Mesele bu değil tüm mesele iki tarafın hararetinde
Penisin boyu değil işlevi önemli diyor ya erkekler gülüyorum bazen sanki penis kadının içinde mi geziniyor:)?
Mesele bu değil tüm mesele iki tarafın hararetinde
Bunu kadınlar demiyorlar mıydı? :) Boyuna takılan çok kadın biliyorum. Yok boyu şu kadar değilse bir işe yaramaz yok şekli böyle olmalı vs. Kadınların klitoris bölgesi vajinanın içinde girerken azıcık yukarıda kalıyor. Kadının üstte olduğu pozisyonlarda özellikle otururken kucak ya da uzanırken o bölge çok daha iyi uyarılıyor. Bir de tabii vücuttaki uyarılan bölgeler önemli. Göğüs uçları, boyun bölgesi kasıklar gibi gibi daha uzar çok yazmayayım haha
Göğüs uçları da değil göğsün hepsi
Benim hepsinde
Kalınlık öncelikle uzunluktan daha zevk kadınları için.
Ama o penisi angi sertlikte, ne hızda ne pozisyonlarda ve kadınını ne derece istediğini verirse daha iyidir.
Çok uzun bir penisi olup sevişemeyen ama ortalama bir penise sahip olup ateşli, kan ter içinde bir seks yaşatan adamla kıyaslandığında ikincisi tercih edeilir.
Ki unutulmamalı ki göğüsler, boyun ve baldırlar kesinlikle ama kesinlikle ihmal edilmemeli.
Ayynnen öyle kadın bedenini tanıyan biri daha👍
Yaptıklarınla kadınını ne kadar inletirsen ve zevk aldırırsan, o derece o zevk sana da döndüğü için ister istemez bunları öğreniyorsun. Bu dediklerim de ayrıca bildiğin temel noktalar.
Ama o kadar ufak ara noktalar var ki dokunulduğunda verilen hazzın kalitesini arttıran
Wow tebrikler👍 işi bilen biri daha
Galiba sadece bu yorumu yapıyorsun ahaha sağol diyeyim.
Mesele ten uyumunda.
Birbirleriyle öyle diyen insanların bir kere karşısındakine saygısı yoktur
İçinde gezmiyor zaten kadının içinde zevk noktası var ordan sonrası istediği kadar gitsin sadece acı verir işlevinden kastımız kişinin performansı performans iyiyse zaten 10 cm yeter ama kötüyse 30 cm bile sadece acı verir
Hep söylerim seks asla bir aşk değildir.
Önemli olan şehvetli olmak , libido sahibi olmak , istekli ve sevişgen olabilmek.
Penise gelince kalın penis seven kadın bulamadım ona yanarım.
Cevap
33Cevap
Ah yavrum sevdim seni. En azindan buyukluk takintin yok. Senin gibisini bulamadim.
Hemen hepside yiyemiyeceginin pesnde kosuyor. Sonrada cok aciyo diye yalvariyo.
evet bencede ama dar olursa sızın daha ıyı zevk alır ıkı taraf da ohyyll gffggjk
Penis geniş olsun o zaman
Haklılık payın var hatta çok ama birde şöyle düşün mesela 40 numara ayakkabı giyiyorsun aldigin ayakkabı 46 numara bol geliyor 😅😅 penis dediğin de vajinayı dolduracak kadinda hissedecek erkek de
O zaman ya kadın vajinasını küçültecek ya da erkek penisini büyütecek öyle mi
Yok ya bu olmasa da olur
Aynen 😅😅 mesela bi kadın olarak sen ister mısın ilişki esnasında penisi hissetmemek varla yok arası bir şey kaba tabirle bamya
Mesela nasıl etkili olunur tam anlatsana kadının beklentisi nedir
@johnrocco43 yazmış
Bence ikiside önemli ama en önemlisi erkeğin darbeli ve sert pompalaması yanılıyor muyum?
Ebtabi işte o yüzden kadın bedenini tanımalı diyorum ya bunlar da var yani aslında pompa değil mesela arkaya geçip penis olmadan da ileri geri popoya vursa da yine boşaltıyor
bence arkaya geçip doggy pozisyonunda (hatta arkayada girebilir) klitorisi okşayarak girip çıkarsa daha hızlı boşaltır...
Hah işte bu
Kadın bedenini tanıyanlardan birisin👍
teşekkür ederim o sizin güzel anlayışınız... Dünya kadınlar gününüzde kutlu olsun bu arada... :)
Teşekkür ederim☺️
sohbete her zaman varım bilginiz olsun :)
sorunu güncellemişsin.. katılıyorum güncellemene...
Kadının ruhunu elde edebilen herşeyini elde eder. Ama o ruh kolay ve basit bir şekilde elde edilemez.
Penis olmasa bile kadını bosaltabilir erkek haklısın
Öyle tabi penis sadece bir idrar ve üreme organıdır bunun dışına çıkmaz yani elle ona benzer her şey de o hazzı verir
Senin dediğin gibi karşısındakinin neden zevk aldığını bilmek en önemlisi
Hah Aynen doğru
Biz erkekler penis boyumuzla egomuzu tatmin ediyoruz
Gerek yok bence
Ama işte ego bundan vazgeçemiyoruz sizde vay be deyin mutlu edin😂
büyük penis sadece gözünü doyuruyor kadının kendimde tespitim bu oldu aldığım tepkiler neticesinde. Dediğin gibi kullanmayı bilmezsin önemi yok. Sadece ilk izlenim açısından kadının iştahını arttırdığı kesin
Ne çok biliyorsunuz arkadaş ya haydar dümen yaşasada görse
Onu diyenin penisi küçüktür boyu olmayan şeyin işlevimi olurmuş🤣🤣
Bilinçsiz işlev evet faydasız oluyor tıpkı kurbağa gibi yatıp açmak gibi
Baslikta ne demek istedin anlayamadım ama evet içinde gezdirmek diye bir tabir vardır.
Ozellikle misyoner pozisyonda erkek beline yön vererek kadının içinde gezdirebilir.
Önemli olan içine girip çıkmak değil.. her anını dolu solu yaşatmak..
Aynen kesinlikle penisin buyuk ya da kisa olmasi mesele degilki onemli olan yatakta kadini doyurmak ekekte is yoksa ha penisi 40 cm olsa ne yazar her zaman partnerini doyuracaksinki sana bidaha ihtiyaci olsun sana bagli olsun
Duyarlı bölgeleri iyi uyarmak gerekli önsevişmede aslında.
Hersey beyinde bitiyor.. o da bizim millette yok asd
Ben s.. kmem insanın insanı s.. kmesine karşıyım ömrümün sonuna kadar şiir okurum ona
Aa ilginç
aynen önemli olan penisi iyi kullanmak ve o hazzı karşıya yansıtmak
penisin boyu ve sertligide onemli hani.. icini doldurmayan bi penis neye yararki
Peki 20 cm işi bilmeyen mi 10 cm işi bilen mi?
İkisi de değil sadece kadın bedenini tanıyan
İşini bilen dediğim o anlamda zaten kadın bedenini anlıyor tanıyor.
E tabi doğru
Aynen öyle seç sadece penis vajinadan ibaret degil
İşi bilenin hali başka
cok guzel acıklama yapmıssın
Bunu bilen biliyo acemi eline düşen bin pişman
Herkes senin kadar tercubeli değil demek ki
İnanır mısın hiç tecrübem yok sadece okuyorum
Okuyarak tercube olur mu peki
Olmuş demekki
İlginç
Yani napalim şimdi
Hararetli ol ateşli ol aklın fikrn duygun dursun orada sadece onun bedenini düşün
Bence bu yeterli değil
@johnrocco43 yazmış onun yorumunu oku
Çok açıklayıcı yazmış 😂😂😂
E daha ne olsun olması gerekenler bunlar harika
Demek ki anlatsam ağzınız açık dinleyeceksiniz
Anlat sen de
abi 10 cm le nolur alaşkına bi söyleyin
@mirxano o da fazla uzun
@Gezginefe iyi ssjsjhsj
@Gezginefe hahah ne demek=D
Gozunu diyurmaz o baska ama vajinaya 3 cm girmesi bile kadini bisaltmaya yeter
Ooouuuuğğğğ olsada gezinsekkkk
Sonuna kadar haklisin
Senin için idaal ölçü ne
0 veya 18 farketmez önemli olan adamın mahareti çıplak vücudu tanıması kadının ne istediğini sormadan tahmin edip bilmesi ve yapması bu
Hayır her kadın budur emin olabilirsin
Her kadın erkeğin aktif olmasını ister kadının ne istediğini tahmin edip uygulamaya geçmesini ister
alkışlıyorum sizi
Benim kaymak gibi güzel temiz bir penis
nerde gezıcek :D
Evet içinde geziyor
İkisi de önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?