Kaç dakika da boşalıyorsunuz erkekler? Erkek arkadaşımın ki 2 dk falan sürüyor hşcbşr sey anlamadan bitiyor sıkıldım bu durumdan bir tık. 2. Kez yaptığımızda da inip duruyor uzun sürmesi de bir sey ifade etmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞöyle söyliyim cinsel konuda kendimi övmeyi sevmem ama iyi ve tatmin edici bir cinsellik için ön sevişme dahil 1 ile 1 buçuk saat arası bir süre gereklidir, cinselliği bilmeyen bir partnerin var çünkü erkek için amaç kesinlikle boşalmak olmamalı o sadece işin sonu olmalı erkeği cinsel anlamda tatmin eden şey aslında boşalmak değildir nekadar uzun süre zevk alıp sınırsızca sevişmesi erkeğin ruhunuda bedeninide daha çok tatmin eder, kadın içinse durum farklıdır orgazm olmak istediği kadar olabilir zaten bir kadın ben tatmin oldum hissiyatına kavuşmak istiyosa tek ilşkide yani az önce verdiğim zaman diliminde 3 orgazm görmeli, tabi burada bütün yük erkekte olmamalı bakımlı ve sınır tanımayan bir partnerle söylediklerim gerçekleşebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu arkadaşlar neden cinselliğe sürekli ölçü kotası koyuyorsunuz özgürce yaşamak neden sizi rahatsız ediyor
cinsellik beyin ile olur odaklanma ile olur. boşalma süresi diye bir süre yoktur. belki sevişme anı hoşunuza gider boşalmak yani sonlandırmak istemez devam etsin istersiniz. neden bir süre kotası.
penise memelere vajina dukalarına ölçü kotası boşalmaya zaman kotası nedir bu saçmalıklar. yahu özgürce yaşayın. cinsellik kişiseldir insana özeldir özgürsünüz kotası yok20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada herkes ahkam keser uzun diye ama öyle değil işin özü.
Standart sağlıklı erkekler 8/15dk. icinde kalarak boşalması normal.. azida sağlık sorunu doğuda.30. dakka diyenin kıçı palto düğmesine döner atmasın öyle. oda bir hastalık. seninki tedavi edilebilir ama kendisi istemeli. urologa gitsin tedavisi var.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2dk boşalma nedeni: Az protein tüketimi-çok karbonhidrat tüketimi. Hareketsiz ve sitresli yaşam modeli.
Türkiye çalışma modelinden dolayı. 12-14 saat çalışınca insanın kendine ve bedenine ayırıcak zamanı kalmıyor. Kadınları genelde 8 saati geçirmeden eve yollanıyor. Erkekler de böyle değil. Beslenme şekli de berbat türkiyede.61 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Erken boşalma ne yazık ki erkeklerin en korkulu rüyası.. Bende de geç boşalma sorunu var sanırım... 30 dkdan aşağı sürmüyor... Ama ikisinin de tedavisi bu devirde mümkün artık
00 Yorumla2 dkmı resmen boşalmak için seninle ilşkiye
Giriyor seni mutlu etmek için değil
Ön sevişme ve oral uzun tutulmalı seks son
Aşama kapanış yapılır onunda en az 15 dk
20 dk olması lazım,00 Yorumla
+1 yılBu bizim ulkede neden yaygın ya sebebi nedir acaba 😔😔 allah korusun yani
05 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik ön planda değil benim için inanın. Ama yapıyorsak da bi anlamı olsun istiyoeum
- +1 yıl
Hayir erken bosalma sorunu sertlesme sorunu cok yaygin bizim ulkede nedenini merak ediyorum 😔
Soran+1 yıl😓
- +1 yıl
Isterseniz dert dinlerim siz uzulmeyin ya
- +1 yıl
Yani buradan özele çağırmadan
şimdi uyduruyor flaan diyeceksiniz ama kadınıma göre 45 dakika da sürebiliyor 25 dakika da. ortalarda geziyorum. çok şükür ki öyle bir sorunum yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. seninki çok alt limitte, en az 20 dk gidip gelmesi lazımdı.(ön sevişme hariç tabiki)
00 YorumlaBu sorunun iki tane aşaması var. Yaptığı an normale döner.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yıl15.8~22.4 sn arası uygun, altı ya da üstünde hekime danışın 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılIlk sefer de olabilir ama devam eden saatler de yine aynı oluyorsa çözülmesi gereken şeyler vardır.
00 Yorumlaerkek arkadaşının yaşı kaç? tecrübesizliğinden ve yaşından ötürü bu kadar kısa sürüyor olabilir...
00 Yorumla
+1 yılEn kısa 5 dakika en uzun 10 dakika dır bunu uzatmak erkeğin elindedir sanada yazık olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormali 33 44 arası araştırmalara göre
Doktora gidebilir düzelir
Doktora bitmek istemiyorsa bitkisel tedavi yap içeceğine köy içsin ama haberi olsun yani01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGitmek
Istek artirici kullansin
Veya oral yaparak devam edebilir00 Yorumla
+1 yılyani sağlıklı kişinin yarım saat 45 dk ortalama olması lazım
istersen yardımcı olayım sana00 YorumlaErkek arkadaşın erken boşalıyor. Başka söze, cevaba gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetmez ki bir kadına 2 dakika.
On sevisme uzun tutsa bari?
Savaşır gibi s.. kisme olmuyordur üzücü.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarım saati geciyor benim ama devam edebiliyorum 3 4 postaya kadar gidiyorum
00 Yorumla
+1 yıl1 saatte boşalabilsem daha ne isterim. Çok zor boşalıyorum.
00 Yorumlasıkıntı var bence erkek arkadaşında..
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde kaç dakika olması gerekiyor
Taktik vereyim mi. Ama burada olmaz
00 YorumlaTamamen psikolojik rahat olamıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynı anda boşalmayı seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlıştıkça o süre artar, sevgiline hemen soğuk yapma, ilişki öncesinde de ön sevişme yapın
00 Yorumla
+1 yılSelam. Oral ve on sevişme dahil 40 45 dakka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarım saat kadar bi süre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılSalap. sulap. bitiyor yani en az 15 dakka olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi daha verme ona. Soyunmana yazık
00 Yorumla
+1 yılKadınımı boşalmadan asla.. bu kadar nett
00 Yorumla15 ya da 20 dakika
00 YorumlaSen orgazm oluyor musun peki
00 Yorumla
+1 yıl40 veya 45 değişiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldoyurmadan doymam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenisi kaç cm?
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorm herhalde 13 falan vardır ölcmedim yani dkdjd
Soran+1 yılTahmini
Cevap sahibi+1 yıl13 mü :D zevk alıyor olamazsın ozaman
Soran+1 yılSalladım ya daha fazladır belki bilemiyorum ama kücük değil yani orta diyim
Cevap sahibi+1 yıl2 dakka çok kısa bi süre. erkek için neyse de kadın boynu bükük kalır , olmaz. bencilliktir bu. Hiç yoktan en kötü sana oral yapıp boşaltması lazım. Sekste kadın mutlu edilmiyorsa ona seks denmez. Erkek arkadaşın bunu düşünmüyorsa şayet terk et ve anlayışlı birini bul.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanmazsınız ama 1 saati buluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl120 dakika
00 Yorumla Geciktirici kullan
00 Yorumla
+1 yılDenemen gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılGizlisin ama
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi