Sevgilim cidden beni tahrik etmeden duramıyor yani bilerek yapıyor 😂. Evlenmeden önce cinsellik olarak onla bir şey yaşamıycağımı o da biliyor ve nasıl diyeyim yanımda da şey etmez öyle ama telefonda falan özellikle beni tahrik etmek için elinden geleni yapıyor. Mastürbasyon yapmaktan imanım gevriyor😂 ama nasıl diyeyim belki size şey gelebilir ama ben onu cidden çok seviyorum o da beni ve birbirimizi sinir etmek veya kıvrandırmak ya da daha çok o yapıyor 😂 Neyse işte böyle şeyler yapıyoruz daha çok ki o zaten beni bitiriyor yaptıklarıyla. Aslında birbirimizi çok arzuluyoruz ve dediğim gibi evlenmeden böyle bir şey yapmak istemiyoruz ama yaşlarımız daha küçük 😅.
Güncellemeler
+1 yıl
Eee böyle olan var mı 😊
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ay çok iyi azdırma olayı ya ben de erkeği öyle delirtmeyi seviyorum
Yaa ama cidden neyse hak veriyorum size 🙂. Bizde büyük bir sevgi var ama aramızda o gerçekten çok etkiliyor
Eskide kaldı onu bir kelimem ile dimdik ederdim
Hmm yani saygı duyarım
Seni de edeyim mi
Pardon sevdiğin vardı
Evet aynen öyle. Ayrıca ben öyle her kadının dediğiyle tahrik olan biri değilim 🙂
Çok iyi bir karakter özelliği umarım hiç değişmez karına sadık olursun
Teşekkür ederim. Asla değişsin istemem çünkü ben buyum ve zaten değişirse o kişiye benim diyemem artık. Ben ona ömrümü vermek istiyorum sadık olmak konusunda o benim her şeyim 😊. O hep gülsün ve mutlu olsun sorun değil ben kıvranırım amann😂. Ayrıca karım değil ya şu an 😅ama teşekkür ederim 😊
Aferin kardeşim böyle ol
Eyvallah teşekkür ederim
Sevgilin ne diyerek azdırıyor mesela ve bir şey soracağım sanal sekse bir erkeğin bir kızı zorlaması onun kullandığı anlamına mı geliyor sadece sohbet ile konuşmak istiyor
Yaa öncelikle o beni asla zorlamaz ki bende onu. İkimizde de aşırı bir arzu var anlatamam. Yani bilmiyorum aslında illa dediği şeylerden dolayı mı onuda bilmiyorum çünkü onu dediğim gibi çok seviyorum ve aşırı cinsellik içermeyen bir şey dese bile tahrik olabiliyorum. Ayrıca zorlamak evet kullanmak oluyor kardeşim. Bak bizde ben asla cinsellik açmadım hatta o açtı ve ben yinede hep asla beni yanlış anlasın istemedim diye geri planda durdum çünkü onu gerçekten çok seviyorum ve kaybetmeye dayanamam. Ayrıca bak o erkeği de net bilemem ama yine de dikkat et. Konuşup konuşmamak tamamen sana kalmıştır ama zaten konuştuktan sonra da artık az çok anlarsın amacının ne olduğunu ama girmezsen de elbette ki normaldir ve sana kalmıştır 😊
Sağ ol yazdıkların için inşaallah Allah tamamına erdirsin sizi.
Teşekkür ederim 😊 ne demek umarım sende hep mutlu olursun kardeşim doğru insanla.
Yazdıkların çok güzel ağlıyorum şu an mesela duygulandırdın. Sevgilin çok şanslı umarım kıymetini bilir
Yaa niye ağladın off çok üzgünüm 😔. Cidden kötü niyetle şey etmedim inan bana. Yaa ben inan gerçekten onu saf, temiz bir şekilde sevdim ve hep kötü niyetle bir kere bile düşünmedim hep onu el üstünde tutmaya çalıştım ve iyiliği için çabaladım ve halan da öyle ama bak böyle de bir sürü erkek var 😊. Asıl ben şanslıyım onunla olduğum için inan bana ama lütfen öyle düşünme kardeşim bak lütfen.
İyi birisin sende ve gerçekten seni hakeden biriyle mutlu olursun sıkma canını
Sadece sana tavsiyem lütfen cinsellik konusunda dikkat et. İyi birisin ne kadar soruya girişin böyle çok fena biri görünsen de çok temiz kalplisin hissettim ve dikkat et isterim 🙏🏻
Üzülme ben senin güzel sevgine hayranlığım dan ağladım
Bilerek soruya öyle giriyorum saf değilim o kadar zaten cinsel sohbet istedi ben yapmadığım için bitirdim konuşmayı onunla
Yiaa ama ne diyeyim bilemedim ama gerçekten sağol 😊. Ağlama ama yine de kardeşim lütfen bak. Ayrıca doğru insanı bekle onu bulucaksın er ya da geç
Haa anladım o zaman iyi bari. İyi etmişsin aynen. Ben asla açmadım dediğim gibi hatta o açmasaydı açmazdım bile hatta bundan dolayı bir ara kötü hissetmişti ama korkuyordum sadece 😊. Neyse ama dediğim gibi sıkma canını lütfen 🙏🏻
Neyse uzun hikaye benim olay iyice deşmiyim iyi günler sana kardeşim 🤗
Anladım sen bilirsin elbette saygı duyarım 😊. Sanada iyi günler dilerim kardeşim umarım mutlu olursun 🙏🏻
Knk soruyu güncelleyince sadece görüş bildirenlede bildirim geliyor tekrardan o sorular kısmına düşmüyor
Kız yok düşebiliyor diye biliyorum o kadar da olmasa da.
🤗
😊😊😊
Ne yapıyor mesela?
Bence olması gereken bu arada ki tutku çok önemli
Evet tutku var zaten ki gerçekten onu çok seviyorum hatta dokunmaya kıyamıyorum bile diyebilirim ama şöyle diyeyim mesela bir çikolata olur ama bir yerki yani sanki şey yiyor gibi 😂
Nasıl mesajlar atıyor peki
Hmm yani değişiyor ama nasıl diyeyim onun ağzından çıkan o kadar cinsellik içermeyen bir mesaj bile beni etkiliyor. Onu gerçekten çok seviyorum çünkü
Anladım, tamamen o kişiye hissettiğin duygu yoğunluğu büyük etken, yazdığı şeyler haricinde
Evet kesinlikle öyle durum. Yani bilmiyorum ikimizin birimize karşı hissettiği şeyler gerçekten çok yoğun ve bu cinsel olarak da etkiliyor 😊
Hayır, gitmiyor 🙄
Hmm olabilir 😅
Yaş kaç?
20 yaşım