Öncelikle tanga rahat bir iç çamaşırı değildir bilin arkadaşlar. Sebebi de sürekli düzeltme ihtiyacı duymak. Diğer konuya gelince, bu tamamen tercih meselesi. Bazı kadınlar evet ilgi çekmek seksi görünmek için giyer. Bazı kadınlar pantolon ya da etek altından iç çamaşır izi belli olmasın diye giyer. Bazı kadınlar da vardır ki kadınsı ruhunu ve seksiliği sürekli hissetmek ister ve Tanga giyer. Tanga giyen kadın kendini seksi ve dolayısıyla mutlu hisseder.
Yani günlük hayatta da tercih edilebilir.. Mesela kalem etek altına kesinlikle kullanılması gerekiyor.. Rahat kumaştan olanları da var, daha sıkı kumaştan olanları da.. Seksapel için de kesinlikle kullanılır.. Yani tamamen tercih ve zevk meselesi diyebiliriz.. Keyifli günler..
Benim tanga giyip aynada kendimi izlemişliğim çoktur. En sevdiğim ve kendime en yakıştırdığım çamaşır. Ancak asla rahat bir şey değil. Ancak seksi olmak rahatlıktan her zaman daha önemlidir.
Partner ile buluşmalarda vede günlük hayatında tercih eden kadınlar olarak ikiye ayırabiliriz. 🍀Dar bir pantolan etrafında sızan iç çamaşırının kenarlarından rahatsız olduğu için tangayı tercih etmiştir. 🍀Estetik görünmeyi seviyor olabilir. Tanganın kalçaları hoş gösterdiğini düşünüyorum... Velhasıl kelam neden ve niçin giydiği erkeğin beyaz don varken, boxeri tercih etmesi kadar normal bir durumdur. Fok balıklarını yalnız bırakmayın yeterli. ://
Kadının erkeği giymesini ister, kendisi rahat etmek için giymek ister sekse davet etmek için giyer bunun bir sürü farklı anlamı var ama başında söylediğim şey gibi kesinlikle erkeği istediği için ona seksi görünmek için.
Hem çekicidir hemde birçok kıyafete uyumlu. Ayrıca iki yarım küreyi ortadan ayırırken yukarı doğru kaldırır ve çekicilik katar. Sonuçta her kadın güzel görünmek ister. Bunu bir tekstilci olarak yazıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Daha seksi görünmek için... başka açıklaması olamaz. Gödün arasına kaçmış bir iple kim rahat edebilir Allah aşkına ya 😂
Disimin arasına giren et kadar rahatsız edicidir tanga. Aksini idda edenle tartışırım. Sadece seksi görünmektir amaç. Göbegimin üzerine çekemediğim hic bir çamaşirda rahat edemem