Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok hayır süreyle alınan hazzın hiç işişkisi yok. Hatta uzun ilişki eziyet verir, işkence gibi gelir.
Esas olan kiminle yaptığın da değil, hiç tanımadığınız bile daha tutkulu ve daha keyifli olabilir, ama arzulu olmalı iki taraf da alev alev dibine kadar köküne kadar istemeli, empatiyle karşılıklı tatmin odaklı olmalı, o anın heyecanı hiç kaçmamalı, öyle zamansız plansız ansızın bile olabilir, hani derler ya iki arada bir derede bile olabilir, 15 20 dakikada kendimizden geçip o minicik zaman diliminde en hassas sinir uçlarına dokunup dokunulup dokundurmak bile büyük keyif verir. O hissi her zaman her an her yerde yaşamak isterim. Yeterki aynı duygu içerisinde yanıp tutuşan cesur ve cömert biri olsun. Keyifli günler mutlu anlar efendim…
♥️😎10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer uzun seks keyifli demek değildir ama her kaliteli seks uzun olur büyük oranda ya da eksiksiz diyeyim daha doğru olur..
Bazen ani gelişebilir yeri ve zamanı değilken.. O esnada bazı şeyler tam anlamıyla yerine getirilmese de tadı çıkar, heyecanlı olur, keyif verir ama tam anlamıyla tamamlanmış sayılmaz.. Çünkü eksik taraflar kalmıştır mutlaka..12 Yorumla- +1 yıl
Her zaman her şey mükemmel olamaz.
- +1 yıl
Teşekkür ederim..
+1 yılSelam. Evet uzun süren seks kadına da erkeğe de daha çok haz verir. Kısa vakitte hızlı yapılan seksin tadı ve zevki biraz az olur. O yüzden geniş zaman bol bol vakit ayırmak lazım. Özellikle kadın için zamanın önemi daha büyük uzun vakitte daha çok oral ve ön sevişme imkanı ile kadın seks daha iyi hazırlanır ve doyuma daha çabuk ulaşır.
11 Yorumla- +1 yıl
👍
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan hiçbir zaman tam olarak süre değildir mesela bazen zamanın vardır saatlerce uzun uzun sevişirsin zevk alırsın bazen de zamanın yoktur sadece böyle 20 dakika ayaküstü bir şeyler yaparsın o kadar zevk verir ki önemli olan aslında süre değil gerçekten isteyerek tutkuyla yapmak ya da yapmamak önemli olan tek şey bu süreye pek odaklanmamak lazım zevki odaklanmak lazım her zaman uzun sürmesi iyi değil zaten
25 Yorumla- +1 yıl
Heyecanı kaçar öyle değil mi?
Ansızın kapını çalacak çok vaktim yok susuzluğumu sende gidermem lazım, kana kana seni içmem lazım diyecek, 15 20 dakikada kendimizden geçeceğiz ve vedalaşacağız.
🔥🔥🔥 - +1 yıl
Tek bir kişiyle birlikte olabilirim aklımdaki kişinin ağzından da böyle şeyler çıkmaz zannetmiyorum dndjjdjdjdj hayali bile çok güzel ama o böyle şeyler asla söylemez aklına bile gelmez djdjjdjdj😂😂😂😂
- +1 yıl
🙀
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
45Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyle olduğu düşünmüyorum önemli olan tatmin edici olmasıdır. Zevk aldıktan sonr uzunluğun çok fazla önemi yok bence
20 Yorumla
+1 yılElbette ki hayır, önemli olan süresinin uzunluğundan çok, her saniyenin keyfini çıkarıp hazzını almaktir
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme haricinde bilimin açıkladığı kadın için birleşme süresi 20-25 dakikadır ön sevişme süreside kişiye göre değişir
10 Yorumla
+1 yılAslında her ikiside sevdiğin biriyle birlikteysen uzun uzun sevismeler tutku dolu dokunuşlarla süslenir keyifli bir seks yaşanabilir.
10 Yorumla
+1 yılUzunluğu orta olacak ön sevişme 15 dk gir çık 20 dk desen yeterli bence. Bir ara çok geç boşalmıştım manita pert
10 Yorumla
+1 yılİki taraf birbirini arzularsa gerçekten güzel bir şey olur onn dışında hikaye den bitsinde uyuyalım varsa tras Ali berber olur😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılSüresinden ziyade aldığımız haz önemli. Hiçbir haz almıyorsam;ya da partnerim almıyorsa,5 saat çalışsam ne fayda.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbir kompozisyon bile yazarken giriş gelişme sonuç bölümlerine dikkat ediyoruz.
20 Yorumla
+1 yılseksin süresi yoktur o zevki arzuyu isteği yaşaması lazım 2 tarafın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bazen seks kısa tutup da keyifli olur, ama uzun da doyuma ulaşmak için iyidir
20 Yorumla
+1 yılYani yaparken saat mi tutmalıyız ‼️
Olduğu kadar olmadığı kader 😂20 YorumlaÖn sevişme en az 30 dakka sürmeli. Ön sevişme iliskiye hazirlar en önem verdiğim şeydir ön sevişme
10 Yorumla
+1 yılKısa süren olmadı bilmiyorum ama tatmin olmazdım heralde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbazen ayak üstü hızlıca ama full ateşli sexin yerinin hiçbiri tutmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Önemli olan ön sevişmedir partnerini uyarabilmek onu hazır hale getirmek
10 Yorumla
+1 yılNe uzun ne Kısa iki tarafında tatmin olması mutlu olması gerekir
Ateşli tutkulu10 YorumlaUzun sürmesi gerekmez elbette ama ben doya doya yaşamak isterim o yüzden uzun sürsün isterim😘
10 Yorumla
+1 yılHayır bazen kısa sürmeli zevk doruklarda olmalı tadı damağımda kalmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKeyifli olması için tadında sona ermelidir. Tabi sonrası yakınsa.
cut.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer defasında çok uzatınca da sıkılır bir yerden sonra insan. Arada kısa süreli kaçamaklar da lazım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. ikincisi hatta üçüncüsü ve hatta dördüncüsü varsa uzun sürmesinin pek önemi yok
10 Yorumla
+1 yılFazla uzunu iyi değil
50 Yorumla
+1 yılBence önemli olan zevk alıp zevk vermek süre değil.
10 Yorumla
+1 yılZamandan ziyade Karşılıklı doyuma ulaşıldığı vakit keyiflidir
10 Yorumla
+1 yılDakika tutmak saçma doyana kadar olmalı
31 Yorumla- +1 yıl
Hic doydugun oldu mu benim olmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Herkesin libidosu bir değil.
30 Yorumla
+1 yılaşıksan uzun sürmeli. Değilsen vur kaç
10 YorumlaBece süre olmaz ozaman seksin bir tadı kalmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılKisa ve öz ama etkili olcak
10 Yorumla
+1 yılHArdcore olmalı her şey zirvede yaşanmalı 😅
10 Yorumla
+1 yılYa yakalanma durumu yoksa uzun sürmeli tabii
10 YorumlaTatmin olana kadar olmali
10 Yorumlauzun olmalı nefes kesmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok uzun sürünce de sıkıcı oluyor
47 Yorumla- +1 yıl
süre nasıl ayarlanmalı sence peki
Cevap sahibi+1 yıl2 saatten sonrası sıkıcı
- +1 yıl
vayyy 2 saat dayanan kız varmış demek :)
- +1 yıl
2 saate baya iyi yani daha ne olsun süpersin bravo😊👌
Cevap sahibi+1 yılKadının değil erkeğin becerisi bu daha çok
- +1 yıl
öyle olan erkeklere de değer verimiyor işte ne yazık ki erkeğin düşüncesi kadının daha fazla hazzı olsa bile sıkılıyor kadın bir süre sonra ona ne demeli
- +1 yıl
Ben olsam uzun süre isterim ama her kadın öyle değil kimisi belli bir noktadan sonra zevk almaz sıkılır. Yani bu konuda kadınında ateşi isteğide süreyi arttırır
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu soruyu biz sorsak hemen kaldırılır
10 Yorumla
+1 yılKadının kadınlığı için ön sevişme uzun sürmeli
10 Yorumla
+1 yılkadını zirveye çıkartmak lazım önce
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılRuh hali ve zamana göre değişiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kısa doyuma ulaşmam ya
10 YorumlaŞart değil
50 Yorumla
+1 yılKimle seks yapıcağıma bağlı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevisme uzun sürmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılher zaman uzun
10 Yorumla
+1 yılOrta iyidir herzmaan
10 Yorumla
+1 yılUzundan ziyade doyurucu olmali
10 Yorumla
+1 yıl45 dk 1 saat iyidir
10 Yorumlauzun yaptik benimki yara oldu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10-15 saatt filan 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence evet
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın bitir diyene kadar süründürmeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır tabi ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHaz vermesi onemli
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım