Cinsel Yaşam Bakire biriyle birlikte olmak sizi korkutur muydu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yaparmıydınız, çekinirmiydiniz soru yukarıda Bakire biriyle birlikte olmak sizi korkutur muydu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SherGhoul Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Yanlışlıkla bozmak istemezdim arkadan girerken tabi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yok knk olay direk önden girmen onu soruyorum sever misin bakire birini Yorumla SherGhoul +1 yıl E yani degisik bir haz fakat şahsen ben kizlik almayi tercih etmedim genelxe Yorumla Soran +1 yıl Niye peki Yorumla Soran +1 yıl Bu arada sever misin yazmamıştım öyle çevirmiş😂anlamışsındır Yorumla SherGhoul +1 yıl Ciddi iliski insani degilim. Yillarca kurmasını istemem. Bana gore bir kadin kendi kızlığını kendi bozmali Yorumla SherGhoul +1 yıl Argo yazacaksan ozelden yaz deli ajsjd Yorumla Soran +1 yıl Bakirelikle ciddiyetin alakasını kurmaya çalışıyorum Yorumla SherGhoul +1 yıl Yani kadinlar genellikle. bekaretle ciddiyeti bagdastirir ya hani canim Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani ilişkiye girmezdim onu zor durumda bırakmamak için 0 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. beni korkutmaz da asıl önemli olan onun korkmaması. rahat hissetmesini isterim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl neden korkmam gerekir ki başıma gelmedi değil yani yeterki önemli olanı bilmek zevki nasıl doruklara çıkararak acıyı nasıl örteceğini bilmek değilmi 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yer uygun olsaydı sohbetten etkilenen bir kızla reelde neler yaşandığını senle paylaşmak isterdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiç mmastt yaparken kendini öyle bir zevkte bulupta şimdi içime giren olsa acımazdı dediğin Yorumla
AkgunGokalp99 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl yooo niye korkuyum isterse a mdan s ikeriz istemezse anal yaparız kondomlu 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çekinir ister istemez, elinde patlama korkusu var. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla FakDıSistım +1 yıl Kız şikayet eder, ailesine falan söyler ortalık karışır. Yorumla
Tezcan_Ağa Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Hayır korkutmaz. Bir kaçıyla birlikte oldum da. 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl hayır korkutmaz da çekinmem de :) 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. yabni ister istemez korkutur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Memoo00007 +1 yıl Sonradan hamile kalıp suçu sana atabilir knka başkasından Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bakire ise oral yaparız... En güzeli. 0 0 Yorumla
istanBULLy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl yaparım neden çekineyim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kendini nasıl hissedersin Yorumla istanBULLy34 +1 yıl seksten sonra mı? rahatlamış Yorumla Soran +1 yıl Bakir misin Yorumla istanBULLy34 +1 yıl hayır Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. mutlu olurum 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. korkmam o korksun :D 0 0 Yorumla
doyumsuz_insan Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl duruma bağlı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla doyumsuz_insan +1 yıl yaşına verdiğim değer bakış açısına vs vs Yorumla Soran +1 yıl Deger versen naparsın yasi kücük olsa naparsin anlayamadim Yorumla doyumsuz_insan +1 yıl Muhtemelen şeytana uyabilirdim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yanlışlıkla bozmak istemezdim arkadan girerken tabi
Yok knk olay direk önden girmen onu soruyorum sever misin bakire birini
E yani degisik bir haz fakat şahsen ben kizlik almayi tercih etmedim genelxe
Niye peki
Bu arada sever misin yazmamıştım öyle çevirmiş😂anlamışsındır
Ciddi iliski insani degilim. Yillarca kurmasını istemem. Bana gore bir kadin kendi kızlığını kendi bozmali
Argo yazacaksan ozelden yaz deli ajsjd
Bakirelikle ciddiyetin alakasını kurmaya çalışıyorum
Yani kadinlar genellikle. bekaretle ciddiyeti bagdastirir ya hani canim
Yani ilişkiye girmezdim onu zor durumda bırakmamak için
beni korkutmaz da asıl önemli olan onun korkmaması. rahat hissetmesini isterim.
neden korkmam gerekir ki başıma gelmedi değil yani yeterki önemli olanı bilmek zevki nasıl doruklara çıkararak acıyı nasıl örteceğini bilmek değilmi
yer uygun olsaydı sohbetten etkilenen bir kızla reelde neler yaşandığını senle paylaşmak isterdim
hiç mmastt yaparken kendini öyle bir zevkte bulupta şimdi içime giren olsa acımazdı dediğin
yooo niye korkuyum isterse a mdan s ikeriz istemezse anal yaparız kondomlu
Çekinir ister istemez, elinde patlama korkusu var.
Nasıl yani
Kız şikayet eder, ailesine falan söyler ortalık karışır.
korkmam, çok kez yaptım bozdum
Yani bir kızın ilki olmak, zordur.
Yaparım niye korkayim deneyimliyim yani
Hayır korkutmaz. Bir kaçıyla birlikte oldum da.
hayır korkutmaz da çekinmem de :)
yabni ister istemez korkutur
Niye
Sonradan hamile kalıp suçu sana atabilir knka başkasından
Mutlu eder erkegide o kizdan hayir gelmez gibi
Karşı taraf istiyosa çekinecek bi durum yok
Bakire ise oral yaparız... En güzeli.
yaparım neden çekineyim
Kendini nasıl hissedersin
seksten sonra mı? rahatlamış
Bakir misin
hayır