Cinsel Yaşam Mükemmel vücut kavramı fantezilerde mi olur? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Var mı böyle bir isteğiniz? Mükemmel vücut kavramı fantezilerde mi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Bence hayır. Partneri insana her zaman mükemmel gelir. 1 0 Yorumla
Gone_Man Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır tabii ki de.Mesela bana basenli kalçası, diri göğüsleri olan kadınlar her zaman mükemmel gelmiştir. 1 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayir fantezin var ise fiziğin özelliği olmaz. Ama fiziği istediğim düzeydeyse fanteziler kendiliginden oluşur zaten ;) 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Bilakis mükemmel beton gibi fizik kusurdur orjinal değildir ben doğallıktan yanayım😁 1 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl partnerimle he türlü fantezi okey 😉😉 1 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı. Neyin kime nasıl çekici geleceği bilinmez... 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır tabi ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence hayır. Partneri insana her zaman mükemmel gelir.
Hayır tabii ki de.
Mesela bana basenli kalçası, diri göğüsleri olan kadınlar her zaman mükemmel gelmiştir.
Hayir fantezin var ise fiziğin özelliği olmaz. Ama fiziği istediğim düzeydeyse fanteziler kendiliginden oluşur zaten ;)
Bilakis mükemmel beton gibi fizik kusurdur orjinal değildir ben doğallıktan yanayım😁
evet fantezilerde olur
partnerimle he türlü fantezi okey 😉😉
Neyin kime nasıl çekici geleceği bilinmez...
Instagramda ki yabancı kadınlarda oluyor 😂
Hayır tabi ki
fanteziyi yaşayacak kadn yokki
fantezi ok
Açsan farketmez