Aşk demeyin aşkın ömrü maksimum 2 yıl
seks için
Çocuk için
Nafaka maddiyat için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı iştah kaçırıcı kadınlar evlenmiş olmak için evleniyor çünkü evlenmemek=başarısızlık olarak kafasına sokulmuş küçüklüğünden beri. Evlilik sevgi ve aşktan önce geliyor onlar için ki bu arabayı atın önüne koymak gibi ters bir iş.
Bazı iştah kaçırıcı erkekler de ev işlerini halledecek bir hizmetçi, düzenli temizlik, seks ve yemek için evleniyor. Seks haricinde annesinin yerine geçecek birini arayan meczuplar bunlar.
Bu hastalıklı tipler haricinde sevgi için evlenenler insanlar resmen azınlıkta kalmış anladığım kadarıyla. Birbirinizin arkadaşlığından zevk alıyorsunuzdur, çok iyi anlaşıyorsunuzdur, cinsel olarak da birbirini arzuluyorsunuzdur, dersiniz ki ben bu kişiyle ömrümü geçirmek isterim, o zaman evlenirsin. Başka türlüsü çok soğuk, çok iğrenç.
görev olarak gördükleri için
evleneyim borca gireyim çocuk yapayım daha çok borca gireyim evin huzuru bozulsun travma sahibi çocuklar yetiştireyim sürekli kavga edelim bla bla
türkiye evliliklerinin kısa bir özeti
aşk meşk yalan bunlar kim bir ömür birini sever
bir heyecanla evleniyorlar sonra elalem ne der diye ayrılamıyorlar da öylece mutsuz aileler olup mutsuz çocuklar yetiştirip solup gidiyorlar
Sevdikleri için. Sevgi sadece aşk değil, aşk yüceltilmesine rağmen oldukça basit bi duygu. Bir derdin olduğunda arkanda birinin olduğunu biliyorsun sabah uyandığında içini huzurla dolduran birini görüyorsun. Cinsellik ve çocuk da dahildir bunun içine elbette.
Cevap
11Cevap
Kasik türk tabusu ve rahat seks yapmak isçin evleniliyor sonrada doyuma ulaşınca yollar ayrılıyor.
Çoğu moda bi üst seviyeye geçmem gerekiyo diye düşünüyo
Evlenirsem daha da mutlu olmak için evlenmeyi düşünüyorum
Seks ve çocuk için. Evlilik meşrulaştırılmış cünselliktir
Çoğu kadın nafaka için evleniyor
Bence bir şık daha olmalıydı.
Toplum baskısı.
daha çok seks ve düzenli bir ev hayatı
Seks için... Sen olsan evlenmez misin? :D
Çıkar ilişkisi evlenmek yssaklanmali
yuva kurmak için
yasal seks için :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?