+1 yılBunu sadece erkeklerin sırtına yükleme. Her konuda erkekleri suçlamayı bırakın. Eğer bir kadın zar diktirmeye kadar ileri gidiyorsa kendisini değersiz görüyordur sırf cinsellik yaşadığı için. Aynı zihniyet onda da var demek ki. Kadınları edilgen bir varlık olarak görmeyi acilen bırakın.
26 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece burada erkekleri suçlamıyorum zaten o kadınlar ailesi çevresi korkusundan da diktiriyor
Soran+1 yılO kadının öyle hissetme sebebi ne sence? Yabancı ülkede yok bu
- +1 yıl
Yabancı ülkede zar diktirme ameliyatı vardır ama nadir vardır. Aynı zihniyet her yerde var. O kadınların özgür iradeleri yok mu? En sosyetik takılan kadın bile ameliyat yaptırıyor Türkiye'de. Çünkü bu zihniyette azımsanmayacak kadar çok kadın var. Kadın edilgen bir varlık mı? Neden bunu sürdürüyor? Erkekliğin hükmü altında yaşamanın avantajlarından faydalanmak istiyor çünkü
Soran+1 yılBakir olmayıp bakire isteyen çok erkek var ve genç kız istiyorlar diye kızlar genç yaşta evleniyor yoksa evde kaldın lafı diyorlar
Soran+1 yılSiz bakir olmayan erkeğin bakire kadın istemesini mi normal görüyorsunuz
- +1 yıl
Kimin ne istediği beni ilgilendirmiyor. Neden buna kafayı yorayım? Arz-talep meselesi. Evleneceği kadın tek başına evden ayrılmasın, çalışmasın isteyen erkek de var. O erkeğe talip olan kadın da az değil ama. Birbirlerini buluyorlar. Yazmaktan parmaklarım koptu ama şunu iyice idrak et; kadınlar edilgen değil, herkes dengi dengine. Aile zoru dışında o zihniyette erkekle birlikte olan kadın varsa o ilişkiye ben karışmam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadas bu cinsellik olayini ne cok buyuttunuz ya, ulkesinden tecrubesine kadar girdiniz olayin ya. Hem bakire olan bakire isteyebilir en dogal hakki degil mi, herkes kendisinden sorumludur isteyen istedigi gibi arasin, kabul edip etmemek de karsi tarafa kalmis bir sey sonucta. Ben simdi bakir olup bakire bir kiz isteyemeyecekmiyim. Milletin derdi seni mi gerdi bi sal artik ya...
116 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar zarı diktirmesi saçma çünkü onlar öyle yaptıkça o bakire isteyen kadını kısıtlayanlsr bitmeyecek
Cevap sahibi+1 yılYa senin derdin ne tam olarak valla okuyorum hic bir sey anlamadim. Kendin kendi dusuncene saygi dogruluk onaylama istiyorsun bekliyorsun ama baskalarin dusuncesine kendin saygi gostermiyorsun bu nasil is? Hem birisi oyle digeri obur turlu olup isteyince illa olacak mi, hem olsa da demek ki kabul ediyor onun icin onemli degil sanane milletin kararindan dusuncesinden bu kadar, insanligi falan mi kurtarmaya calisiyon nedir bu caba anlamadim gece gece buna mi takildin...
Soran+1 yılBakire kadına patlak kullanılmış gibi çirkin laflar derler bakire isterler ben bu tiplere mi saygı göstereyim? Bakire istemeye hakı yok kadını severek değil zarıyla evlenirler
Cevap sahibi+1 yılTamam gosterme de, simdi herkese saldiriyorsun ama bunun da farkinda ol...
Soran+1 yılBakire kadın mı istiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılhee nolacak?
Soran+1 yılSen bakir misin
Cevap sahibi+1 yılEvet...
Soran+1 yılO zaman tamam bakir olmasan hakın yoktu istemeye
Cevap sahibi+1 yılLa havla.. hakim falanmisin sen ya gulme geldi simdide tovbe yarabbi😅
Soran+1 yılTamam bende her haktı yiyip bakir erkekle evlenecem o erkeğe de bu kızla evlenme sakın demeye hakınız yok o zaman
Cevap sahibi+1 yılYa milletten bana ne zaten, kimseye bir sey dedigim yok boyle seyleri dusunmem ben zaten bakir kimmsin kim kiminle ne halt yedi diye falan. Benim dusuncem yolum ayri zaten, ben onda ilerliyom kendim gibisini bulucam cunku...
Soran+1 yılBakire olmayan kız seninle evlenmek istese böyle mi derdin? Erkeğe gelince oğlum el değmemiş gençecik kız al diğeri yollu derler patlak diyen zaten tüm kadınlardan uzak olmalı onun karışı da patlak olacak bir gün demek
Cevap sahibi+1 yılBenimle oyle birisi evlenmez iste. Yani benim duskun oldugum seyler onun duskun oldugu seyler degildir, farkli oluruz yani kafa yapisi gorus olarakta hani ne kadar begenip asik olsa bile ben bana uygun biri olmadigi icin guzel bi dille gene anlatirdim olayi, illa bu zar mar bakireligi ortaya koyarak anlatmam gerekmiyor herhalde..
Tamam da baskalarin dedigi seyi sucluymussum gibi neden bana anlatiyon ki, tamam ben de biliyom boyle seylerin oldugunu, sadece erkekler icin degil kadin kizlar icin de gecerli, sonucta erkekler bir sey yasayinca kendileriyle yasamiyor herhalde, belli ki karsinda karsi cinsten birisi var da oluyor bunlar. Bunlar beni pek sey yapan konular degil, millet ne yapiyorsa yapmis benim aradigim istedigim insan farkli sen bilmezsin o yuzden dert de etme bunu simdi kendine...
Soran+1 yılKadın kız ne ya
Cevap sahibi+1 yıl?
+1 yılArtik ne yasadiysan ve bunu buraya sorup gelmissen artik.
02 Yorumla
Soran+1 yılİla bir şey yaşamak mı lazım? Kadınlara böyle baskı yaparak gidip ameliyat oluyorlar yazık değil mi evleneceği adam her bk yemiş olacak zaten
- +1 yıl
Yazik olan, o dusunce seklin. Ne yani, kendini saklamis durust erkek yok mu? Gercekden, sadece negatif ve kotu dusunceye sahipsin.
Capkin ve namussus erkege bayilan kizlar bu hataya yapmasa, ozaman diktirme durumu da olmazdi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim de dikildi ama benim işlem yüzünden bozuldu
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYumurta dondurma
Soran+1 yılNeden diktirdin
Cevap sahibi+1 yılBekarım çünkü ve işlem yüzünden bozuldu
Cevap sahibi+1 yılHyr
Soran+1 yılBekarım ne alaka? Diktirmesen kimse evlenmez mi
Soran+1 yılEvleneceğin kişiye bunu derdin ve evleneceğin kişi bakir mi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılSizin gibi hemcinslerim olduğu süre biz kadınlar çok kısıtlanacak o bakire isteyenlerde rahatça mutlu olup bakire istetecek
Cevap sahibi+1 yılEvleneceğim kişi yok olsaydı yumurta dondurmazdim
Cevap sahibi+1 yılÇocuğum olsun diye dondurdum
Soran+1 yılZar olmadan kendini hiç mi sanıyırsun? Evleneceğin erkek buna inanmayacak diye diktirdin demi?
Cevap sahibi+1 yılBn de zaten bakır erkek istiyorum
Soran+1 yılZor bulursun
Soran+1 yılVe bakirim der inanırsın
Cevap sahibi+1 yılBakur erkek mi
Cevap sahibi+1 yılBeni bunun için bırakacak erkek zaten beni sevmiyordur en azından beni sevenle evlenirim zaten bulamıyorum 🤣 orasi ayri sevebildiğim bırı yok
Soran+1 yılBazıları kadını severek değil zarıyla evlenirler hizmetçiye para vermemek için evlenirler yaşı geçince evlenir kadın bakıcılık yapsın diye
Cevap sahibi+1 yılIste böyle birini istemiyorum
+1 yılHalbuki en güzel ahlak dürüst olmak
011 Yorumla
Soran+1 yılBakir olmayıp bakire isteyen çok…. Erkek var kızlar ne yapsın
- +1 yıl
kardeşim ile kardeşim olmasına gerek var mı ne bekliyorlar gelecekten
- +1 yıl
Y. v. ş. k demiştim nesi band yedi
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Kötü huya karşı kötü huylu olmak bişey kazandırmaz demek istedim
Soran+1 yılErkek yapsın boş ver kocana sakla mı demek istiyorsunuz yok ya
- +1 yıl
Hayır yaşadınsa bunu saklama bununla utanma demek istiyorum diktirmek kandırmak ihanet sayılır yaşadığını söylemek dürüstlük daha erdemli tabi bunun değerini bilecek kadar akıllı insana
Soran+1 yılBakir olmayan erkek bakire istiyorsa o da ihanet etmiş olmuyor mu
- +1 yıl
İşte o o kişinin adiliği oluyor cinsel dürtüler herkes için geçerli
Soran+1 yılErkeğe gelince laf yok kadına gelince ihanet ve kadın diktirilecek neresi ihanet bunun
- +1 yıl
İhanet nedir yalan konuşmak kandırmak ihanet değil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, kadınların bunu yapması saçma
00 Yorumla
+1 yılDiktirmeyin o zaman niye deliriyorsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCoğrafya kaderdir
00 Yorumla Bi diddir ged ucube
06 Yorumla
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılErkeğe zina sevap mı? Bakir olmayan erkek bakire kadın istemeye hakı yoktur
Soran+1 yılErkek cinselik yaşayınca ne peki kadın köpekse
Soran+1 yılÖnüne gelenle para verip yatan kadın değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılKandırmak için varr
05 Yorumla
Soran+1 yılKızlar erkekler gibi özgür değil maalesef kandırılmaya hak ediyor öyleler
Cevap sahibi+1 yılherkes ozgur
İsteyen ıstedıgını yapar kısıye kalmıs
Cevap sahibi+1 yılSana bıseybdıyen oldu mu.
Soran+1 yılSinirliyim yorumlara
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar