Selamlar herkese👋 neredeyse 19 yaşıma geldim ama hâlâ kimseyle en ufacık cinsel bi şey olmadı hatta kelimesi bile geçmedi. İnternette bile kimse beni çıplaklığa yakın dahi görmedi. gerçek hayatta cinselliği geçtim benden hoşlanan insanlara bile *ki arkadaşları bana söylüyor* yok ya o iyi niyetli ondan öyle davranıyor diyerek kendimi istemsizce ilişkiden çekiyorum. İnternette birisi bana açık açık cinsellik açsa bile dinliyorum gülüp eğlenip espri yapıp sonra konuyu hayat nasıl gidiyora getiriyorum. İş öyle bi boyuta geldi ki ailemde dahil çevremdekiler bak bu senden hoşlanıyor diyor yok diyorum sonu onların dediği gibi çıkıyor. Ya ailemin yanında mesajlaşırken şans eseri denk geldiler direk sana yürüyor dediler inanmadım telefonu elimden alıp yazdılar doğru çıktı. Şuanda çevremde kim varsa onların en yakın arkadaşlarındanım herkes çok iyi niyetli, güvenilir ve tanıdıkları en eğlenceli kişi olduğumu söylüyor hatta kız arkadaşlarım rahatlıkla yanımda cinsellik konuşup tavsiye bile alıyorlar üstelik ne yaparlarsa yapsınlar tahrik olmuyorum objektif şekilde yorum yapıyorum. İnsanların her tür problemlerini dinleyerek en dibine kadar yardımcı oluyorum ama insanlar bana sorduğunda hiç derdim yok diyerek yine kendimi çekiyorum üstelik yeni bi şeyler bile alsam birisi fark edene kadar ağzımı açmıyorum söyleme gereği duymuyorum aynen ya aldım işte sen naptın yapıp kapatıyorum. Aslında cinsel anlamda çok aktifim ve bir erkeğin ilişkide isteyeceği her şeye sahibim ve sonuna kadar kendimden memnunum. Sırf yeni şeyler denemek için anonim sohbet uygulaması indirdim orada bile kızlarla cinsellik dışında her konuda samimi oldum ve sürekli sohbet etmek için mesaj atmaya başladılar neden bilmiyorum ama kendimi geri çekiyorum arkadaş ya gerçekten bu huyumdan bıktım istemsizce yapıyorum bunu hatta hiç aşık bile olmadım. Artık sanal dahi olsa bi şeyler yaşamak yapmak istiyorum yani şöyle bi kendime baktığımda anca bi kız gelecek açık açık kafama vurup sevişeceğiz lan derse yaparım gibi geliyor. Lütfen bana yardım edin ortada hiçbir sorun kusur yokken kendi kendime istemsizce engel oluyorum. Ayrıca internette herkesin amacı cinsellik olan ücretsiz bi site veya uygulama var mı belki orada iyi niyetli bakmayarak kendi gözümü kapatıp kendime engel olmam. Gerçekten bıktığım için uzun oldu umarım okursunuz herkese şimdiden çoook teşekkürler 👋
Güncellemeler
+1 yıl
Kesinlikle sadece kadınlardan hoşlanıyorum bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar