
Soran+1 yılElbette düşünmüyorum sadece dün bu olay için biraz üzüldüm
- +1 yıl
Tamam o zaman sana başarılar diliyorum ağzına almayı öğren de
Soran+1 yılYav mesele öğrenip öğrenmem mi şuanda? Ben onu istemiyordum ben sevdiğim aşık olduğum adamın bana anlayış göstermesini isterim ki ben sevsem bunu bir gün neden yapmayayım? Ben seksi aşkla yapmak istiyorum gerçekten ona ait olmak istiyorum
- +1 yıl
Yav sen neyini anlamıyorsun bu adam seni senin kadar sevmiyor yani daha ne anlatayım
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide o konuda kimse kimseyi zorlayamaz kimsede bu konuda şart kosamaz ister yaparsın ya da yapmazsın senin kararın
00 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum bu adamları oral olursa güzel olur olmazsa yapacak bişey yok devam etmeli
04 Yorumla
Soran+1 yılİtti işte acaba bendemi sıkıntı olduğunu düşündüm zaten kimin boynuna yapışsam insan içine çıkıyorum diye iter ama Dudaktan itmesi beni çok sinirlendirdi
- +1 yıl
Anlamıyorum İnan anlamıyorum
Senin kıymetini bilmiyor
Sana değer vermeyen birine sende artık yolver bence
Soran+1 yılDün bittiki zaten olan bana yani psikolojime oldu dün çok sarsıldım
- +1 yıl
Umrunda olmasın öyle biri onun için canını sıkmaya değmez
Sen takıl kafana göre senin kıymetini bilememiş
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır tabiki o kadar önemli değil. Belli ki seninle seks icin birlikteydi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya önemli de ama böyle de yapılmaz ki demek ki amacı seksmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılseni gram sevmiyor bilgine
02 Yorumla
Soran+1 yılBende onu sevmiyorum
- +1 yıl
ee demekki sorun yok o zaman :D amaç fb ise daha saygılı birini bul olsun bitsin
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Böyle biri ile bir daha olmayı asla düşünme
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyorum zaten bitti
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır. ben oral yaparım ama karşılık beklemem. o istemiyorsa yapmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılÖperken beni itti hayır dedi ve dün gerçekten sinirimden ağladım bana çocukmusun çocuk gibi küsüyorsun bilmem ne aşağılayıp sokak ortasında ağlayarak bırakıp gitti
Cevap sahibi+1 yıloha o kadarı da baya fazla ya tam öküzmüş. seni sevmiyor bence f*ck gibi yaklaşmış. umarım ondan hoşlanmıyosundur
Soran+1 yılO ukala benim peşimdeydi , hayır zaten ciddi anlamda soğumuştum daha ilk günlerden 1 hacta zorla konuşuyorduk diyebilirim. Sadece oluşturduğu travma ağır geldi bana izin günümde bide işe gidip çalıştım 1 günüm tatilken full haftam 10 saat çalışmakla geçecek
Soran+1 yılEğer içimde bir gram hoşlanma şeysi varsa oda dün sabah beni bıraktığı anda bitti yani
Cevap sahibi+1 yılanladım. ben kıymet bilirdim ya tam öküz. hangi şehirdesin
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadına mutlaka yapılmalı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. değil ama onun seni ne olarak gördüğü ortada
00 Yorumla
+1 yılO kadarı fazla
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bende öyle düşünüyorum çok saçma çünkü ben onun şeyini yalamak zorunda değilim kendini ne sanıyor ya dün bütün şeyide üzerime yıkıp defoldu
- +1 yıl
Öylesi insana selam bile vermezdim yerinde olsam
Soran+1 yılVermiyorum ki ,8 gündür peşime takılmıştı istediğini almayınca zaten kendisi defoldu
- +1 yıl
Defolup gitsin zaten
+1 yılBence evet
10 Yorumla
+1 yılİlginç
00 Yorumla
+1 yılresmi olmayan bir kural gibi bir şey bu
00 YorumlaBence olmalı,
00 YorumlaZorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılZorunda değil ama zevki katlar
00 Yorumla
+1 yılBen yaparım sorun yok
00 YorumlaHayır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorunda değilsin ama bence yapmalıymışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılİğrendim dün ve bunuda belli ettim fazlasıyla ama hak etti
Soran+1 yılTemizim dedi mesele temiz olup olmaması değildi benim yapmadığım bişeyi dün yapmasına zorlamasıydı
Cevap sahibi+1 yılİşte bunun nedenleri var istersen konuşabiliriz
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil knka
00 Yorumla
+1 yılEsin mi giden kişi
00 Yorumla
+1 yılOlursa zevk katar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri