Arkadaşlar soru erkeklere yönelik , penisim sertleşince hiçbir şekilde yatmıyor yani yatar posizyona geçtiğim de bile direk gibi kalıyor normal hayattan arkadaşlarıma sormaya utanıyorum ama internette sırf bu yüzden 100 tane p*rno izledim genellikle de amatör ve herkesin yatıyor adamların sertleşmiş hali bile yatar posizuondayken tutmayınca göbeğine yapışıyor ama benim direk gibi kalıyor sizce neden böyle?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Damar sertliği nedeni ile ven yani toplardamarlarda daralma ve sonuc olarak kalp krizi riski adayısın cok zorlamazsan hayati risk almamış olursun
Nasıl ya :(
Sen bu bilgiyi nerden biliyosun
Avatarım sana birşeyler anlatıyor mu?
Olum şaka yapma bak çok efamlı birisiyim bu kanıya nerden vardın
Doktorlar saka yapmaz acık gercegi soyler. Onerim kalbini fazla zorlamaman
Abicim senin bana hemen bi doktora gitmen gerekiyor demen gerekmiyor mu niye ölcekmişim gibi konuşuyosun
Olecek bir şey yok zorlamasan iyi olur
Benim anlamadığım damar sertliği ile ne gibi bir alakası var sonuçda damar sadece kan akışına yarıyo ve sertleşmeye yarıyo benim bildiğim yani bence benim penisimin kıkırdağın da problem var
Damar sertliğinin anlamı damariçleri yag veya kalsiyum cokmesi nedeni ile daralır , budur. Daralma yuzunden kan akısı zorlasır ve tansiyon fırlamasına sebep olur bu da riskldir Sen genel bir muayeneeden gec peniste kıkırdak olmaz
Bu arada tansiyon düşüklüğü problemim var 10 civarı oluyor hep ve 16 yaşındayken ekg takılmıştım ve 2 sene önce de 2 defa full kan değerlerine baktırdım bir şeyin yok dediler sadece bilurubin yüksek çıktı
Birde hocam internette şey yazıyor penis eğriliği problemi yazıyor ve şey diyor penisin normalde ereksiyon halinde 90 derece olması gerekir yazıyo o zaman benim aslında düzgün olması gerekmiyor mu
Onemseme hayatında sadece 1 kişi gorecek zaten eger evlenirsen
Bilirubin yüksekliği, sarılık olarak tanımlanan, ciltte ve göz akında sararma şeklinde fark edilen duruma yol açar. Bilirubin temel olarak karaciğerde alyuvarlar yıkımı sonrası açığa çıkan artık madde olduğu için, bilirubin yüksekliği vücutta anormal hızlı alyuvar yıkımı olduğu anlamına gelebilir.
Birşeyin yok dendi ise baska degerler normal gorundugundendir, onlar seni gordu karar verilere gpre verildi ise ve bunda da bir sey 2 senedir yoksa benim uyarımı gozardı et ama zorlanma kendi kendine kimse aslında supermen degil
Onu bunu bilmem ama almak. girmek. isterim
Çok mu uzun
Yani uzunluk olarak zenci gibi değil ama kalınlığı fazla
Kendi kendini boşaltamıyor musun
Yok onunla alakası yok boşaltıyorum da inanılmaz sertleşiyor anladın mı yani bildiğin levye gibi bir şeye dönüşüyor ve dimdik kalıyo yani yatsam bile 90 derece kalıyor ama internette 100lerce p*rno baktım adam kadının içinden çıkarıyor ve direkt sanki sertleşmemiş gibi göbeğine yapışıyor yani yatıyor gibi oluyor ama benim tam tersi kaya gibi kalıyor öyle
Doktora gitmelisin bence
Bilmiyorum gitmeye utanıyorum aslında kötü bir özellik değil hemen sertleşmesi falan iyi ama niye diğer insanlardan farklı
Bir şey soracağım mesela bir erkek düşün sadece bir kadından etkileniyor onunla konuşunca erekte oluyor kadın sanal yapmadığı için erkek öyle dimdik üç gün kalıyor bu zararlı mı kendi kendini boşaltamıyor ve kendi kendine erekte olamıyor sadece o kadınla oluyor
Kendi kendine erekte olamıyorsa o adam da potansiyel sertleşmeme problemi vardır bence yani kendim bir +18 görsel gördüğüm an dimdik olan bir insanım o senin dediğin erkek ya palavra yapıyor ya da ereksiyon problemi var BENCE
Evet onun aşırı uzun o yüzden böyle bir sorunu var peki kalkıp inmeyen penis kişiye nasıl hissettiriyor çok mu acıyor o çok acıyor derdi ve hani kalkıyor boşalmiyor ya bu zararlı mı
Benim de geç boşalma problemim var ve ellerim falan epiriyor bazen yani kalkıp inmemesi herhangi bir acı vermıyo sadece orada bi kan akışı olduğunu hissediyosun ve geç boşalınca aldığın zevk 2 katına çıkıyor
Ama o boşalamıyor öylece kalıyor bir kaç gün sonra iniyor
Nası birkaç gün? Sjdnnskxksndk yalan
Nasıl yalan ya gerçekten
Ya birkaç gün sonra inmesi diye bir şey yok kim dedi bunu sana
O dedi
O kim
Sen cdvap ver ya penis yirmi beş cmden uzun inmesi zor olur mu
Ya bi git başkasını trolle mk zenciler de yok 25cm uğraşamam
Bir şey diyim mi levye gibi falan dedin ya aklımdan çıkmıyor
Libodomu yükselttin
Neyse ben. Fena oluyorum
Ya deli misin nesin gay mısın cin misin levye lafıyla nasıl libidon yükseliyor
Ahaha sen gerçekten beni trol sandın. Neyse tamam sayende geri düştü levye gibi sert dedin ya ben de kadınım o sertlik hoşuma gidiyor sürtünme vs anladın mı
Kaç yaşındasın?
Yirmi bire gireceğim yakında artık kart kategorisine yaklaştım
Niye 21 daha çıtır oluyo
Gayet çıtırsın
Yok ya şişmanim ben bit de kukum kara
O zaman kilo ver ve kukuna lazer yaptır
😔 kara kuku neden kimse sevmiyor
Pembesi varken karayı napıcaz zamanın da düzenli agda yapsaydın kararmazdı
Valla kardeş zor bulursun pembesini dua et büyük halkalı kara meme ucuna da ratlama
Büyük halkalı kara meme ucu sana kalsın teşekkür ederim
Cok mu kararma var vajinanizda
daha iyi
Ya cinsel açıdan tabi ki daha iyi sonuç da cidden beton gibi oluyor ama niye herkesin böyle gevşekken benim çok gergin onu anlamıyorum.
oha biri almak istiyomuş😀
.
bi doktora danışsan iyi olur. bence bir şeyin yok gibi
Yavaaaaaş neyi alıyon awq :) gidicem bu gidişle
hmmm
kaç cm
Niye sordun