Selam.. Bence evet etkiler biraz.. Çünkü eğlenceli birisi hareketli ve yeniliklere açık olur gibi geliyor.. Sıkıcı birisi ise eğlenceli kadar hareketli ya da o kadar yeniliklere açık olmaz sanıyorum.. Seks yeniliklere açık olmayı gerektirir.. ×× Her iki partner de zevk alacak dersek eğer; her türlü zevk için efor sarfetmek gerek.. Yeniliğe açık olmak beraberinde hararetli dakikalar getirir.. Sıkıcı birisi ya çok fazla kapalı olur , ya da çekingen / isteklerini belirtmeyecek birisi olur diye düşünüyorum
Tam olarak herseyi düşündüğüm gibi aktaramadım ama olsun.. Umarım güzel bir yorum olmuştur
Eğlenceli olması gerekir tabi ki fakat günlük hayatta.. Yani yatakta aşırı eğlenceli insan çekilmez.. orada ciddiyetten yanayım.. Hafif tebessümler olabilir ama kıkırdamak falan hiç sevmem.. Keyifli günler..
Huyum kurusun ben en erotik ortamda bile gülmeyi başaracak bir şey bulurum karşımdakinin de buna uyum sağlaması hoşuma gider. Sıkıcı biriyle ben sap gibi kalır eğlenemem
Etkiler tabi ki. Ufak seks kazalarına gülecek eğlenecek kişiler lazım 🙈 Sıkıcı insanlarla su içmeyi bile sevmem hele ki seks yapmaktan bahsediyorsak hiç sevmem.