Tabii ki de oral seks yaparken kesinlikle karşı taraf ile göz teması kurulmadı mesela bana yapılırken arada böyle kafasını kaldırıp gözlerimin içine baksın isterim o sırada elleriyle bir şeyler yapsın ya da mesela kendisi öylece uzanıyorken ben yaparken bir taraftan gözlerine bakmak isterim
Ya herkes ezbere daliyor. Goz temasi goz temasi. Oralda tek cezbeden isteklik. Ve ellerin etkili kullanilmasidir. Oralin en guzel halide 69 dur. Yemisler goz temasini. Birliktelikte goz temasi candir. Gozlerdeki atesi sertligi istegi hissettirmek adina. . Ama oralda sadece orali yapan partnerinin aldigi hazza saait olmak icin. Goz temasi kurabilir. Nasil zevk veriyomuyum vs gibisiyle. Hosuna gidiyormu. Sahsen ben iliskide partnerimin aldigi hazzin yuzundeki yansimasindan haz alirim... ama oralda pekte etkisi yok. Cunku oralda dikkat partnerin vucudunda olmali.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elbette önemlidir.. öyle ki; oral seks esnasında partnerim ile kurduğum 1-3 saniyelik süre ona muazzam derece tahrik edici şeyler hissettirebilir.. Ona bakmak, onu her darbede daha fazla arzuladığını konuşmadan anlatmak, tadını aldıkça, artarak hızlanarak bir tempo tutturup onun ıslaklığında kaybolmak ve bunu ona bakışlarınla anlatmak.. seksin her evresinde olduğu kadar önemli bence.
Sona doğru erkeklerde sistem kapanıyor, gözler gidiyor kafayı pek sabit tutamıyorlar ancak göz teması kurmayan biriyle yapamam. Arzuladığım adamın gözlerinin içine baktıkça daha çok iştahım açılıyor.
Ya şimdi gözünü kapatıp dondurma hayal edip bundan haz alan da var, gözü açıkken erkeğin aldığı zevkten haz alan da var. Tercih meselesidir. Her ikisine de saygı duyarım. Yeter ki yapsınlar 😂