Cinsel Yaşam İnsanlığın varoluş tarihinden bu yana en bilindik seks pozisyonu nedir? donducakss Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bu soru aklıma hep gelmişti.. Toparlayıp sormak ise bu güne kısmetmişBen misyoner diye düşünüyorum... Peki sizce :)İnsanlığın varoluş tarihinden bu yana en bilindik seks pozisyonu nedir?#donducakss @donducakss İnsanlığın varoluş tarihinden bu yana en bilindik seks pozisyonu nedir? Cevapla Tarih Soruları Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Misyoner en klasik ama en zevkli pozisyondur bence. Hele bir de kadın kolları ve bacaklarıyla erkeğe sarılıyorsa en muhteşem zevk o anda yaşanıyor. Ben severim, servmeyenin de aklına şaşarım 😊 1 0 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Şu lanete uğraşan şehir pompei haberlerini okurken kaşık pozisyonu gözüme çarpmıştı. 2 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Misyoner olabilir.. Diğerleri daha çok fantezi amaçlı, yaratıcılık gücü fazla olanların icat ettiği pozisyonlarmış gibi geliyor.. 1 0 Yorumla
mymoonca Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ben de misyoner diye biliyorum bu sorunun cevabını... 2 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Misyoner... bence 😂 cunku doggy acemi isi degil. Misyoner acemi isi 2 3 Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Favori pozisyonu misyoner olan ben seri üzgün 🤝🤕😅 Yorumla Nuluad0707 +1 yıl Sana kasik oneririm. Anlasmis oluruz 🤝👌✨ Yorumla Nuluad0707 +1 yıl Bu arada acemi isi dememin sebebi birlesmenin en kolay yapilabildigi pozisyon. Ozur dilerim ufaklik 🙏🙏 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. misyoner ile doggy velhasıl reverse cow girl ile cowgirl mevcut. ( figür , cizim ) 1 0 Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı. Misyoner. Tabi o zaman yatak yoktur. Yatır çalıların dibine fur ha fur.😄😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence doggy çünkü insanlar bence mağara adamları😂 hayvanlardan öğrendiler😂 2 0 Yorumla
ilalilali Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Kesinlikle.video olayları bu işi zirveye taşıdı 2 0 Yorumla
Mustafa9625 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Misyonerdir kesin sanmıyorum eskiden o kadar değişik pozisyonlar denediklerini 😂😂 2 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Tabi misyoner diye düşünüyorum 2 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Misyoner ve dört ayaklı sanırım en klâsik bunlar 1 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. misyoner iyidir 2 0 Yorumla
kabaaadam Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Senin bu soruların beni eriti 😘😘🔥🔥 2 1 Yorumla kabaaadam +1 yıl Kız fotonu neden kaldırdın Yorumla
ofyeterbebegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doggy 2 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Doggy 2 0 Yorumla