Olabilir. Her insan özgürdür ve istediğini yapabilir. Kaldıramıyosanız ayrılırsınız. Az açık fikirli olun yani. Mesela benim eşim veya sevgilim p*rno sektöründe olsa ona destek olurdum dememi bekliyosanız delirmişsiniz. ya bu nasıl bir soru ne olcak tutalım biz de yardım edelim hatta partner ayarlayalım oturup izleyelim. Yakında o kadar geniş olcaz nasılsa.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Onlyfans, foto, video paylaşarak ya da canlı yayın açarak hem kendinizi teşhir edebileceğiniz hem de para kazanabileceğiniz siteler. Şimdi alternatifleri de çıktı http://www.airfh.com gibi. Benim de Onlyfans'de hesabım vardı. Yüzüm görünmeden canlı yayınlar açıyordum ve çok ciddi rakamlar kazandım. Nişanlıma bunu söyleyince önce garipsedi tabii ki. Yüzümün görünüp görünmediğini sordu. Yüzüm görünmeden yaptığımı söyleyince sorun etmedi. Fakat artık yüzüm görünmese de canlı yayın açmamı istemiyor. Öyle istiyorsa öyle yaparım ben de.
İster evlilik olsun ister sevgililik olsun isterse ben onu çok severim isterse onun için bir çok şeyden fedakarlık feragat etmiş zorunda olayım hayır kesinlikle ilişki orada biter canlı yayında kendisini başkalarına gösteren bir adam bunu isteyerek yapan bir adam benim sevgilim ya da kocam olmayı hak etmiyor