Geçmişte fazla sevgilim oldu (4 tane) ve sevişme tarzinda seyler oldu. Sonra tövbe ettim ve yillardir yalnızım, ama arada yalnizlik da bunaltmiyor degil. Acaba sevilmek nasil bir duygu merak ediyorum, bir erkekle kadin arasında olan sevgi nasil bir şey. Ben guzel olmadığım icin bu duyguyu tadamadim, guzel olmadigimi yuzume söyleyenlerde oldu ve bu durumu kabullendim sayilir. Yine de merak ediyorum. Sizin durumlar nasil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalnızlık karşımda oturuyor ben susuyorum o konuşuyor diyeyim. gerçekte düzgünce sevmeyi istedim bir kişiye ait olayım dedim iki defa öyle bir aldatıldım ki bir daha mı dedim kendime kızdım hep mesafe koymayı tercih ettim. yani önceleri daha da iyi görünüyorduk tabi biraz saçlar da seyrekleştir falan yaş ilerledi ama sevmeyi gönül verip karşımdakini mutlu etme isteğini çok istedikçe benden kaçtı garip bir durum yani gerçekten sevip bağlanan dürüst insanların yeri yok sanırım öyle bir insan var mı kadına nasıl güvenirim bu saatten sonra diyorum ama az da olsa içimde bir umut var bir gün belki çıkar öyle biri diye. kalpten hissetmek önemli görünce beğenmekten ziyade. yaş kaç burç ne senin?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbibot bile sitem ediyor soran bak hala sen sessizsin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıldır yalnızım , beni de yoruyor yalnızlık düzenli sohbet edecek gülecek eğlenecek sinemaya gidecek oturup kebap yapacak bir arkadaş olsa hiç fena olmazdı. Her şey cinsellik değil :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞöyle özet geçeyim. Evlenmediğimi bilenler, onlara yanaşmaya çalıştığımı falan sanmasın diye mümkün olduğunca ciddi, asık suratlı ve uzak durmaya çalışıyorum her yerde. Sevgi aşkı sktr ettim, iftira atmasınlar yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılKac yasindasiniz?
Cevap sahibi+1 yıl37
+1 yılBence kendi hayatını yaşa gez eğlen dolaş seks ihtiyacın olursada atlqyacak erkek çok hemen bulursun tek gecelik tinderdan😊
03 Yorumla
Soran+1 yılBu yazidan s*KS icin partner aradigim anlamini çıkarman peki 😂 kisi kendinden bilir işi))
- +1 yıl
Bence öyle arıyorsundur kesin 😊
Soran+1 yılYav he he
Seks yapmma zamanın gelmiş,
01 Yorumla
Soran+1 yılKes
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılKadın vücudunu tanıyamayan bu işi beceremez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Sen kendini neden kotluyorsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl5 olabilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılOlamazsin:))
- +1 yıl
Niye
O zaman gel biraz ilgi göstereyim
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin ilgine ihtiyacim mi var:))
Gelsene Sevim seni birz
03 Yorumla
Soran+1 yılİstemez 🤣
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam