Mantık evliliği yaptım. Yaş farkı da vardı. Anlaşamama vs. Durumları olduğundan sık sık evi terk ediyordu. Bir defasında yine evi terk etti 1 ay gelmedi. Sonra konuşmak için buluşmak istedi ben de evde konuşalım dedim. Ve geldiğinde ona güzel yemekler hazırladım barışmak istediğimi söyledim o ise ayrılmak istediğini söyledi ve ben biraz da zorlayarak onunla birlikte oldum. Hamile kaldığını öğrendiğimizde ortak karar ile evliliği kurtarmayı denemeyi seçtik. Her şey güzeldi hatta hamile iken cinsel yakınlaşmalarımız da oldu. Doğumdan sonra bebeğe alışamadı lohusa sendromuna girdi ve yine evi terk etti. Kızımız 1.5 aylıkken bizi yalnız bırakıp gitti. Ve geldiğinde boşanma davası açacağını söyledi. Sebebini sordum. İlk uzun ayrıldığımızda iş yerinden bir adamla konuşmuş. Gel zaman git zaman aralarında aşk belirmiş. Cinsel hiçbir şey olmamış ama hayatında ilk kez aşık olduğunu ve çocuk için bile olsa bu evliliğe katlanmak istemediğini söyledi. Ben de s*ktir olup gidebilirsin ama velayeti bana kendi rızanla bırakacaksın dedim. Kabul etti. Kızımız şu an 17 aylık. Biz de yaklaşık 8 ay kadar önce boşandık. Ben ne onunla evlenmeden önce , ne onunla evliyken , ne kavgalı iken ne boşanma sürecinde ne de boşandıktan sonra başka hiçbir kadınla birlikte olmadım. Son zamanlarda yalnızlık , stres ve babalığın verdiği yük ile bunun eksikliğini daha çok hissetmeye başladım. Onu özellikle cinsel manada özlüyordum ve hâlâ silmediğim bazı açık fotoğraflarına bakarak tatmin oluyordum. Alkol kafasıyla bir cesaret ona bunu söyledim.
"Bende hâlâ bazı fotoğrafların var silemiyorum."dedim.
"Hangileri onlar?"dedi.
"Yatakta, duşta cektiklerimiz vs."dedim.
Bana dedi ki
"Çok garip değil mi? Hayatımda ilk kez aşık oldum dedim ve ailemi bırakıp o adamı seçtim şimdi onun yanındayım ama hâlâ o içime girdiğinde seni hayal ediyorum."dedi.
Cevap vermedim.
Ne yapacağım ne düşüneceğim bilemiyorum.
Cevap vereyim mi?
"Bende hâlâ bazı fotoğrafların var silemiyorum."dedim.
"Hangileri onlar?"dedi.
"Yatakta, duşta cektiklerimiz vs."dedim.
Bana dedi ki
"Çok garip değil mi? Hayatımda ilk kez aşık oldum dedim ve ailemi bırakıp o adamı seçtim şimdi onun yanındayım ama hâlâ o içime girdiğinde seni hayal ediyorum."dedi.
Cevap vermedim.
Ne yapacağım ne düşüneceğim bilemiyorum.
Cevap vereyim mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer