Cinsel Yaşam Seninle sevgili olanlar genelde ciddi mi düşünüyor yoksa sadece cinsellik mi? Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Seninle sevgili olanların genelde amacı nedir? Seninle sevgili olanlar genelde ciddi mi düşünüyor yoksa sadece cinsellik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sadece cinsellik düşünüyorlar hata yapıyorlar onlar beni kullanıp atacaklarğını düşünüyorlar ben onları kullanıp atıyorum🌝 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bana her anlamda yaklaşmaya çalışan insanlar oldu.. Kimin ne niyetle yaklaştığından ziyade benim ona ne dediğim önemli.. Keyifli akşamlar.. 2 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Venüsünkaptanı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Herkes her sekilde yaklasmaya calisiyo ama fırsat vermiyorum 😏😌 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Erkeklerin genelde ciddi düşünmüyor cinsellik arıyor anca 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olanlar değil de olmaya çalışanlar cinsellik düşünüyor.cut. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ciddi dusunurler çünkü karakterim ve yönelimim bu şekilde tercihlerimde de belli ederim ciddi olduğumu 1 5 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Peki bu şartları kabul eden biriyle mi sevgilisin şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elbette diğer türlü yapamıyorum çünkü karakteristik bir durum Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Herkesin görüşüne saygım sonsuz. umarım çok mutlu olursun istediğin ve sevdiğinle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoook teşekkür ederim güzel dilekler sizim içinde geçerli olsun Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Çok teşekkür ederim 😊👍 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cinsellik evliyim zaten kocamı boşayıp sevgilimle evlenecek halim yok 2 3 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Sevgilin mi var 🤔 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Evli olmana rağmen Yorumla Alew87 +1 yıl Ben şok 🥺🥺🥺 Nedenn? Yorumla
Stakilleropp-2 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Selam. Sevgili olmazlar genelde çünkü evliyim. f*ck tarzı isterler. Amaçları da sadece seks olur. Sevgili olmam zaten mantıksız 2 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Onların önü arkası cinsellik. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Ergün_kovboy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsellik 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ciddi düşünürler 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece cinsellik düşünüyorlar hata yapıyorlar onlar beni kullanıp atacaklarğını düşünüyorlar ben onları kullanıp atıyorum🌝
😎👍
Bana her anlamda yaklaşmaya çalışan insanlar oldu.. Kimin ne niyetle yaklaştığından ziyade benim ona ne dediğim önemli.. Keyifli akşamlar..
😊👍
Herkes her sekilde yaklasmaya calisiyo ama fırsat vermiyorum 😏😌
😎👍
Erkeklerin genelde ciddi düşünmüyor cinsellik arıyor anca
😎👍
Olanlar değil de olmaya çalışanlar cinsellik düşünüyor.
cut.
😊👍
Ciddi dusunurler çünkü karakterim ve yönelimim bu şekilde tercihlerimde de belli ederim ciddi olduğumu
Peki bu şartları kabul eden biriyle mi sevgilisin şu an
Elbette diğer türlü yapamıyorum çünkü karakteristik bir durum
Herkesin görüşüne saygım sonsuz. umarım çok mutlu olursun istediğin ve sevdiğinle
Çoook teşekkür ederim güzel dilekler sizim içinde geçerli olsun
Çok teşekkür ederim 😊👍
Cinsellik evliyim zaten kocamı boşayıp sevgilimle evlenecek halim yok
Sevgilin mi var 🤔
Evli olmana rağmen
Ben şok 🥺🥺🥺 Nedenn?
Selam. Sevgili olmazlar genelde çünkü evliyim. f*ck tarzı isterler. Amaçları da sadece seks olur. Sevgili olmam zaten mantıksız
Onların önü arkası cinsellik.
😊👍
Her konuda duygular şelela😄
Cinsellik
😎👍
Ciddi düşünürler
😊👍