Bi erkek bakire olmayanla evlenince hemen laflar ediyorlar o kız bakire değil nasıl evlenirsin kötüdür diye erkek sanki bakir. Evliliği sadece zarı olana hak görüyorlar ben benim zarımla evlenmek isteyen erkeği ne yapayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yahudilerden kalma bu inanış kültür içimize girmiş maalesef. aslında ne türk kültüründe bakirelik vardır ne de islamda. islami değildir. yahudi kültürü içimize işlemiş.
Bakireligini verdigin kisiyle evlen, problem cozulur.
Kimseye vermedim versemde o kişiyle evlenmek zorunda mıyım
Hic birseye zorunda degilsin. Ama o erkekde seninle evlenmeyi zorunda degil.
Kadin nasil gelecege odaklansada, erkek kafasi ayni calismiyor. Gecmise bakiyor, boyle programliyiz
Kadınlar evlenmeden cinselik yaşaya bilir tek gecelikte Yaşar erkek yapınca normalse kadında yapınca normal
Tamam, ozaman evliliginde 4/4 gitmecegnide normal olarak karsilarsin. Veya hic evlenmemeye, avrupalilar gibi. Ne guzel iste, istedigin bu ise.
Erkekler cinselik yaşayınca neden böyle demiyorsunuz
Kim demiyormus? Benim kitabimda evlilik disinda her tur iliski yasaktir, nedeni ise ortada.
Herkes kendi yapdigi hatalarin sorumlusudur.
Nedeni ne?
Nedeni, evlenmekle zorlanirsin mutlu yuva kurmak zor olur.
Simdi, bekarete onemsemeyn birini bulucaksin. Buyuk ihtimal oda bakir bir erkek degildir.
Ee bu adamla bir "baba" olur mu? Ne maglum eski sevgilisine kacar? Veya gozu disarda olur?
Sonuc: bosanma --> rezil bir evlilik --> ortada kalan cocuklar
Onun icin bekaret onemli, ve zina yasaklandi.
Aman boş ver yaa ben bakire değilim ve beni olduğum gibi kabul etmeyecek adamla işim yok. Artık bakireliği önemsemeyen bir sürü insan var emin ol.
Sanki bakir erkek var varsa azdır
Benim şu an konuştuğum kişi bakir ama bakire olmamamı önemsemiyor. Sevişmek doğal bir şey yani takılma böyle insanlara
Bu nasıl bir kafa öyle bir şey olabilir mi ya
Neymiş bu yüzden Türk kadınla evleniyorlar mış Rus kadın yatakta Türk kadın evlilikte olurmuş
Uzak dur kardeşim bu kafadan kimseye hayır gelmez
evlenemez olamaz. Direkt boşarım
Yok be saçmalama evlenirsin
kaliteli söz altina ben de imzamı atarım
Haklısın dostum 😎
Saçmalık