Dün gece birlikte olduktan sonra sohbet ettik. Ağustosta ailem seni istemeye gelir 3 ay sonrada düğünümüz olur evleniriz dedi. Bu işler kolaymi? Benimi kandiriyo sizce bence bu işler uzun sürüyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki kandırıyor seni daha çok * için
014 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olma engelimiz yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman ciddidir
Soran+1 yıl2,3 ayda düğün nişan hazirligi hemen oluyomu
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama tabiki olmaz ablamla uğraşıyoruz şu an
Cevap sahibi+1 yıl2-3 ayda anca mental açıdan kendini toplarsın düğün işleri öyle kolay değil boş sıkmış biraz
Soran+1 yılBanada öyle geliyo
Cevap sahibi+1 yılAilen nasıl bilemiyorum ama tanışmadan sonra 1-2 ay geçiyo söz kesiliyo belki söz nişan şakkadanak yapılır ama çok uğraştırıcı detay girmicem flörtünle 1-2 sene manit ayağı yapmadan evlenme bence gerçek yüzünü zamanla görüyorsun çünkü
Soran+1 yılYok düşünmüyorum da bu erkeklerin cevabı cok mantıksız geliyo kadinlar anliyo demek ki bu durumu. Ya bugun istediler diyelim ee 1 ay sonra nişan 1 sy sonra düğün böyle seymi olur
Cevap sahibi+1 yılYani 2-3 ayda evlenme ihtimalin olsa bile ki çok zor sen yine de evlenme derim erkekler çok yalancı geçirebildiğin kadar farklı ortamlarda vakit geçir olaylara tepkisini incele sana akıl vermek değil amacım ama bir tanıdığım 5 yıllık sevgilisiyle 1 sene nişanlı kaldıktan sonra nişanı bozdu 6 senelik manitasının hiç görmediği yüzünü görmüş
Soran+1 yılBebeğim ben seni anladım takıldıgım nokta 3 ay içinde hepsini nasil sigdiricak bunun ıvır zivir salon kiralaması elbisesi ev eşyası bir sürü seyi var hani ortada ne var sanki 1 arabası var ailesinin durumu orta eee hani nerde hazırlık diye dusunuyo insan ya
Cevap sahibi+1 yılYa boş yapmış işte ağzından öyle çıkmıştır ciddiye alma bir daha derse anlat böyle böyle diye evliliği gelinlik damatlık giymekten ibaret sanıyor olabilir xksmkzm
Soran+1 yılAynen delimidir nedir en az 1 buçuk 2 yil suruyo bu işler
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bir daha derse o zaman konuşursun şimdi çok da şey etme , ikinize de mutluluklar❣️
Soran+1 yılSağol canım 🧡
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Hem kolay, hem zor yani tamamen isteğe bağlı, seni oyalıyorsa zor uzun sürer
09 Yorumla
Soran+1 yılNasil kolay? Bu ay istemeye gelseler 2veya 3 ay sonra düğünüm olur mu? Sizin cevrenizde var mı böyle biz hiç duymadik.
Soran+1 yılAbi hiç mantıksız gelmiyomu size? Bunun hazirligi var kiralama işlemi var nasil kolay nasıl olur!
Soran+1 yılBen tamda o seviyesini soruyorum gerisi beni ilgilendirmez size ne sorulduysa ona cevap verin
Soran+1 yılKardeşim uzatma işine gelmiyosa girme soruya
Soran+1 yıl🤚🤚
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki sen onun ailesiyle tanıştın mı
010 Yorumla
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılAilemi gönderirim istemede tanisirlar dedi
Soran+1 yılBu kadar kisa surede hemen hazırlık oluyomu çevrende var mı 2,3 ayda evlenen?
Soran+1 yılYo ama diyelimki bugun istediler aradan 1 ay gecti Nisan 1 ay geçti düğünmu olur senin aklin yatiyomu buna
Soran+1 yılSiz evlimisiniz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsı aynı emın olabılırsin
11 Yorumla
Soran+1 yılMumkunmu isteme sonrasinda 2,3 sonra evlilik?
- Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılKandırıyoooorr
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın neden?
- +1 yıl
Bilmiyorum okuyunca öyle gibi geldi skdhkd hem sevgili bile değil flörtüz diyorsun bu kadar kolay olacağını sanmıyorum
Soran+1 yılBirlikte olmamizda sorun yok bu kadar erken oluyomu diyorum ..
- +1 yıl
Heee olur tabi de maddi imkanı var mı o kadar yani hemen düğün söz nişan yapabilir mi? Öyle de düşün
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKolay
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kandırıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılher şey 3 aya sığdırılmaz dimi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece seviştiniz mi
012 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olduk yaziyo orada
Cevap sahibi+1 yılilkin miydi diycem ama gerekte yok evlilik zor
Soran+1 yılBu kadar kisa sürede işlemler oluyomu? Ben onu soruyorum
Cevap sahibi+1 yılseni kandırması gerekiyorsa bir günde de hallederim der ama tabi olur neden olmasın
Soran+1 yılHayır devlet işlemleri bu süreç uzunmu kısamı?
Cevap sahibi+1 yılkısa da olur
Soran+1 yılBana 4 ay içinde olması yalan geldi
Cevap sahibi+1 yılcinsellik için sizin olayda çoook yalanlar var da sen kabullenmekten korkuyorsun ama istenirse kısa sürede halledilir
Soran+1 yılBirlikte olmamizda sorun yok ben düşüncelerinde ciddimi onu çözme derdindeyim beyfendi.
Cevap sahibi+1 yılben sana neler yazıyorum hiç okumuyormusun seni onla yaşadıklarınla yargıladımmı bende düşüncelerine yön vermeye çalışıyorum yazdıklarımı iyi oku
Soran+1 yılHayir ben anladım benim takildigim noktaaa 3 ayda evlenilirmi ben olmusum olmamisim benim açımdan sorun yok kurnazlikmi yapiyo onu soruyoruz
Cevap sahibi+1 yılüç ay içinde bu işler istenirse olur bir ayda da olur
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler