2 aydir gorustugum bir erkek vardı, gecen gün evinde kaldım samimi olduk ama ilerisini istemedi ilerde zarar görme dedi bakire değilim deyince çok bozuldu , kendisine soruncada hayatında hiç cinsellik yaşamadığını söyledi 25 yasinda ve yakışıklı bir adam kendisi boyle bisey mümkün mü? Şu an da da benimle konuşmuyor o güne kadar aramız çok iyiydi bana çok değer veriyordu simdi konusmuyor benimle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılevet vardır sana öncesinden farklı davranmasının nedeni senin cinsellik yaşamadığını düşünmesi ve ciddi bir ilişki le ilerlemek istemesinden kaynaklıdır. o sebeple onu ciddiye alma artık sen yoluna o yoluna.. o farklı bakıyor hayata
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir yani çekingendir veya denk gelmemiştir. Herkes parayla tercih etmeyebilir. Şu anki zamanda elbette ki azdır ama bulunmayacak kadar da değil. Ona bakarsan ne yaşamamış sanılan kadınlar da neler neler yaşamış oluyor bunlar biraz fırsat işi.
06 Yorumla- +1 yıl
Sen tercih eder miydin böyle birisini
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap insanları belli özelliklere göre ayırmıyorum ben. İyi bir insansa benim için önemli olan bu iyi olması ve bana davranışları.
- +1 yıl
Anladım cinselliğe düşkün biri değilsin
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap anladım işine geldiği gibi anlamayı seviyorsun.
- +1 yıl
Yok ilişkide iyi birisi olmalı ama cinsel dürtülerime hitap etmeli
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap herhalde ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Sana davranma şekli çok yanlışmış. Bakire değilsin diye neden seni yargıladı ki? Ben de bu yaşa kadar hiç yapmadım ama karşımdaki kadın bakire olmasa da ben bunu yadırgamam. İsteyerek yaşamış sonuçta saygı duymak gerek.
10 Yorumla
+1 yılBen 26 yim, ve bakireyim. Kendimi eşime sakliyorum. Bende oyle yapmisligim var, bakire olmadigni ogrendigimde baya sogudum. Nedeni ise basit, ben yillardir eşime sakliyorum karsimdakide aynisini yapmasini beklerim.
00 YorumlaO kadar çok değer veriyormuş ki "bakire" olmadığını öğrendiği an konuşmayı kesmiş.
Bence o çocuk sana kör kütük aşık. Sakın kaçırma derim!10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ben 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç cinsellik yaşamadım hiç kız arkadaşım sevgilim de olmadı hiçbir kızla yakınlaşmadım herkes cinsellik yaşayacak diye bir şey yok ayrıca zina neden bu kadar normalleşti anlamıyorum cinsellik evliliğe ait bir şey
10 Yorumla
+1 yılYine bakirelik olayı bununla ilgili söylicek çok şeyim var ama kısacası hayatından çıkması isabet olmuş öyle kıt beyinlilerle birlikte olma zaten
10 Yorumla
+1 yılBakire istiyor demek ki. O değil de senin içinde çok ukde kalacak :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bekarete önem veren insanlar var ama dışlaması saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireliğe önem veriyormuş demek ki, sevgili değildiniz dimi?
15 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliydik
Cevap sahibi+1 yılAyrılalım dedi mi peki?
Soran+1 yılBuluşmadan sonra mesaj attım cevap yok bitti yani bence
Soran+1 yılBak isine
Cevap sahibi+1 yılİyilik yaramaz size.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoruda kendimi gördüm lan. yaşım da tutuyor. doğru yani :D
12 Yorumla
Soran+1 yılNerede oturuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıladana neden?
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. demek ki varmış ve olabiliyormuş git onun gönlünü al
04 Yorumla
Soran+1 yılPardon da nasıl alicam gönlünü Şu an degistirebilicegim bir durum mu var ortada ?
Soran+1 yılNasil alicam öneriniz var mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün tabi ki öyle birisi kendi gibi birisini tercih eder.
00 Yorumla
+1 yılBelki seninle ciddi düşünüyordu bakire olmadığını öğrenince bozuldu
00 YorumlaSelam olabilir bence benim son sorumu oku sana yol gösterecektir ayrıca okumuşken bana da yardım edersen çok iyi olur 🥺
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi. Erkeğiz diye illa yapacak değiliz.
10 Yorumlagurur duyarak soyluyorum bne
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar neden olmasın. Bekarete önem veriyorum. Bunun yıl ile ne alakası var?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 100 kişide 5 10 kişi çıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Senin gibi 2 ayda kucağa çıkan biri değilmiş işte
00 YorumlaVardır elbet neden olmasın ki
00 Yorumla
+1 yılyazık olmuş sana. hangi şehirdesiniz ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 94 luyum bende de deneyim yok
10 YorumlaVardır tabii
00 Yorumla
+1 yılVardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka gibi dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar.
00 Yorumla
+1 yılBennnnnnnn
10 Yorumla
+1 yılVardır bencs
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi