Bakireliğimi kaybettim. Böyle olsun istemezdim ama bi hata yaptım cok üzgünüm bedelini cok agir odedim psikolojik olarak sagliksal açıdan da bi sure tedavi gordum sanki birdaha hic sevilmeyecekmisim gibi hissediyorum kendisiyle ayrıldık birkac gun önce caresiz hissediyorum henüz 22 yaşındayım ilk ve sondu benim için kötü eleştiriler yapmadan yapıcı şekilde bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım düşünmekten aglamaktan uyuyamıyorum vicdanen kötü hissediyorum ileride birini alirsamda diktirmek ya da yalan soylemek bana göre değil durust olacağımbu konuda tavrim net beni ben oldugum icin sevsin isterim bunu yasamam mumkun mudur ileride
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evet. Merak etme seni seven her türlü sever ve bu bir kusur değil. Kızlık zarıyla evlenmek isteyen sevmez ama seninle evlenmek isteyen sever. Bakire olmayan insanlar da girdi hayatıma ve ciddi düşündüğüm insanlardı. Bakirim bu arada. Yani bu olanlar senin sevilmeyeceğin anlamına gelmez. Aklı başında bir insan seni sever merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu düşüncelerin icin bi nebze de olsa yüreğime su serptin haklısın umarım beni gerçekten ben olduğum için seven birine rastlarim keske hic olmasaydı ama oldu maalesef
- +1 yıl
Olur öyle. Merak etme. İnsanlar hata yapar. Kaldı ki bu hata değil. Sen güvenmişsin, ama olmamış. Bu herkesin başına gelebilir. Seni bu yüzden reddedecek biri zaten seni sevmemiştir diye düşünüyorum. Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin. Kendini suçlama. Sende bir hata göremiyorum.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim cidden gözlerim doldu böyle sağduyulu anlayışla yaklaştığıniz icin biraz daha iyi hissediyorum evet dogru söylüyorsunuz hatasiz kul yok onemli olan bundan ders cikarip bundan sonraki adimlari daha saglam atabilmek
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini kötü hissedeceğin bir durum yok, olan olmuş artık kendini suçlaman mantıksız. Defolu gibi görme ve gösterme kendini. Bakire olmayan kadın defolu değildir. Aşın artık bunları. Zaten bir seni bakire olmadığın için sevmeyecekse bırak sevmesin. Kendinden başka kimsenin sevgisine ihtiyacım yok. Önce kendini sev sonra göreceksin ki insanlarda seni seviyorlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim cidden kendimi sayenizde daha iyi hissediyorum birkaç gündür aklıma geldikçe kotu oluyordum surekli ağlıyordum ister istemez kendimi ona ait hissetmiştim ama yanıldım degersizlestigimi farkedince kendi kararımla Bitirdim toplumda bu hala buyuk bir sorun haline geldiği için bazi insanlar bu durumu hos karşılamadığı için yaptığım bi hatadan ötürü ileride otekilestirilmekten korkuyorum ama doğru diyorsun beni bilmeden tanımadan bu hatayi yaptığım icin kabul etmeyecekse hiç olmaması daha hayırlı çünkü önemli olan insanın vicdanı karakteri sadakati merhameti bende bunlara inanıyorum Allaha dua ediyorum beni affetmesi için büyük bir ders çıkardım kendimden dilerim bundan sonra da adımlarım ona göre olacak
+1 yılSeven her halükarda sever. Dürüst ol ve öyle kal. Sen sevmiş ve kendini sevdiğinin kollarına bırakmış bir kadınsın. Nasıl kimse biz erkekleri yargılayamıyorsa bu konuda, siz kadınları da kimse yargılayamaz. Yaşadığın o güzel an için kendini hırpalamana değmez. Hediye değilsin ki paketi açılmış hediye gibi görme kendini. Sen insansın. İnsan olduğunu unutma.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim söylediklerin hem çok mantıklı bir okadarda haklısın ben sadece etkisinden çıkamadım üzüldüm ama soylediklerine de hak veriyorum güven bi kumar gibidir esasında kazanadabilirsin kayipta edebilirsin önemli olan ders cikarip bundan sonra dikkatli olabilmek tekrardan teşekkür ederim bu güzel tavsiyen ve tesellin için bkraz daha iyi hissediyorum kendimi
- +1 yıl
☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılsondu dedin. ama ileride birini almaktan da bahsettin. demek ki son olmayacağını biliyorsun. yapman gereken ilk şey kendine karşı düsürt olman değil mi
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlıs anladınız beni yani oyle bir hata yapmak sondu ama ileride herkes gibi bi yuva kurmak isterim yani ileride hayatima birisi ciktigi zaman onunla da bu hatayi yapacağım demiyorum pişmanım yapmam evlenene kadar sadece ozaman bana karsı onyargili olur mu ileride hayatima cikan insan bu konuda tedirginim ben kendime karşı dürüstüm
- +1 yıl
ya öyle bir hata derken bakirelik 1 defa kaybedilir. bulunup tekrar kaybedilmez. :) idam mahkumunun " bu bana ders olsun" demesi gibi bir şey :))
Soran+1 yılInanin sizinle birşeyler paylasmak bile istemem bu psikolojide birine bu cevaplari vermeniz zaten sizinde nasil bi yapida olduğunuzun göstergesi yinede teşekkür ederim
- +1 yıl
siz bilirsiniz. cevap vermek zorunda değildiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Bunu farkına varman asıl onemlı olan. Kimse senin hayatına müdahale edemez canım kafanı dağıtabilecek şeyler yapmaya çalış ve bi süre sevgili olaylarını kafana takma
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım benim sağol doğru diyorsun oyle yapacağım zaten
+1 yılOlan olmuş üzme kendini. Herşeyin bir bedeli olur. Hayatının geri kalanını etkilemesine izin verme
00 Yorumla
+1 yılTabii mümkün hiç kafana takma. Olan olmuş belki de yarın bütün pişmanlık geçecek
00 Yorumla
+1 yıldertleşebilirz istersen bunun sana kötü olmadığını analtabilirim dinlemek istersen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle düşünüyorsun hayatını kaybetmedin herkes hata yapabilir kendini böyle heba etmen doğru mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSon cümlen mükemmel la, umarım sende erken boşalan bir erkeğe anlayış gösterirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe canım boş bir yorum yaptığının umarım farkındasındır seviyesiz..
Cevap sahibi+1 yılNeden peki
Soran+1 yılNe neden ben ne yazmışım sen hala saçma sapan bel alti muhabbetler yapıyosun
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim şey anlayışlı ol sende, konu cinsel çünkü. Gidip yemek yapamayana mı diyeyim?
Soran+1 yılAnlayışsız olucam demiyorum zaten kendi kafanda kurup sacma sapan şeyler soyleme
Cevap sahibi+1 yılEvet olucam desene o zaman, niye hakaret ediyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kızlar bile isteyerek yaptıktan sonra neden hata! diyorsunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılBilerek isteyerek olmadi lütfen onyarginizi bi kenara bırakın kazayla basima geldi o gunden sonra hastaneye kaldirildim zaten cidden burada boyle konusmak sizin icin bukadar basit olmasin rica ediyorum ben zaten kendi icimde psikolojik bi savas veriyorum sordugum seyden almak istedigim fikirden rahatsız olduysan sessiz kalabilirsin
Cevap sahibi+1 yılİşte o kaza nedir bende buna akıl sır erdiremiyorum. Artık kızlara güvenim kalmadı, kimisi evlenir ama eski sevgilisini unutamaz, kimisi evlenir ama evlendiği kişiyi kandırır, kimisi evlenir ama evlendiği kişiyi eski sevgilisiyle aldatmaya devam eder vs.
Bazen diyorum ki ben neden kendimi temiz tutuyorum ki?
Yaşa hayatını nede olsa sana düzgün biri gelmeyecek sende düzgün olma diye.
Soran+1 yılYani bu benim problemim burada seni bukadar geren şey ne bilmiyorum ben burada yalan yanlıs birsey soylemiyorum yaşadığım kotu birşeyi paylaştım sizide anlıyorum sizde haklısınız bu devirde hiçbir insana güven yok bunun erkeği kızı farketmiyor düzgün bi insan bulmak zor ama ben hep büyük konuştum yapmam dediğim şeylerle sınandım ve bedelini ödüyorum bende bu durumdan memnuniyet duymuyorum bazi şeyler detayli anlatılmıyor bu olay geçen sene basima geldi ama hala tedavi görüyorum rica ediyorum sende onyargini kırarak konuş senin sandığın gibi günümü gun edecekbi hayat yaşamıyorum sana senin gibi cevap vermeyeceğim dilerim Allahta senin gönlüne gore birini verir
Cevap sahibi+1 yılBak amacım seni kırmak değil tabi. Yaşadıkların zor olmalı tabiki. Tedavini ol ama bol bol dua et Allah'a. Allah affedicidir. Kul hakkı olmadığı sürece Allah her zaman af diler.
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah Allah benide affeder
Cevap sahibi+1 yılSen bol bol dua et gerisini düşünme.
Üzülme günğn bşrinde kaybolucaktı zaten istediğin kişi ise sevin
00 YorumlaDiktirmekle uğraşma bence boş iş kendini ve karşındakini kandırırsın ilişki başlamadan söyle seni olduğu gibi kabul eden biriyle yola çık bence
00 YorumlaBu ders olsun enin icin beterin beteri var herşeyde bir hayır vardir
02 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk bir ders oldu zaten kendi istegimle ayrıldım beni degersizlestirdigi icin sadece kötü hissediyorum vicdanen üzülüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba senin için üzüldüm sana özelden bir şey sormak istiyorum lütfen yardımcı olur musun kızlık zarı ile ilgili
00 Yorumlaboş ver kafana takma tadini cikar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Ne desek boş
00 Yorumlabozdurmasydn keşke
00 Yorumla
+1 yılYapıcak bişi yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri