Buna rağmen teklifi kabul eder miydiniz?
Soru geneldir bana yorum yapmayın lütfen.
#tutku 🖤

Yani ben istenmeyen tüyler konusunda biraz hassasım açıkçası. Ne kendimde ne de partnerimde olmasını istemem. Ben düzenli olarak aldığım için bu benim için sorun olmaz sanırım. Ama sorun olacak boyuttaysa belki bir bahane uydurabilirim. 😜😜
😊👍👍
Bir çok kişinin genel temizliğe zaten dikkat ettiğini düşünüyorum. Bu bireyin kendisine sunmuş olduğu öz saygıdır. Bu iki cümleyi sırtlanacak olursak, böyle bir problem zaten rahatsızlık vs gibi durumlar harici karşı, karşıya kalınmayacak bir durumdur. Şöyle yorumlara baktım da yemekten kıl çıkınca böğürenler, vajinada kıl, kılsız ayrımı yapmadan yumulurum demiş.. Çok değişik. ://
Çok doğru bir tespitte bulunmuşsun😊
Teşekkür ederim ☺️🍀
Teşekkür ederim. 🍀
Rica ederim😊
Kendi adıma konuşacak olursam, şimdiye kadar hayatımda biri olsun olmasın, öyle bir durumda olmadım hiç.. Zamanlıdır öyle işlerim..
Ha oldu da başıma geldi diyelim.. Yapacak bir şey yok.. Her şey göze alınmalı artık. O da ben de..
Doğru dedin.
Teşekkür ederim..
Rica ederim 😊
İstenmeyen tüy gibi bir sorun yaşamamak adına lazere gitmek en güzeli sanırım 😄 Diyelim ki tüy problemi var o zaman geri dururum ben rahat edemem.. Karşı tarafta da varsa mümkünse uzak dursun 😂 Benim için önemli bu konu hoşlanmıyorum kesinlikle.. Keyifli günler..
👍
Cevap
56Cevap
Genelde rutin temizlik zamanimi bozmam, o yüzden böyle sorunlarım pek olmaz ama insanlik hali olaki oldu diyelim. Biz kadınlara göre şanslı varlıkların, bakkaldan sigara alacakmış gibi caktirmadan permatik alır, odada lavaboyu kullanıyormuş gibi 5 dakikada sinek kaydı olurum. Çok da problem edecek bisey değil.
Ama insan kişisel temizliğini baskasi için degil ince kendisi için yapmalı. Bu sadece özel bolgeler için değil, sakal trasi için de geçerli. İş vs. Açısından mecbur olmamama rağmen hayatım boyunca 3 günlük sakalla bile gezmedim. Bunlar benim için hassas konular. Sakal yakışıyor deyip at hırsızı gibi gezen bakımsız tiplere bile ayar oluyorum.
Çok haklısın
Aslında traş o kadar da uzun süren bir şey olmadığından sevişme öncesi duş alınırken hemen tüyler de alınabilir diye düşünüyorum. Hatta insanlık hali hastalık, yoğunluk, unutkanlık sebebiyle partnerimde böyle bir durum olsa seve seve onu traş edebilirdim. Böylece kendimi bir sanatçı gibi düşünüp istediğim gibi bir sanat eseri oluşturabilirdim.
Farklı bir yorum😊
Şekilcilik meselesi galiba
Teşekkürler
şahsen ben kabul ederim , çünkü zaten her zaman hazırlıklı dolaşırım 3 güne bir zaten temizliğimi yaparım bu yüzden de sorun yaşamam ki böyle durumlar yaşadım da ani gelişen aktiviteler çok oldu bu yüzden belki de hazırlıklı olmayı öğrendim, bu arada bu şekilde karşılaştığım kadın vardı ve ben görünce ilişkiye girmek istemedim çünkü sanırım 1 yıldır falan kesmemişti göremiyorsum organını düşün yani
Yok artık.
çok ciddiyim hatta pelüş lakabını takmıştım
Espiri anlayışın güzelmiş👍
bazen her şey seks değildir eğlenmeyi de bilmek gerek
Kendi açımdan sorunum yok, biraz uzayınca hemen ağda bandı. Hem temizlik hemde partnerime saygı önemli benim için, oralı pek tercih etmesemde. Kadına yaparım, doyana kadar. Karşı tarafa gelince ufak tefek sorun olmaz. Saç uzatır gibi bırakanlar var çok denk geldim. Kırmamak için sesimi çıkarmayıp işe devam ettim. Oral hariç.
Kıl, tüy işlerini bırakın lütfen :)
istek, heves ve arzulamak kadar güzel bir durum yok. Bir çok kişi temiz bir partner istese de insanız ve her an öyle olamayabiliriz. Zamanımız da yoksa hiçbir olumsuz düşünceye girmeden o anın tadını çıkarmak lazım. Bazıları ise kıllı olmasını sever o ayrı mevzu tabi. Eğer ki istiyor ve içiniz geçiyor ise takılmayın diye bir kamu spotu ile bitireyim
Hep bakımlı olmaya dikkat ediyorum ama insanlık hali sonuçta böyle şeyler bezen olabilir. Ben o an kabul etmem sanırım çünkü sevdiğim insanın aklında en güzel ve temiz halimle kalmak isterim. Evlilik olsa farklı olur birbirinin her haline alışık olursun, ama sevgililik öyle değil. Bence en özenli halinle gitmek gerek sevgilinin yanına
Tabiki cinsel bölgelerde kıl tüy midemi bulandırır dudaklarım dilim gezecek oralarda sonra rimming yapıcam olsun bitsin sevmem ben kişisel bakım hijyen çok önemli hem erkek hep kadın için
Ayrıca bakımlı insan cinselliğe hersaman hazırdır
Doğru 😊
Sorularını çok beğeniyorum prenses aynen devam😉
Teşekkür ederim, pek prenses değilim ama😄
affedin atmasam olmazdı hahah
Çok hoşsun uykum açıldı. Nereden aklına geldi ya😂
Bu jileti kullanmak biraz bindiğin dalı kesmek olur ama...
Benim kafa başka çalışıyor hahah
Belli😄
hemen gereğini yapar onun için hazırlanırdım, güzel bir mekanda boğaza karşı ateşli bir geceye hazırlık yapardım
Hayır bunları yapacak zaman yok o an her nerdeyseniz
o zaman herkes hali neyse onu kabul edecek
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer demişler.
evet öyle ama acele işin şeytanı bol olur,
ama o an belkide özel durumdan dolayı istenilen bir çok aktivite gerçekleşmese de sonucun her iki tarafı mutlu edeceği kesin
Önemli olan da bu
zaten sonuç odaklı ise gerisi hikaye, ama ben hep şundan yanayım seks uzun soluklu ve uzun uzun sevişmeli olmalı
👍
teşekkür ederim yazdığınız için fenomen kadın
Rica ederim
cansın
Çekim gücü olduğu sürece tüyler 2. plan
Kendisine azcık bekle derim iki dakka işim var gelcem diye iki dakkada hallederim ve ona beni aceleye getirme yanlış bir yeri kesersem kötü olur diye ihtar ederim
😂
Şekilli yaptığım için lazer yaptırmadım. Bu sebepten dolayı da bazen istenmeyen tüy sorunu olabiliyor. Fakat şu ana kadar sorun eden erkek olmadı
Bende ya da onda tüy sorunu istemiyorum. Hem kimse beni öyle görsün istemem hemde tüylü birisi ile yatmak istemem.
Rastgele serbest bırakılmış tüyler rahatsız eder, bazı bölgelerdeki şekil verilmiş olanlar rahatsı etmez... severim o durumu...
Ben başak burcuyum mümkünse temiz olsun ben bakımımı yapıyorum zaten haa tüylü olursa ben yaparım gerekeni 🤭
Tüm kilim ve tüyümle kapına geldim aşkım derim. 🙂 iki nokta arasındaki mesafe en çabuk nasıl alınır görmüş olur😂
Bende her zaman var o kıllar (insanın tüyü değil kılı olur)
Bu yüzden aklıma bile gelmezdi kıl meselesi
erkek her zaman buna dikkat edeydi talim olurdu 31 e o yüzden bence kadın da o anda istiyorsa yardırsın..
Benim öyle bir sorunum olmaz her daim bakımlıyım
Kadınlar günün kutlu olsun 🌺
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Öyle bir derdim yok ama partnerimde varsa umursamam benim için engel olmazdı.
Se işmede tuyler buyuk poroblem hazımı arxumu düsurür
laser var.,
ama durumlarda olabilir . çok şey edilmez.
Kabul ederim öyle bir sorunum yok. İnsanınız her şey olabilir.
Umursamam, hatta doğal haliyle görmek daha da hoşuma giderdi.
Bende o sorun varsa kem küm ederim, onda olsun hiç sorun değil.
Partner olsa ederim kırmazdım arada bir idare etmeli
Kıldan tüyden sebeplere kurban etmem yaşayacağımız güzel saatleri…
Kabul ederse yaparım onun bileceği iş, benim için sorun olmaz. Tüy varken de yapılır
Partnerimden özellikle tıraşsız olmam için istek de almıştım. Sorun olacak bir şey değil.
Durumu izah ederim sorun yok derse benim için hava hoş
titiz biri olduğum için temizliğimi aksatmam. kişisel temizlik ve bakım insanın kendisine saygısıdır
ola ki bir aksama oldu diyelim. teklifi red ederim. o pis halde partnerimle olamam.
hep bakımlıyımdır ama oldu da denk geldi ona bunu açıkça söylerim ve halledebiliyorsam o sıra hallederim ama olmazsa onun isteğine kalmış
Herzaman temiz gezerim partnerimde öyle birdurumda kalırsa asla sorun etmem ettirmemde
Karşı taraftakini umursamam rahat olmasını isterim hatta
Iyi ki lazer icat edildi artik boyle sorunlarim yok 😇
Tüy dökücü krem kullansın yani.
Erkekler bunu sık tercih ediyor mu acaba tüy dökücü kremi?
İşiniz kolay o zaman😊
Ben kullanıyorum. Jilet etkisi yaratıyor tende
Şimdi o etkiyi nasıl anlatayım ki...
Mesela kolunu alıyorsun biraz uzamaya başlayınca şöyle elini kolunda gezdirdiginde sert geliyor eline.
Peki😄
Tüy bölgenin kokusunu saklar ve seksi dahada zevkli eder.
Kadınlar günün kutlu olsun 😐
Teşekkür ederim.
Kapıyı bacayı kitleyip kabuğuna mı çekildin
Evet.
Biranda çekip gitmen üzücü oldu😒
😶
Kendine iyi bak 😕
Göz kapama fantezisi ne güne duruyor 😂
Uyanık😄
O kadar pratik olalım yani 😒
... bulan kıllısını kılsızını aramaz...
Vücut dediğin kaymak gibi tertemiz olmalı 😎👍